Savjet/upozorenje

Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: Savjet/upozorenje

PostPostao/la gavijal » 14. 10. 2009. (11:05)

sjor Bepo je napisao/la:
amiklic1 je napisao/la:Evo nešto s:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=363886&page=2

Citat:
LJUDI, POŠTOVANJE

NEMOJTE SE SAMO ODLUČITI NA KUPNJU PLOVILA U FIRMI "MOTONAVIS", GOSPODINA LUKŠIĆA. NAIME, JA SAM KOD NJEGA KUPIO BROD, TE MI JE NJEGOV JAKOHVALJENI SUZUKI STAO NAKON NITI 20 SATI VOŽNJE. ETO, ČOVIJEK SE NIJE UDOSTOJIO DOĆI I POGLEDAT ŠTO JE MOTORU, ČAK JE JOŠ POČEO I VIKAT.
sVI SU ONI LOPOVI, KOJI SU JAKO RIJEČITI KOD PRODAJE, A KAD TREBAJU USKOČITI U POMOĆ, ODJ...U TE KO ZADNJEG MAJMUNA.
MOTOR MI JE JOŠ POD GARANCIJOM, ALI DA IZBJEGNEM DOTIČNE MOTONAVISOVE MAHERE, ODLUČIH SE SAM RIJEŠIT STVAR, TE SAM U TOME I USPIO. TA GARANCIJA JE OBIČNA PRIJEVARA, POGOTOVO KOD PLOVILA FIRME MOTONAVIS. KOD PREUZIMANJA BRODA NAKKON 2 SATA, RASPALA MI SE SKIPERSKA SIJEDALICA. PROLAZ ZA SIDRENO SVIJETLO SU IZBUŠILI NA SLIVNICIMA OKO VJETROBRANSKOG STAKLA (NEMOGUĆE PRIMIJETITI OKOM), TE MI SE KABINA 2 GODINE PUNILA VODOM, DOK NISAM SKUŽIO. ODUŠNIK TANKA GORIVA J BIO PRESAVINUT, TE SE GORIVO IZLIVALO KOD PUNJENJA. VEĆINA VIJAKA JE BILO POCINČANO, TAO DA JE RUZINA POČELA SLINITI NAKON PAR MJESECI. DRVENARIJA, SKALE I NOSAČ P.M. SE SKORO RASPALA, LAK JE OTPAO U PRVIH POLA GODINE. REZERVOAR NEMA PORTELU ZA ČIŠĆENJE, POKLOPAC KOKPITA JE PRIČVRĆEN SA PARKER VIJCIMA, TAKO DA SU SANTINE I PROSTOR AKUMULATORA I TANKA GORIVA NAKON KIŠICE PUN VODOM. KATASTROFA. UGRADILI SU SEPARATOR VODE NATANK GORIVA, KOJEG SE MOŽE NABAVIT SAMO U AMERICI I DALEKOM ISTOKU, NEMA GA KOD NAS, TE GA NAPLAČUJU 1100KN, DOK JE NA EBAYU TAKAV ULOŽAK , NOVI, 6,99 USD.......NEDA MI SE VIŠE NABRAJAT, ALI MOTONAVIS I NJEGOVI LJUDI SU ZADNJI NA LJESTVICI SA KOJIMA TREBA POSLOVAT , A POGOTOVO KUPIT NEKAKVO PLOVILO ILI MOTOR...........

Ne znam koji su povodi ovog teksta, pa ću pretpostaviti da je istina.
Možda kome zatreba.

Malo čudno i nevjerojatno.
Imam 3 godine Saver i Suzuki. Sve kupljeno u Motonavisu. Nikad nikakvih roblema i dobra podrška, što čujem i od drugih vlasniaka Savera, uvjek se na moru pozdravljamo a u luci popričamo.Suzuki ma to je milina prede li prede. Savjet uvjek možem dobiti, a prozvanog g. Lukšića koliko ja znam možeš dobiti na mobitelu 24 sata na dan, bar je meni tako reka.
Da nisi ti prijatelju sam počeo raditi servise, a kada si zbrljao zvao si Motonavis i držao lekciju (napad je najbolji način obrane) i pokušao prodati rog za sveću i nisu progutali ješku.
Mehaničar očito nisi a i ne poznaš male čamce jer onda bi ti bilo jasno da rezervari na čamcima nemaju portelu za čišćenje, vjerojatno si to čuo ili vidio na većim rezervarima.
Izgleda da si malo frustriran i pomišal si lončiće. Motonavis, a i svi drugi uvoznici ne grade brodove već prodaje onakve kakvi se prodaju po Evropi i koliko para toliko muzike, kako bi bilo lipo platit Punta a dobiti Volva, ja sam platija Golfa i imam Golfa. Sva ti je oprema vjerojatno iz serijske proizvodnje i moraš je održavat, ma nisi valjda mislil da su ti skalini na skalicama od tikovine, Ma još si nešto pobrka u vezi separatora, reć ću ti slikovito, kupi kliješta konbinirke od 30 kn i od 150 kun i pokušaj presjeć čeličnu žicu od 2 mm i tako 10 puta i valjda ćeš nakom toga nešto shvatiti, kako bi bilo lipo platit 30 kuna i dobit kliješta kvalitete og 150 kuna.
Čudi me da Motonavis nije reagirao malo ću nazvati prozvanog g. Lukšića.
Budi mi zdrav i dobar "uradi sam -mehaničar"

Moram priznati da mi post gubi kredibilitet kad vidim da se netko registira na forum da bi obranio neku reklamaciju ili proizvod
gavijal
Senior Member

PostPostao/la dome » 14. 10. 2009. (17:50)

gavijal je napisao/la:
sjor Bepo je napisao/la:

Citat:
LJUDI, POŠTOVANJE

NEMOJTE SE SAMO ODLUČITI NA KUPNJU PLOVILA U FIRMI "MOTONAVIS", GOSPODINA LUKŠIĆA. NAIME, JA SAM KOD NJEGA KUPIO BROD, TE MI JE NJEGOV JAKOHVALJENI SUZUKI STAO NAKON NITI 20 SATI VOŽNJE. ETO, ČOVIJEK SE NIJE UDOSTOJIO DOĆI I POGLEDAT ŠTO JE MOTORU, ČAK JE JOŠ POČEO I VIKAT.
sVI SU ONI LOPOVI, KOJI SU JAKO RIJEČITI KOD PRODAJE, A KAD TREBAJU USKOČITI U POMOĆ, ODJ...U TE KO ZADNJEG MAJMUNA.
MOTOR MI JE JOŠ POD GARANCIJOM, ALI DA IZBJEGNEM DOTIČNE MOTONAVISOVE MAHERE, ODLUČIH SE SAM RIJEŠIT STVAR, TE SAM U TOME I USPIO. TA GARANCIJA JE OBIČNA PRIJEVARA, POGOTOVO KOD PLOVILA FIRME MOTONAVIS. KOD PREUZIMANJA BRODA NAKKON 2 SATA, RASPALA MI SE SKIPERSKA SIJEDALICA. PROLAZ ZA SIDRENO SVIJETLO SU IZBUŠILI NA SLIVNICIMA OKO VJETROBRANSKOG STAKLA (NEMOGUĆE PRIMIJETITI OKOM), TE MI SE KABINA 2 GODINE PUNILA VODOM, DOK NISAM SKUŽIO. ODUŠNIK TANKA GORIVA J BIO PRESAVINUT, TE SE GORIVO IZLIVALO KOD PUNJENJA. VEĆINA VIJAKA JE BILO POCINČANO, TAO DA JE RUZINA POČELA SLINITI NAKON PAR MJESECI. DRVENARIJA, SKALE I NOSAČ P.M. SE SKORO RASPALA, LAK JE OTPAO U PRVIH POLA GODINE. REZERVOAR NEMA PORTELU ZA ČIŠĆENJE, POKLOPAC KOKPITA JE PRIČVRĆEN SA PARKER VIJCIMA, TAKO DA SU SANTINE I PROSTOR AKUMULATORA I TANKA GORIVA NAKON KIŠICE PUN VODOM. KATASTROFA. UGRADILI SU SEPARATOR VODE NATANK GORIVA, KOJEG SE MOŽE NABAVIT SAMO U AMERICI I DALEKOM ISTOKU, NEMA GA KOD NAS, TE GA NAPLAČUJU 1100KN, DOK JE NA EBAYU TAKAV ULOŽAK , NOVI, 6,99 USD.......NEDA MI SE VIŠE NABRAJAT, ALI MOTONAVIS I NJEGOVI LJUDI SU ZADNJI NA LJESTVICI SA KOJIMA TREBA POSLOVAT , A POGOTOVO KUPIT NEKAKVO PLOVILO ILI MOTOR...........

Možda kome zatreba.

Malo čudno i nevjerojatno.
Imam 3 godine Saver i Suzuki. Sve kupljeno u Motonavisu. Nikad nikakvih roblema i dobra podrška, što čujem i od drugih vlasniaka Savera, uvjek se na moru pozdravljamo a u luci popričamo.Suzuki ma to je milina prede li prede. Savjet uvjek možem dobiti, a prozvanog g. Lukšića koliko ja znam možeš dobiti na mobitelu 24 sata na dan, bar je meni tako reka.
Da nisi ti prijatelju sam počeo raditi servise, a kada si zbrljao zvao si Motonavis i držao lekciju (napad je najbolji način obrane) i pokušao prodati rog za sveću i nisu progutali ješku.
Mehaničar očito nisi a i ne poznaš male čamce jer onda bi ti bilo jasno da rezervari na čamcima nemaju portelu za čišćenje, vjerojatno si to čuo ili vidio na većim rezervarima.
Izgleda da si malo frustriran i pomišal si lončiće. Motonavis, a i svi drugi uvoznici ne grade brodove već prodaje onakve kakvi se prodaju po Evropi i koliko para toliko muzike, kako bi bilo lipo platit Punta a dobiti Volva, ja sam platija Golfa i imam Golfa. Sva ti je oprema vjerojatno iz serijske proizvodnje i moraš je održavat, ma nisi valjda mislil da su ti skalini na skalicama od tikovine, Ma još si nešto pobrka u vezi separatora, reć ću ti slikovito, kupi kliješta konbinirke od 30 kn i od 150 kun i pokušaj presjeć čeličnu žicu od 2 mm i tako 10 puta i valjda ćeš nakom toga nešto shvatiti, kako bi bilo lipo platit 30 kuna i dobit kliješta kvalitete og 150 kuna.
Čudi me da Motonavis nije reagirao malo ću nazvati prozvanog g. Lukšića.
Budi mi zdrav i dobar "uradi sam -mehaničar"

Moram priznati da mi post gubi kredibilitet kad vidim da se netko registira na forum da bi obranio neku reklamaciju ili proizvod

Ala se lik pretrgni obraniti g.Lukšića ili je on sam g.Lukšić ? :eh:
Ali imenovani je jako ponosan lik i ovako nešto mi je malo čudno za njega mada je već prilično zagazi u godine pa niš više ni za iznenaditi.A možda je lik na njegovoj platnoj listi ko će ga znati ? :?
No kako bilo da bilo ovaj arhivski post koji je izvuka iz naftalina ga je prilično iznervira kad se je naša prozvan za reagirati i još se obraća direktno autoru iako je Ami lipo nave da je post preuzet sa drugog foruma koji nema veze kako sa ovim forumom tako ni sa njegovim članovima :crazy:
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la gavijal » 14. 10. 2009. (19:22)

Pa da, to je uobicajno na forumima. Gazda ili neko njemu blizak ukuca ime svoje firme u google, nadje ovakvu antireklamu, žurno se registrira i odma hvali proizvod koji on "navodno ima" dugi niz godina i nema veze sa vlasnikom kojeg opet hvali na sva ustate onda pljuje po kriticarima, a nakon toga vise ne cujes za njega. Bilo je i na ovom forumu par takvih padobranaca. meni je to smijesno, jer nemres mi reci da iz puke slucajnosti si se registrirao i onda vidjel post koji vređa tvoju barku : Laughing4:
gavijal
Senior Member

PostPostao/la motonavis-rijeka » 15. 10. 2009. (14:02)

Citat:
LJUDI, POŠTOVANJE

Možda kome zatreba.

Štovani forumaši

Jedna stranke skrenula nam je pažnja na tekst na portalu forum.hr Brodogradnja i brodice od drva i kupiti brod osobno ili ... te na portalu forum.ribolovnamoru.com Trgovina i Servisi Ribolovne trgovine i servisi.
SEAWOLF1973 i
AMIKLIC1 od 10.09.2008 19.33.
objavljen je gore navedeni sadržaj
Kao prozvana osoba i tvrtka moramo reagirati iako nažalost sa velikim zakašnjenjem jer smo tek sada to saznali..
U ovakvim slučajevima bilo bi korisno, a smatramo da bi to trebali i zahtijevati, da se navede serijski broj broj čamca i motora jer radi se o konkretnim optužbama, koje nanose direktnu štetu. U sličnim slučajevima istina obično bude daleko od prikazanog.
Prema našim istraživanjima vjerojatno se radi o AQUATIMU i Suzukiju DF40TL 40 ks serijski broj motora počinje 511xxx godina proizvodnje 2005 ..
Čamac i motor su fakturirani i isporučeni dana 21.06.2006 primopredaju sa svim dokumentima sam izvršio lično bez ikakvih primjedbi primaoca. Nakom isporuke čuo sam se sa vlasnikom jer me zanimalo mišljenje o performansama sa 40 ks i bile su samo pohvale bez primjedbi.
Koliko se sjećam slijedeći poziv od vlasnika bio je proljeće 2008 sa žalbom da mu je motor stao.Opis greške bio je" nakom zimovanja stavio sam motor u more i nakom 10 minuta vožnje motor je stao, vrti ali ne mogu više upalit", posumnjao sam u gorivo -(motor je radio dok nije potrošio gorivo u sistemu ,a kada je došlo gorivo iz rezervara vjerojatno je na dnu bilo vode i prljavštine koji su blokirali rad motora), pitao sam tko je izvršio konzervaciju prije zimovanja i da li je kontroliran separator i gorivo obzirom da je kod nas gorivo takvo kakvo je.Sljedila je "paljba" kakvi smo mi uvoznici kada prodajemo nešto što ne odgovara kvaliteti našeg goriva i da dođemo to odmah srediti. Odgovor je bio jasan "može, ali ukoliko nije greška Suzukija onda na trošak vlasnika jer voda u gorivu i prljavština nisu pokrivena garancijom" pokušao sam objasniti potrebu hitne intervencije kako nebi došlo do korozije.Sljedila je nova "paljba" "ja sam stručnjak i ja ću to riješiti sam". Nekih 15-20 dana kasnije stranka je ponovno zvala i poslala da kontroliramo visokotlačnu pompu, naravno pumpa je usljed korozije bila blokirana i stranka je kupila novu visokotlačnu pumpu goriva, iza toga nismo više imali kontakt sa strankom. Uvjerenja smo da se radi baš o tom čamcu i motoru jer to je jedini slučaj kada je bila primjedba da tank goriva (80 litara) nema portelu za čišćenjre. U Motonavisu nije obavljen niti jedan servis na predmetnom motoru, a ukoliko je rađen obavezan servis u nekom od ovlaštenih servisa onda treba imati račun o izvršenom servisu. Prva usmena reklamacija nakom 22 mjeseca, što da dalje komentiramo.
Ne želimo tvrditi da na čamcu nije moglo biti nekih primjedbi možda i puštnje vode kao što je navedeno, ali sve je to pokriveno garantnim listom i najkasnije na obaveznom servisu na 20 sati ili dva mjeseca nakon isporuke mogu se riješiti sve primjedbe vlasnika, ali naravno ne možemo prihvatiti primjedbe nakon 2 godine na konstrukcijska riješenja, kvalitetu serijske opreme, kvalitetu inox opreme i vijaka, kvalitetu skalica i nosača pomoćnog motora, kvaliteta je takva kakva je iz serijske proizvodnje i za cijelu Evropu ista i zahtijeva tekuće održavanje.
Koliko je stranka nerealna najbolje možemo vidjet na komentaru filtera separatora. Točno je da se Suzuki filtetr /separator proizvodi u Americi i nije jeftin, ali isto tako je činjenica da mi imamo i zamjenske filter/separatore čija je cijena 1/3 originala. Mi ove jeftine filter separatore možemo preporučiti za male i karburatorske motore, dok za motore sa elektronskim ubrizgavanjem goriva preporučamo original Suzuki filter/separatore jer posljedice vode u sistemu nisu baš jeftine.
U kasnijim tekstovima bilo je primjedbe na servise i cijene servisa. Motonavis već nizu godina ima razrađen cjenik servisnih usluga sa paušalnim iznosima za servisne radove prema snazi motora i svaki vlasnik motora može dobiti cjenik kao i sve podatke. U komunikaciji uvjek tražimo model i serijski broj motora. Svi Motonavis-Suzuki,ovlašteni servisi imaju kopiju našeg cijenika, nisu obavezni pridržavati se istog, ali uglavnom ne povećavaju cijenu.
Sa ponosom možemo reći da gotovo i nemamo garantnih popravaka na Suzuki motorima koji se redovito održavaju. Ukoliko netko ima primjedbe ili suprotno mišljenje neka nas kontaktira direktno ili objavi na portalu, ali odgovorit ćemo samo onima koji navedu model i serijski broj motora . Isto tako molimo sve zainteresirane da kada traže nešto za motore u eksploataciji uvjek navedu model i serijski broj motora.
MOTONAVIS
Vjekoslav Lukšić dipl.oec., ing.
motonavis-rijeka
Djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la macro » 15. 10. 2009. (15:52)

pošteno ako ne može nikako drugačije :lol:

zajebajen se.. samo ne znan čemu onaj post pod nickom šjor bepo
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Samonakaradnja 550

PostPostao/la dome » 15. 10. 2009. (16:47)

macro je napisao/la:pošteno ako ne može nikako drugačije :lol:

zajebajen se.. samo ne znan čemu onaj post pod nickom šjor bepo

ma ni ja nebi bolje reka :thumbup: :wave:
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la gavijal » 15. 10. 2009. (20:01)

Svjedok više :lol:
gavijal
Senior Member

PostPostao/la perinjoza » 16. 10. 2009. (06:33)

Po dosadašnjem iskustvu smatram da Motonavis nije firma kakvom ju se prikazuje.
Za razliku od nekih drugih ovlaštenih servisa motora na riječkom području, Suzuki definitivno ima korektnog zastupnika.
perinjoza
Member

PostPostao/la porer » 16. 10. 2009. (07:07)

Hajde kokoši što ste napali čovjeka. Tri stranice raspravljate o tome šta je neki anonimus napisao na nekom forumu i uzimate to zdravo za gotovo a sad kad se vlasnik javio imenom i prezimenom tražite zamjerku. Mene je onaj Šjor Bepo uvjerio da je taj za kog se prikazuje, tj. Motonavisova mušterija. Kako je i rekao da će obavijestiti Motonavis, par dana nakon njegovog posta javio se i g. Lukšić. Volio bih vidjeti vas u takvoj prilici gdje neki anonimus javno blati vaš rad. Zato malo se obuzdajte s komentarima, čovjeku je to kruh!

Ukoliko je to imalo bitno moderator može provjeriti IP-e (iako to baš nije neki pokazatelj ali hajde, recimo) pa vidjeti je li Šjor Bepo i g. Lukšić ista osoba. Mada ne vidim svrhu, meni je svejedno jest ili nije, ova sramota treba biti brisana s foruma jer netko će naletiti preko googla na tu temu, pročitati prvi post i imati loše mišljenje o toj firmi.

P.S.

gavijal je napisao/la:Moram priznati da mi post gubi kredibilitet kad vidim da se netko registira na forum da bi obranio neku reklamaciju ili proizvod

Lumenu dva pitanja za tebe:

1. Možeš li čitati forum ako nisi registriran?
2. Možeš li pisati na forumu ako nisi registriran?
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la gavijal » 16. 10. 2009. (07:32)

porer je napisao/la:Hajde kokoši što ste napali čovjeka. Tri stranice raspravljate o tome šta je neki anonimus napisao na nekom forumu i uzimate to zdravo za gotovo a sad kad se vlasnik javio imenom i prezimenom tražite zamjerku. Mene je onaj Šjor Bepo uvjerio da je taj za kog se prikazuje, tj. Motonavisova mušterija. Kako je i rekao da će obavijestiti Motonavis, par dana nakon njegovog posta javio se i g. Lukšić. Volio bih vidjeti vas u takvoj prilici gdje neki anonimus javno blati vaš rad. Zato malo se obuzdajte s komentarima, čovjeku je to kruh!

Ukoliko je to imalo bitno moderator može provjeriti IP-e (iako to baš nije neki pokazatelj ali hajde, recimo) pa vidjeti je li Šjor Bepo i g. Lukšić ista osoba. Mada ne vidim svrhu, meni je svejedno jest ili nije, ova sramota treba biti brisana s foruma jer netko će naletiti preko googla na tu temu, pročitati prvi post i imati loše mišljenje o toj firmi.

P.S.

gavijal je napisao/la:Moram priznati da mi post gubi kredibilitet kad vidim da se netko registira na forum da bi obranio neku reklamaciju ili proizvod

Lumenu dva pitanja za tebe:

1. Možeš li čitati forum ako nisi registriran?
2. Možeš li pisati na forumu ako nisi registriran?

Biseru , da, mozes citat forum iako nisi registriran, onda se registriras i das odgovor, di je problem?
I.P. adminu nikaj ne znaci jer 90% korisnika nema staticni I.P. nego se mjenja koliko je meni poznato.
Čovjeka tu nitko od "nas" ne blati nego konstatiramo činjenicu da netko izvuce post iz naftalina i odmah se registrira, to sigurno nije uočio čitanjem svih tema na forumu. Kad se covjek predstavio i postao u ime firme koja je napadnuta to onda ima tezinu.
gavijal
Senior Member

PostPostao/la porer » 16. 10. 2009. (07:48)

Zabranjeno je obraćati se sa 'mileni', 'biseru' i slično. Vjerujem da su moderatori ovo uočili, imaš još 10-tak minuta da to obrišeš inače ostaje trajno pa se čupaj kako znaš.

Zbog ovoga bi se trebao u najmanju ruku ispričati Motonavisu i Bepu:

gavijal je napisao/la:Pa da, to je uobicajno na forumima. Gazda ili neko njemu blizak ukuca ime svoje firme u google, nadje ovakvu antireklamu, žurno se registrira i odma hvali proizvod koji on "navodno ima" dugi niz godina i nema veze sa vlasnikom kojeg opet hvali na sva ustate onda pljuje po kriticarima, a nakon toga vise ne cujes za njega. Bilo je i na ovom forumu par takvih padobranaca. meni je to smijesno, jer nemres mi reci da iz puke slucajnosti si se registrirao i onda vidjel post koji vređa tvoju barku : Laughing4:
porer
Old Senior Member

PostPostao/la gavijal » 16. 10. 2009. (07:54)

A " Lumenu " je drugacije od " Biseru" ?
Zasto bi se ispricao, kaj sam konstatirao kako su takve stvari uobicajne na forumima? ne pada mi na pamet.
trolling je zabranjen na forumima, a to je ono kaj ti upravo radis.
gavijal
Senior Member

PostPostao/la porer » 16. 10. 2009. (07:59)

viewtopic.php?f=8&t=2617&p=52055&sid=6fdea1c3d5172a737773807e2e5ed575#p52055

Volio bih da sutra odeš u Motonavis pa im ponoviš ono odozgora.

A ako tko trola ovdje to si ti, jebote 358 postova mlaćenja prazne slame, ugrozit ćeš vodeće na listi ako tako nastaviš. A kako si krenuo koristiš i njihov riječnik (biseru...).

EOD
porer
Old Senior Member

PostPostao/la macro » 16. 10. 2009. (09:05)

porer je napisao/la:Mene je onaj Šjor Bepo uvjerio da je taj za kog se prikazuje, tj. Motonavisova mušterija.

ne želin se raspravljat, al šjor bepo je, ako malo bolje proučiš pljunuti šjor lukšić.. možda mu je bepo nadimak?! ;)
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Tip plovila: Samonakaradnja 550

PostPostao/la gavijal » 16. 10. 2009. (09:43)

porer je napisao/la:http://www.ribolovnamoru.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2617&p=52055&sid=6fdea1c3d5172a737773807e2e5ed575#p52055

Volio bih da sutra odeš u Motonavis pa im ponoviš ono odozgora.

A ako tko trola ovdje to si ti, jebote 358 postova mlaćenja prazne slame, ugrozit ćeš vodeće na listi ako tako nastaviš. A kako si krenuo koristiš i njihov riječnik (biseru...).

EOD

Uopce se ne kanim natjeravat s tobom po forumu, lijeci frustracije negdje drugdje. Rijecnik si sam prvi poceo koristiti a moja opaska o registraciji radi odgovora je iovako ocita tu svima .
gavijal
Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.