DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1

PostPostao/la karamba » 05. 05. 2010. (20:25)

bit će,bit će :thumbup: (ovo je bio odgovor za onneejda)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la lupis » 05. 05. 2010. (21:00)

ma nek se niko ne uvridi,ali ljubit zubaca je za mene malo gej...,osim ako ga ne ljubi žena

Ja najviše volin poljubit škarpinu u obraz !
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la riberer » 05. 05. 2010. (21:24)

Iza sedam brda, sedam rijeka, sedam planina i sedam dolina, sedam jezera i sedam mora živjelo strašno čudovište ...
Jednoga jutra se probudi i ... strašno kakvo je bilo, pogleda oko sebe, pa kaže:

"U tri pič.. materine, pa gdje ja to živim???"
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la karamba » 05. 05. 2010. (21:28)

:clap: :thumbup:
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la Galun » 05. 05. 2010. (22:27)

hebemti sad bi sa gušton pogledal taj dvd ali u st. baški nema trafike,morat ću jutro do punta ili krka,meni su svi dokumentarci vezani uz more i ribolov odlični,neznam kako neki mogu očekivat svaki detalj,pa to bi onda bila sapunica a ne dokumentarac,zamisli da se snima svaki put kad žena zove i šizdi na mobitel kad ćeš prit doma,pa to bi bilo zabranjeno gledat za mlađe od 18. a neko spominje da se nigdje ne govori koja je temp mora,ko da su naši nonići to znali al su lovili morda bolje nego mi danas.
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la porer » 06. 05. 2010. (07:35)

labrax je napisao/la:Ja svakog, ali svakog zubaca kojeg uvatim poljubim u oko! Netrebate u tome tražiti nikakvu simboliku niti patetiku "poštovanja prema ulovu", to je meni jednostavno ritual kojeg volim i to je to! Tako je vjerujem i kod Igora i ne trebate pljucat po nečemu ako to ne razumite.

Ja nagnem žljuk rakije ili vina (nekad i nektara), ovisi što je prvo pri ruci slika
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la skandalozo » 06. 05. 2010. (18:26)

Porer, užanca ti je samo takva!
Upravo je prakticirah ali bez lova i ulova, onako na suho. Ili bolje mokro. Priuštio sam si nešto što duže priželjkujem, zajedrili smo jednim starim (120 godina!) leutom i dočekali Kraljicu mora pred Bakrom. Leut je vlasništvo čovjeka koji je projektirao kraljičino jedrilje. U jednom času mi je bilo žao da nisam na Kraljici da mogu sa strane gledat leuta. Dok si na njemu imaš filingda si u nekom drugom stoljeću. U dve ure nas je i oprao pljusak i posušilo. Vezali smo se uz Kraljicu i popeli se na nju onako gusarski. Ima je, komad broda...

Nego, vratimo se na film. Detalji. Meni bi film bio naporan da sam stavio više detalja, bio bi suhoparan. Za naučiti detalje tu je knjiga, tj. knjige, ima ih, Tonina je odlična ako tko želi pobrat detalje o panuli. Neko je spomenuo nedostatak detalja vezano uz izradu panule. Baš taj dio knjige je moguće naći i u katalogu koji je unutar kutije DVD-a (naravno, ako DVD nije iskopiran ;) )
U filmu možete skinuti one finese koje je teško opisati riječima. A to je teško na prvo gledanje. Jedan zagrebčan me zivka svaka dva dana, svaki put pogleda ponovo film i vidi nešto novo, zove pita... Točno si mogu predočiti kojom dinamikom zapaža detalje.
Drugi DVD je drugačije koncipiran i u sat vremena sam nastojao izvući presjek preostalih ribolovnih tehnika što je vrlo teško složiti u neki povezani kontinuitet. Kako skočiti sa ušate na tunu? Nadam se da je sve skupa posloženo smisleno. Vidjet ćete od utorka.
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la T&T DENTEX » 06. 05. 2010. (22:04)

Skandalozo ... Jedva čekam taj dio sa ušatama , oćadama.To sam preskočio... :think: :think: :lol: :lol:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la labrax » 06. 05. 2010. (22:49)

A sto će tebi tetejac ocade u 5om misecu? Čija bi jaja s njima napadao, ajde priznaj :lol:
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la borro » 07. 05. 2010. (07:35)

Možda bi trebalo snimiti nešto u nastavcima, nešto kao ribolovna Dinastija, taman da ide oko ručka i da se prikazuje nekih 15 godina, možda bi se sve uspjelo reći i snimiti.
Mogla bi se zvati Ljubav je na moru ili nešto slično...
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la skandalozo » 07. 05. 2010. (08:18)

borro je napisao/la:Možda bi trebalo snimiti nešto u nastavcima, nešto kao ribolovna Dinastija, taman da ide oko ručka i da se prikazuje nekih 15 godina, možda bi se sve uspjelo reći i snimiti.
Mogla bi se zvati Ljubav je na moru ili nešto slično...

Kod ribolova je zanimljivo baš to što ne postoji "sve". Taman kad nešto apsolviraš, probaš nešto promijeniti i zaključiš da može drugačije. Neću reć bolje, jer je u sportskom ribolovu upitno što je bolje. Meni ulov nije imperativ, već zadovoljstvo koje će mi priuštiti sam lov. Sjećam se koliko mi je ulov prvog zubaca panulom (beba od kilo i nešto) pružio zadovoljstva, bez obzira što ih je prethodno platilo danak pušci puno. Troznamenkasto puno. Ali pamti se onaj gušt, ona sreća koju si u tom trenutku osjetio. To zadovoljstvo nema onaj tko lovi iz komercijalnih razloga gje je riječ o matematici.
Kod Onofarovih filmova mi je najviše ostalo u sjećanju njegovo oduševljenje ulovom, sreća što je uspio nadigrati ribu koja ne splašnjava niti nakon brojnih ulova. To treba naučiti iz tog i takvih filmova. Vezati predvez? To će naučiti ama baš svako sa dvije ruke i relativno zdravim očima. Eto očitog primjera; grafička dizajnerica iz tima koji je radio skice za knjigu bila je zadužena za čvorove. A na početku je priznala da ne zna ni kako udica izgleda. Molila me da joj pokažem kako vezati da joj bude lakše raditi. U mjesec dana koliko joj je trebalo da napravi sve skice naučila je odlično vezati sve, ama baš sve čvorove, shvativši i zašto i kada koji čvor. Tehnikalije su nužne, ali nužno ne vode ka ribolovnom uspjehu. I da, što je to ribolovni uspjeh? Donijeti doma puno ribe ili doći kući punih baterija?
slika
skandalozo

PostPostao/la borro » 07. 05. 2010. (08:24)

Skandalozo, svaka čast!
Mislim da je u ovom tvom postu sve rečeno! Ne samo da se u potpunosti slažem, nego si mi čak na neki način i otvorio jedan novi kut gledanja, a ovaj moj prethodni post bio je namjenjen svima onima kojima nedostju detalji o ovome ili onome. Upravo sam to i htio istaknuti, da i traje k'o "Dinastija" opet sve nebi bilo rečeno, jer je ribolov evolucija i konstantna dinamika i mijenja se s vremenom i s prirodom itd.
Bravo! :thumbup: :thumbup:
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la karamba » 07. 05. 2010. (08:25)

mogli bi uzet tu tehničarku s nama na more :D
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PostPostao/la skandalozo » 07. 05. 2010. (08:41)

Karamba,kako nisi shvatio da tvoja "tehničarka" prati forum? Opet ćeš dobid zabranu isplovljavanja! :lol:
slika
skandalozo

PostPostao/la karamba » 07. 05. 2010. (09:20)

tebi odma misli negdi odlutaju, mislio sam da nas nauči kojem novom čvoru ;)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.