labrax je napisao/la:otprilike je forum dosa u tu fazu. dosada navodi ljude na svasta.
mozda (al samo mozda) je pomalo i kriv pristup s forsiranjem pretraznika. ljudi se uplasili pa vise ne pitaju.
kad neko nesto pita uvik mu i neko odgovori. onda i onaj sto prije nije tia odgovoriti sad mora ovome sto je odgovoria replicirati, jer misli da je negova tehnika bolja (i sam sam takav).. i tako se to kotrlja, a forum zivi...
forum je zadnjih misec dana na krivome putu..
pokusaji podizanja rasprave na jedan normalan visi nivo sa sadrzajem daleko od onog dosadnog plitkog i prozvakanog zavrse ismijavanjem...
da se vratim na temu; napokon sam pogleda i RR dvd 2, jako lipo i cestitke autoru, nije ono lako napraviti. gusta sam cilo vrime. bolji mi je od prvog dijela, ali da mi ih je neko oba dao 2005. prvi bi mi bio bolji jer mi je tada bilo sto sto ima veze sa Z bilo glavno...
Mislim da je labrax rezimirao točno onako kako i sam mislim,jer sam se i sam našao u sličnoj situaciji.
Pitao sam nešto na što je već odgovoreno ali eto nisam primjetio,eto jednostavno nisam zamjetio.....
Usljedile su.....
Sada mi više jednostavno ne pada na pamet pitati bilo što.
Dvd mi je ok možda zato što neznam za bolje ali Felkerov uradak mi je doista dobar.
Optužbe za "besplatnu reklamu i marketing" dvd-a???
Ma baš me briga,meni ni u đep ni iz đepa,ko voli nek izvoli.
Ako je i istina da je forum iskoristio za reklamu pa kakve veze to ima sa nama pa nismo mi dioničari ribolova na moru.com