Bio tamo. Crv dugačak ko ponedeljak, debeli i itekako živ. (secko sam ga tri dana...) Kupio jedan dobar jig na koji sam u drugom zabačaju zakačio plavicu, posle još i dva šaruna a na 15. zabačaj skalu pa je eto ostao u moru. Kupio posle par dana neki drugi jig al mi se čini, da je onaj prvi bolje radio, mada sam ovim drugim isto lovio šarune i plavice. Jedino mu se posle par zabačaja sa jedne strane skinula svetljuckava koža al to očito nije smetalo ribama. Onda sam kupio još onaj antifog spray za masku i išo tražit izgubljeni jig ispod Lovranskog mula ali neuspješno. Al ajde, bio sam sretan ko beba kada sam vidio, da sam s maskom dobro vidio i da nije bilo rošenja stakla. Gospođa u prodavaonici veoma ljubazna pa se eto lijepo zapričala sa ženom i mojom malom, da sam sam u miru mogao nagledavat robu na policama. Poslije nam je još ljubazno dala vrečicu u koju smo stavili kakec od male jer je nju stislu baš na izlazu iz trgovine. Još jednom hvala gospođi. ) Tamo je bio i jedan gospodin, koji mi je bio jaaako poznat i nisam odmah znao gdje da ga stavim, dok se nisam sjetio na film rogi ribaru in u liku prepoznao šefa Felkera. Baš sam sada shvatio, da ako mu pročitaš ime unazad dobiješ riječ rogi.

:):) No, da ne zalutam: Gospodin ima znanja i zna savjetovat i tada, kada ni bogami sam neznaš što to u stvari tražiš. Hvala šefe.

:) Na izlazu iz trgovine nemaš brige oko avtomobila koji bi te mogli zgaziti, jedino pogled na tamo parkirane jahte bi znala probuditi malo zavisti duboko u tebi. No, moral podiže pomisao na to, kako češ jednog dana i sam dobiti sedmicu na lotu pa češ ženi kupiti jedno ovakvu, a sebi jedan zajeban fisherman...
No, da nastavim. Kupon na dnu računa iz trgovine važi za free parking unutar marine Ičići. Ja sam tamo ostavio avto i išo sa ženom i malom lijepo na kupanje rekoh sebi, da ču ako treba doplatiti ili platiti parking za ova tri, četiri sata. Na kraju gospodin na šalteru nije ni pogledao niti datum, niti sat na računu pa mi je samo bez pitanja isprintao kartu za besplatan izlazak iz parkinga i to je to.

Još uvijek imam dva računa u novčaniku. heheheh Ako si furbo, možeš u trgovini kupiti udice pa onda na izlazu reč jebote smotanog još sam nešto zaboravio kupiti pa pri drugome izlazu opet nešto pa odmah skupiš tri kupona za free parking u marini.

Al to vi nečete raditi jer ste pošteni, zar ne?
Sve u svemu, zadovoljan ja, zadovoljne žena i zadovoljna mala. I to bez jahti.

Dobra trgovina, neka živi još sto godina najmanje!!!
Pozdrav iz Murske Sobote.
Matjaž