Jučer je pala pod prvi premaz!

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
MV KRK je napisao/la::thumbup: , podvodni dio si zbrusil ili pjeskaril ko pape?
Pape je napisao/la:...opaaaa!
....opako se radi!![]()
....oces rijesavat i unutra sve ili ce ostat za neka bolja vrimena?...a i bas me zanima kako ce ic s tim motorom...znam kako ide ovi moj, znan sve o onome s krka od Czi-ja sa 240ks motorom...a sad me bas zanima ova motorizacija...ovde neman puno referenci iz prve ruke o njima...
Kapo je napisao/la:Je li u planu kakva krmena platforma ?
Tomy je napisao/la:.... Govore mi prijatelji da po ostatak opreme odem direkt u Motomariner u Trst, ali ne vjerujem da bi tamo bilo toliko jeftinije da bi mi pokrilo troškove puta.
bobipu je napisao/la:Probaj poslat upit u Adriana nautica iz Pule..razlika od Wasia sta je također trgovina u Puli je ogromna....kupova san ventilator za motorni prostor ( da mi izbacuje topli zrak ) u Wasiu = 376kn...![]()
...odem u Adrianu i za isti proizvod ...140 kn...identični....
![]()
...je da sam dobio dobar popust jer kad sam oprema Marušića sam večinu stvari uzima kod njih...ali marža im je ludnica...u još jednoj trgovini sam prije bija pita i tamo je bilo 210 kn....
Poslat upit za ponudu ne košta osim na kraju krajeva jedan Hvala poslat....napiši detaljno sta ti treba pa usporedit....![]()
Tomy je napisao/la:U kabini sam spreme oprao ....
Pape je napisao/la:Tomy je napisao/la:U kabini sam spreme oprao ....
...one ozračnike na kabini.. zatvori bužu na njima... isto tako i one na krmi...ove gori na kabini moš ili skroz začepit/zaplastificirat razom kabine ili ostavit one rozete ka za ukras...ja san to začepija...motor ima dovoljno arije s druge strane...
...druga stvar pregledaj te odlive...i zamini sve šta ti je na oko iti malo sumljivo...izlazi su dosta nisko i zaliva ih more...popusti li šta tu, a da nisi na caklu od mora u portu...toneš....iako je DeGol i na to mislija...pa to more koje uđe tu, putevima svevišnjim kroz brod ipak završava u kaljužu ispod makine pa bi nekakav alarm kaljuže triba prvi pokazat da neki kua nije u redu....na prednje odlive stavi obavezno suzu da štiti odliv od samog vala i mora u vožnji...ili ćeš na malo valovitom moru imat gejzir odma do ulaznih vrata...na to nisan ni ja mislija...jerbo san cijevi odliva ukosija, misleći da je dovoljno...međutizim...nije...trošak nikakav 20-tak kuna/kon od inoxa...plus zrno sike i i šest malešnih inox vida....
...treča stvar pazi na raspored piza u brodu prilikom opremanja...ti brodi su opremljeni tvornički bili spartanci...tako da nekako te u samoj rađi (jer je na desnoj starani nekako najviše mista)...te navodi da trpaš opremu na tu desnu stranu di i ti prilikom vožnje još sidiš i teretiš još više tu stranu...zamalo san se i ja tu zajeba...
...ako ima u dnu...pogledaj i rupe od sonde ...jer bar iz svog iskustva...ne znan kojoj budali je ono u mene šta je bilo palo na pamet....
...ako se još šta sitin...napišen ti...
Trenutno korisnika/ca: SHETLAND i 7 gostiju.