PostPostao/la karamba dana 03. 03. 2010. (21:26)
evo ja ču napisati jednu zgodu s skandalozom-felkerom . Prošle godine moja ekipa i ja zaputili smo se brodom dole vanka na tune , čuo sam se telefonski s skandalozom te smo ubrzo dogovorili da čemo se nači ,te s dvjema barkama par dana okolo ribarit i zafrkavt se. Tako je i bilo. Nas je na brodu bilo 3-4 a on je bio s frendom koji je morao iči . Jedan cijeli smo dan bili vanka u driftu jedan blizu drugog te se bližio mrak , dali smo sugestiju preko stanice da bi bilo dobro ostati preko noči vani te probati uloviti sabljarku ili morskog psa (noč s punim mjesecom je idealna za lov morskih pasa) . Brzo smo se dogovorili i odlučili provesti noč daleko vanka na pučini. Driftali smo jedno par sati uz obilato puštanje krvi u more za primamit pasa , nakon par sati odlučili smo promjenit poziciju te smo upalili motor i digli arte , ervin je ubacio u brzinu i motor je stao, nismo digli olujno sidro i ono se totalno zaplelo u propelu i nismo mogli nikud. Tu su nastali problemi, ja sam rekao ekipi da je najbolje vaditi šibice i tko izgubi, lampu u ruke i s nožem očistit propelu , nakon lagane preprike nitko nije htio vuči šibicu uz obrazloženje da smo satima bacali krv u more ,da čekamo pasa, da je 1 sat ujutro,mrkli mrak i jednostavno nitko nije htio u more . Dok smo se mi prepirali s 50 metara udaljenog broda se čulo buč , skandalozo-felker se bacio u more u 1 ujutro doplivao do nas ,iako smo brumali za pasa satima, uzeo lampu i nož i bez riječi zaronio i 5 minuta nožem čistio propelu dok je nije očistio . Nakon toga nemogu čuti nikoga a pogotovo virtualnog lika kako nešto prigovara felkeru , takvu stvar nitko nebi napravio a onaj jedan na tisuču je lik na kojeg možeš računati . Na toj pučini i dubini od 250 metara gdje se love beštije od preko stotinu pa i višestotina kg se nitko ne kupa ni danju a o noči je suvišno pričati ,stoga felker je lik kakvog je čast imati za prijatelja i to zapamtite , nije lako nači pravog ribarskog druga pa nemogu sa strane slušati neke prozivke. Sljedeči dan je i nastala famozna snimka felkerovog drugog dijela DVD-a kao slučajni proizvod ulova goleme sabljarke a sa zadovoljstvom sam kasnije saznao da če navedena snimka iči i na DVD kao dio materijala o promiđbi knjige .
jedno je tu lupetati i praviti se pametan a drugo je iči na more vanka s nekim , tamo se djela iskažu a slova na netu su dio nečeg virtualnog.....
Eto toliko od mene.
A Skandalozo piše da si ti Karamba skočija u more s nožen u zubima i riješija situaciju. Kako ste vi skromni ljudi . Čoviče pravi vitezovi

.