sjor Bepo je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Evo nešto s:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=363886&page=2
Citat:
LJUDI, POŠTOVANJE
NEMOJTE SE SAMO ODLUČITI NA KUPNJU PLOVILA U FIRMI "MOTONAVIS", GOSPODINA LUKŠIĆA. NAIME, JA SAM KOD NJEGA KUPIO BROD, TE MI JE NJEGOV JAKOHVALJENI SUZUKI STAO NAKON NITI 20 SATI VOŽNJE. ETO, ČOVIJEK SE NIJE UDOSTOJIO DOĆI I POGLEDAT ŠTO JE MOTORU, ČAK JE JOŠ POČEO I VIKAT.
sVI SU ONI LOPOVI, KOJI SU JAKO RIJEČITI KOD PRODAJE, A KAD TREBAJU USKOČITI U POMOĆ, ODJ...U TE KO ZADNJEG MAJMUNA.
MOTOR MI JE JOŠ POD GARANCIJOM, ALI DA IZBJEGNEM DOTIČNE MOTONAVISOVE MAHERE, ODLUČIH SE SAM RIJEŠIT STVAR, TE SAM U TOME I USPIO. TA GARANCIJA JE OBIČNA PRIJEVARA, POGOTOVO KOD PLOVILA FIRME MOTONAVIS. KOD PREUZIMANJA BRODA NAKKON 2 SATA, RASPALA MI SE SKIPERSKA SIJEDALICA. PROLAZ ZA SIDRENO SVIJETLO SU IZBUŠILI NA SLIVNICIMA OKO VJETROBRANSKOG STAKLA (NEMOGUĆE PRIMIJETITI OKOM), TE MI SE KABINA 2 GODINE PUNILA VODOM, DOK NISAM SKUŽIO. ODUŠNIK TANKA GORIVA J BIO PRESAVINUT, TE SE GORIVO IZLIVALO KOD PUNJENJA. VEĆINA VIJAKA JE BILO POCINČANO, TAO DA JE RUZINA POČELA SLINITI NAKON PAR MJESECI. DRVENARIJA, SKALE I NOSAČ P.M. SE SKORO RASPALA, LAK JE OTPAO U PRVIH POLA GODINE. REZERVOAR NEMA PORTELU ZA ČIŠĆENJE, POKLOPAC KOKPITA JE PRIČVRĆEN SA PARKER VIJCIMA, TAKO DA SU SANTINE I PROSTOR AKUMULATORA I TANKA GORIVA NAKON KIŠICE PUN VODOM. KATASTROFA. UGRADILI SU SEPARATOR VODE NATANK GORIVA, KOJEG SE MOŽE NABAVIT SAMO U AMERICI I DALEKOM ISTOKU, NEMA GA KOD NAS, TE GA NAPLAČUJU 1100KN, DOK JE NA EBAYU TAKAV ULOŽAK , NOVI, 6,99 USD.......NEDA MI SE VIŠE NABRAJAT, ALI MOTONAVIS I NJEGOVI LJUDI SU ZADNJI NA LJESTVICI SA KOJIMA TREBA POSLOVAT , A POGOTOVO KUPIT NEKAKVO PLOVILO ILI MOTOR...........
Ne znam koji su povodi ovog teksta, pa ću pretpostaviti da je istina.
Možda kome zatreba.
Malo čudno i nevjerojatno.
Imam 3 godine Saver i Suzuki. Sve kupljeno u Motonavisu. Nikad nikakvih roblema i dobra podrška, što čujem i od drugih vlasniaka Savera, uvjek se na moru pozdravljamo a u luci popričamo.Suzuki ma to je milina prede li prede. Savjet uvjek možem dobiti, a prozvanog g. Lukšića koliko ja znam možeš dobiti na mobitelu 24 sata na dan, bar je meni tako reka.
Da nisi ti prijatelju sam počeo raditi servise, a kada si zbrljao zvao si Motonavis i držao lekciju (napad je najbolji način obrane) i pokušao prodati rog za sveću i nisu progutali ješku.
Mehaničar očito nisi a i ne poznaš male čamce jer onda bi ti bilo jasno da rezervari na čamcima nemaju portelu za čišćenje, vjerojatno si to čuo ili vidio na većim rezervarima.
Izgleda da si malo frustriran i pomišal si lončiće. Motonavis, a i svi drugi uvoznici ne grade brodove već prodaje onakve kakvi se prodaju po Evropi i koliko para toliko muzike, kako bi bilo lipo platit Punta a dobiti Volva, ja sam platija Golfa i imam Golfa. Sva ti je oprema vjerojatno iz serijske proizvodnje i moraš je održavat, ma nisi valjda mislil da su ti skalini na skalicama od tikovine, Ma još si nešto pobrka u vezi separatora, reć ću ti slikovito, kupi kliješta konbinirke od 30 kn i od 150 kun i pokušaj presjeć čeličnu žicu od 2 mm i tako 10 puta i valjda ćeš nakom toga nešto shvatiti, kako bi bilo lipo platit 30 kuna i dobit kliješta kvalitete og 150 kuna.
Čudi me da Motonavis nije reagirao malo ću nazvati prozvanog g. Lukšića.
Budi mi zdrav i dobar "uradi sam -mehaničar"
Moram priznati da mi post gubi kredibilitet kad vidim da se netko registira na forum da bi obranio neku reklamaciju ili proizvod