DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (22:03)

lupis je napisao/la:Kad ti uplouda sliku klikni na pogled slike u ful veličini,i kad ti je poveća klikni samo "kopiraj sliku".
Poslije se vrati vamo i zvekni jenom u kvadratić IMG,i izmežu dva "img" klikni zalijepi....
slika

lopy,jel ti pereš tu ragu ikada?
dođi do mene posudit ču ti minivoš!
,,
evo probat ču još jednom stavit hebenu sliju
slika
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (22:11)

,,,
bili prije 3-4 dan malo u ribe natukli toga uffff pa malo flambirali
Zadnja izmjena: karamba; 18. 05. 2010. (22:21); ukupno mijenjano 1 put/a.
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (22:19)

evo i tog prokletog olujnog sidra
slika
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la baracuda » 18. 05. 2010. (22:42)

bravo dečkovi,jaki ste i gotovo,film je izvrstan ,za oskara ili nešto takovo,a i ove priče od karambe ...bogati koliko anegdota ,maškama baca zubace,u more skače među pase sa nožom u zubima,ovaj škandalozo zaroni i izneme trpi volci črvi pa napuni baju ribom,čas je vamo čas namo sve u mudanticama...goloruk i bosonog po škrilama plazi i služi se okolinom poput izvježbanog marinca..ma bolje nego da san gleda švarcinigera ili neku akciju for gas.....

lipo je ovo ča ste ispisali čitati i film pogledati...i jako velika urednost na brodu što je za svaku pohvalu,..tako isto i ja ,..sve se ko mene zna di stoji i sve se cakli od čistoće..hehe..

jedanput je mene bila napala divovska lignja i kracima mi se oplela oko propele i otrgnula je..gledan ja nju sa propelon u mulji i ću li skočiti na nju s nožun i uzesti propeli ili neću...ću li? nećuli?? bilo me strah..onda san se siti pa san naglo zašija for gas i propela se nasadila nazad i ja onda naprid naglo i vozi ka munjen ča dalje ... e da je to bilo snimiti ...
baracuda
Member

PostPostao/la Pape » 18. 05. 2010. (23:00)

baracuda je napisao/la:
jedanput je mene bila napala divovska lignja i kracima mi se oplela oko propele i otrgnula je..gledan ja nju sa propelon u mulji i ću li skočiti na nju s nožun i uzesti propeli ili neću...ću li? nećuli?? bilo me strah..onda san se siti pa san naglo zašija for gas i propela se nasadila nazad i ja onda naprid naglo i vozi ka munjen ča dalje ... e da je to bilo snimiti ...

...a jesi ti režira oni film sa Dolphom Lundgrenom..."Muškarci u tajicama napad orlove kanđe 2" ?..... uuu koji dobar film...najjača scena kad od propele napravi šuriken i pokosi desetoricu jednim izbačajen....uuu...a jesi vidija kad onome zabije u šupak berettu i ispali tri metka u letu u onoj usporenoj sceni ka u Matrixu....uuuuu čoviće..... sav san se naježija.....
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Som Jura » 19. 05. 2010. (07:34)

Baracuda sram te bilo tako se sprdati, probaj ti nešto napraviti ako znaš,
lakše je sprdati skandaloza, što si ti barakuda napisao u svojih 111 postova na ovom forumu, niš -

- eto ja sam napao baracudu prije nego se jave dežurni dušebrižnici koji će stati u obranu digniteta DVD rogi ribaru

- nego Karamba jesi uslikao svojim olimpusom koje morsko kuče što je kružilo oko barke dok ste oslobađali propelu
Som Jura
Korisnik baniran

PostPostao/la porer » 19. 05. 2010. (07:54)

Aaaaa, ovo postaje top tema za pratiti : Laughing3: Željno iščekujem nastavak :thumbup:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la Pape » 19. 05. 2010. (08:17)

skandalozo je napisao/la:
Super idea ovo s kavicom, samo na žalost nemam vreman. Idem na more. Čekam samo da se ekipa iz lučice pokupi doma. Naime, rezervar goriva mi je pri kraju pa ću "posudit" gorivo iz susjedove barke. A kad se vratim, dragog ću susjeda počastit marendom pa ćemo se "lipo isćakulat i družit uru vremena". Ma što uru, dvije, zaslužio je za tih 50 litara nafte za koje ni neće znati da mu fale. :?

....baš me zanima....a skandalozo jesi li platija marendu ovome ča si mu maznija 50l nafte?.... bit će je sa "guštom" izija marendu..... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la porer » 19. 05. 2010. (11:53)

skandalozo je napisao/la:
Super idea ovo s kavicom, samo na žalost nemam vreman. Idem na more. Čekam samo da se ekipa iz lučice pokupi doma. Naime, rezervar goriva mi je pri kraju pa ću "posudit" gorivo iz susjedove barke. A kad se vratim, dragog ću susjeda počastit marendom pa ćemo se "lipo isćakulat i družit uru vremena". Ma što uru, dvije, zaslužio je za tih 50 litara nafte za koje ni neće znati da mu fale. :?

Pa jebemti stvarno sam zaostao s ovom temom, sad vidim. Ne stoji ti priča, ti ne možeš nikako ostati bez nafte :Other9: Pa valjda si mislio na to unaprijed?!?

Idem sad pomno pročitat cijelu temu ispočetka, očito je da tu ima prilično materijala :Suprise32:
porer
Old Senior Member

PostPostao/la golum » 19. 05. 2010. (14:52)

Da zavjera,svega tu ima...teorija urote,tajne službe... :lol:
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la labrax » 19. 05. 2010. (16:35)

Bit ce tu i usporedjivanja ipeova :lol: :Angry53:
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la porer » 20. 05. 2010. (08:30)

Zašto? Ne kužim.
porer
Old Senior Member

PostPostao/la labrax » 20. 05. 2010. (08:44)

otprilike je forum dosa u tu fazu. dosada navodi ljude na svasta.

mozda (al samo mozda) je pomalo i kriv pristup s forsiranjem pretraznika. ljudi se uplasili pa vise ne pitaju.

kad neko nesto pita uvik mu i neko odgovori. onda i onaj sto prije nije tia odgovoriti sad mora ovome sto je odgovoria replicirati, jer misli da je negova tehnika bolja (i sam sam takav).. i tako se to kotrlja, a forum zivi...

forum je zadnjih misec dana na krivome putu..

pokusaji podizanja rasprave na jedan normalan visi nivo sa sadrzajem daleko od onog dosadnog plitkog i prozvakanog zavrse ismijavanjem...

da se vratim na temu; napokon sam pogleda i RR dvd 2, jako lipo i cestitke autoru, nije ono lako napraviti. gusta sam cilo vrime. bolji mi je od prvog dijela, ali da mi ih je neko oba dao 2005. prvi bi mi bio bolji jer mi je tada bilo sto sto ima veze sa Z bilo glavno...
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la golum » 20. 05. 2010. (19:08)

labrax je napisao/la:otprilike je forum dosa u tu fazu. dosada navodi ljude na svasta.

mozda (al samo mozda) je pomalo i kriv pristup s forsiranjem pretraznika. ljudi se uplasili pa vise ne pitaju.

kad neko nesto pita uvik mu i neko odgovori. onda i onaj sto prije nije tia odgovoriti sad mora ovome sto je odgovoria replicirati, jer misli da je negova tehnika bolja (i sam sam takav).. i tako se to kotrlja, a forum zivi...

forum je zadnjih misec dana na krivome putu..

pokusaji podizanja rasprave na jedan normalan visi nivo sa sadrzajem daleko od onog dosadnog plitkog i prozvakanog zavrse ismijavanjem...

da se vratim na temu; napokon sam pogleda i RR dvd 2, jako lipo i cestitke autoru, nije ono lako napraviti. gusta sam cilo vrime. bolji mi je od prvog dijela, ali da mi ih je neko oba dao 2005. prvi bi mi bio bolji jer mi je tada bilo sto sto ima veze sa Z bilo glavno...

Mislim da je labrax rezimirao točno onako kako i sam mislim,jer sam se i sam našao u sličnoj situaciji.
Pitao sam nešto na što je već odgovoreno ali eto nisam primjetio,eto jednostavno nisam zamjetio.....
Usljedile su.....
Sada mi više jednostavno ne pada na pamet pitati bilo što.
Dvd mi je ok možda zato što neznam za bolje ali Felkerov uradak mi je doista dobar.
Optužbe za "besplatnu reklamu i marketing" dvd-a???
Ma baš me briga,meni ni u đep ni iz đepa,ko voli nek izvoli.
Ako je i istina da je forum iskoristio za reklamu pa kakve veze to ima sa nama pa nismo mi dioničari ribolova na moru.com :problem:
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la Viktor » 22. 05. 2010. (19:05)

Au Skandalozo , najljepsa hvala . Vec samo gledanje kako se lovi je nenad.ebivo . Cuj a ako takovu ribu nisam u mogucnosti lovit mogu bar gledat :lol: :lol:

Rogi
All governments are lying cocksuckers.

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.