DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

PostPostao/la tomi » 17. 05. 2010. (20:57)

uglavnom ništa ne paše kod nas.ako nešto netko napiše vrijedi pa ne vrijedi.ako se netko potrudi vrijedi pa ne vrijedi.ako netko sere vrijedi pa ne vrijedi.a šta bi tribalo napraviti pa da svi budu zadovoljni?
po meni najbolje šutiti i ništa ne napisati niti se truditi niti sa tekstovima niti sa filmovima,niti sa ničime.nemojmo davati savjete niti ništa u vezi mora i ribolova.jer svima će onda biti bolje i nećemo se truditi odgovarati.a jesmo za niš
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la golum » 17. 05. 2010. (21:13)

Da i meni to nekako tako izgleda. :problem:
golum
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la raptor » 17. 05. 2010. (21:13)

tomi je napisao/la:uglavnom ništa ne paše kod nas.ako nešto netko napiše vrijedi pa ne vrijedi.ako se netko potrudi vrijedi pa ne vrijedi.ako netko sere vrijedi pa ne vrijedi.a šta bi tribalo napraviti pa da svi budu zadovoljni?
po meni najbolje šutiti i ništa ne napisati niti se truditi niti sa tekstovima niti sa filmovima,niti sa ničime.nemojmo davati savjete niti ništa u vezi mora i ribolova.jer svima će onda biti bolje i nećemo se truditi odgovarati.a jesmo za niš

Tomi ...dotični nije guknija o ribolovu niti uputija nikoga niti o jednom načinu ribolova a niti na jednom forumu :thumbdown:
Svi mi gudimo po forumima o ovome o onome,te kako uvatit ono ovo ,koje udice,koji ščapi,koja jaška,iiii sad se pojavi lik sa dvd -om koji če prezentirat sebe ,ubrat koju pinku od neukog svita a ni reka dvi besede o ribariji ...ma daj Tomi .
I sad mi ovdi raspravljamo jel to čemu ,gledamo poljupce va škrge i lika koji lovi ka blesav a ča če svit saznat iz svega onoga na dvd ??? ništa ...a znaš zašto ??? zato jerbo sad slidi ka knjiga u kojoj če ka bit sve objašnjeno :lol:
Oša san na onu njegovu stranicu i ča san naša tamo ...karu brajo ....uputstvo ka kako kupit dvd i slično ...ma neda mi se više drobit jer i tako ............A Felkeru svaka dala na poduzetničkom duhu ;)
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la gonič zmajeva » 17. 05. 2010. (21:18)

Ne znam što je na ovim DVD-ima autor otkrio i to iskomercijalizirao :wtf: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la T&T DENTEX » 17. 05. 2010. (21:39)

gonič zmajeva je napisao/la:Ne znam što je na ovim DVD-ima autor otkrio i to iskomercijalizirao :wtf: .

Kako može biti nešto otkriveno kada je skoro sve otkriveno.Možda nam je autor poklonio koju svoju caku za uspiješniji ribolov i to je to .Meni dovoljno .Ali da če se mnogi napaliti na zubace , tune , i gofe , oče sigurno. :crazy:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la gonič zmajeva » 17. 05. 2010. (22:13)

T&T DENTEX je napisao/la:Kako može biti nešto otkriveno kada je skoro sve otkriveno.Možda nam je autor poklonio koju svoju caku za uspiješniji ribolov i to je to .Meni dovoljno .Ali da če se mnogi napaliti na zubace , tune , i gofe , oče sigurno. :crazy:

A ko šta voli. Nego kad ekipa bude žuljala guzice danima bez ribe brzo če ih proć volja. Meni osobno jedino interesantno u filmu šta bi moga provat je potegnit panulu za lignje sa četri peškafonda :lol: . I volija bi pronaći onakav teren za lovit crve :lol: .
gonič zmajeva
Old Senior Member

PostPostao/la labrax » 17. 05. 2010. (22:36)

Najbolje mi je kad neko padne s marsa i onda priča pizdarije...
osobno sam iz skandalozovih postova na nekoliko foruma naučio vise nego od svih likova zajedno (izuzev t&t) koji su se javili na ovu temu.. ovaj forum je samo nasljednik nekih drugih, jer forum čine ljudi i atmosfera a ne kilobajti; a škandalozo je tu na sceni prije većine vas u ovoj temi, zato o "korisnim postovima" ne serite il se vratite na Mars..

Marinko, panulu su čuvali ljudi koji su od nje zivili; danas panulasi koji educiraju ne žive od panule. Oni koji su je čuvali, čuvali su je iz egoisticnih razloga, a ne nekih patetika o očuvanju mora... I danas ima onih koji muče i sakrivaju, i gle čuda to su opet oni koji žive od parangala/panule/big gejma i sakrivaju od konkurencije... za svoju guzu, ne za more...

Ogromna većina ljudi ode uopće nije skuzila namjenu filma...
Povlače se usporedbe s onofarom (lov gofa) i ribar ribi grize rep. Sve 3 emisije su različitog karaktera i namjene. jedini Onofaro je edukacija - ono sto vi očekujete od sva 3 filma. RRGR je odnos ribara prema aktivnosti ribolova... Rogi ribaru je filing i slike koje se ne mogu staviti u knjigu. bez edukacije. Uuuuuu, sto mi je takav film falia kad sam tek počeo vatat zubace. Nije me zanimala tehnika, falilo mi je da gledam zubaca kako se previja i svitli, falilo mi je da gledam kako ruke pokušavaju amortizirati udarce gofa...facu ribolovca dok pun adrenalina posto poto pokušava zakucmat ribu... filing i sto kaže t&t, napaljivanje...

p.s. kad sam se već dotaka onofara, lov gofa je vrlo solidan i edukativan, s lipim prizorima, svaka mu čast, samo brate mili kako se napusia ribe, realizacija griza očajna, jer petlja stapom...
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (06:45)

305 , mislim da malo griješiš , kad netko pogleda film misli da če otič vani na more i odma čuknut ogromnu ribetinu e to baš nije tako . Tko nije prije lovio neče ni poslje filma . Ribolov je način života . S njim jednostavno moraš živit i čitav život učit a na kraju shvatiš da još ništa neznaš ;)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la porer » 18. 05. 2010. (07:16)

Ja tek sad vidim ovo sa pp-om par stranica prije. Vrhunski!!! :clap: : Laughing3: :thumbup:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la porer » 18. 05. 2010. (07:22)

Još se smijem : Laughing4: : Laughing4: : Laughing4:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (08:48)

moram priznat da sam se i ja fino nasmijao , skoro rasplakao :lol: :lol: :lol:
e,lopy,lopy a znao si da če se kad tad desit neizbježno.
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la gonič zmajeva » 18. 05. 2010. (20:13)

PostPostao/la karamba dana 03. 03. 2010. (21:26)
evo ja ču napisati jednu zgodu s skandalozom-felkerom . Prošle godine moja ekipa i ja zaputili smo se brodom dole vanka na tune , čuo sam se telefonski s skandalozom te smo ubrzo dogovorili da čemo se nači ,te s dvjema barkama par dana okolo ribarit i zafrkavt se. Tako je i bilo. Nas je na brodu bilo 3-4 a on je bio s frendom koji je morao iči . Jedan cijeli smo dan bili vanka u driftu jedan blizu drugog te se bližio mrak , dali smo sugestiju preko stanice da bi bilo dobro ostati preko noči vani te probati uloviti sabljarku ili morskog psa (noč s punim mjesecom je idealna za lov morskih pasa) . Brzo smo se dogovorili i odlučili provesti noč daleko vanka na pučini. Driftali smo jedno par sati uz obilato puštanje krvi u more za primamit pasa , nakon par sati odlučili smo promjenit poziciju te smo upalili motor i digli arte , ervin je ubacio u brzinu i motor je stao, nismo digli olujno sidro i ono se totalno zaplelo u propelu i nismo mogli nikud. Tu su nastali problemi, ja sam rekao ekipi da je najbolje vaditi šibice i tko izgubi, lampu u ruke i s nožem očistit propelu , nakon lagane preprike nitko nije htio vuči šibicu uz obrazloženje da smo satima bacali krv u more ,da čekamo pasa, da je 1 sat ujutro,mrkli mrak i jednostavno nitko nije htio u more . Dok smo se mi prepirali s 50 metara udaljenog broda se čulo buč , skandalozo-felker se bacio u more u 1 ujutro doplivao do nas ,iako smo brumali za pasa satima, uzeo lampu i nož i bez riječi zaronio i 5 minuta nožem čistio propelu dok je nije očistio . Nakon toga nemogu čuti nikoga a pogotovo virtualnog lika kako nešto prigovara felkeru , takvu stvar nitko nebi napravio a onaj jedan na tisuču je lik na kojeg možeš računati . Na toj pučini i dubini od 250 metara gdje se love beštije od preko stotinu pa i višestotina kg se nitko ne kupa ni danju a o noči je suvišno pričati ,stoga felker je lik kakvog je čast imati za prijatelja i to zapamtite , nije lako nači pravog ribarskog druga pa nemogu sa strane slušati neke prozivke. Sljedeči dan je i nastala famozna snimka felkerovog drugog dijela DVD-a kao slučajni proizvod ulova goleme sabljarke a sa zadovoljstvom sam kasnije saznao da če navedena snimka iči i na DVD kao dio materijala o promiđbi knjige .
jedno je tu lupetati i praviti se pametan a drugo je iči na more vanka s nekim , tamo se djela iskažu a slova na netu su dio nečeg virtualnog.....
Eto toliko od mene.

A Skandalozo piše da si ti Karamba skočija u more s nožen u zubima i riješija situaciju. Kako ste vi skromni ljudi . Čoviče pravi vitezovi :clap: :clap: :clap: .
gonič zmajeva
Old Senior Member

PostPostao/la karamba » 18. 05. 2010. (21:21)

gonič zmajeva , netko od nas stvarno ne želi preuzet odgovornost :D :lol: :D :lol: , ali evo slike od te noči da nebi slučajno ispalo da do toga nije došlo, kad je motor zagucnuo sagnuo sam se sa platvorme i svog olimpusa gurnuo u more da vidimo u kakvim smo problemima pa tu prilažem sliku (samo ju neznam i dalje stavit da se vidi pa je potrebno kliknut :( ) ,
[URL = http://img266.imageshack.us/i/p9300558.jpg/] [IMG] http://img266.imageshack.us/img266/3306/p9300558.jpg [/ IMG] [/ URL]

Uploaded s [URL = http://imageshack.us] ImageShack.us [/ URL]
[URL = http://img266.imageshack.us/i/p9300558.jpg/] http://img266.imageshack.us/img266/3306/p9300558.jpg [/ URL]
,,,
ribarerr ili neka dobra duša , može neki detaljniji opis kako da ja u imagesacku aplaudiram sliku direktno na forum ??? , ami mi je obješnjavao ali kod njega je drugačije , ovo direktno s foruma sam probao i piše da je slika oversize , pa je..mu miša zašto se taj imagesack mijenja po par puta godište , idu mi na jetra ,daj jednu stavr zauvjek! ;)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 18. 05. 2010. (21:37)

Kad ti uplouda sliku klikni na pogled slike u ful veličini,i kad ti je poveća klikni samo "kopiraj sliku".
Poslije se vrati vamo i zvekni jenom u kvadratić IMG,i izmežu dva "img" klikni zalijepi....
slika
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gonič zmajeva » 18. 05. 2010. (21:41)

Karamba nisi radi mene triba stavljat slike. Stvarno zajebana situacija i to u kulfu. Još pa mrak. Ko je skočija ne zanima me. Sam si reka da nitko na želi preuzet odgovornost :lol: .
gonič zmajeva
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.