Rogi ribaru - Ičići

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: Rogi ribaru Icici

PostPostao/la skandalozo » 03. 06. 2014. (20:47)

Kako je The rekao - piše na baneru. U biti je svaki dan po cijeli dan netko prisutan sada u sezoni zbog nautičkog servisa koji koristi dio prostora. Butiga dela radnim danom od 8 do 20, a subotom i nedeljom od 8 do 13. Van sezone ćemo sigurno skratit radno vrijeme, ali o tom-potom.
Što se tiče nedavno postavljenog upita za specificiranje ronilačke opreme, narudžba je kompletirana i ponuda bi trebala biti upotpunjena za jedno deset do 15 dana. Tada bismo trebali imati sve za podvodni ribolov osim odijela, top klase peraja i pušaka većih od 100.
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la Dugi77 » 04. 06. 2014. (07:05)

Hvala:)

Ma ja san samo preko moba na netu, komp nisan koristi ne pamtin, tako da mi ti baneri izgledaju kao neke flekice po ekranu dok ih ne povećan( a ne povećavan ih), tako da skužajte, nisan vidi.

Skoknen vjerovatno ovaj vikend ako ne i prije pa ću bar crva zet i nać će se sigurno još kakova sitnica :)
Dugi77
Member

Tip plovila: Elan 495 yamaha 40

PostPostao/la skandalozo » 18. 06. 2014. (19:20)

Stigla oprema iz Cresija, tako da smo sada solidno opremljeni i za podvodni ribolov.
slika
skandalozo

PostPostao/la prividslepih » 02. 07. 2014. (15:46)

Bio tamo.
Crv dugačak ko ponedeljak, debeli i itekako živ. (secko sam ga tri dana...) Kupio jedan dobar jig na koji sam u drugom zabačaju zakačio plavicu, posle još i dva šaruna a na 15. zabačaj skalu pa je eto ostao u moru. Kupio posle par dana neki drugi jig al mi se čini, da je onaj prvi bolje radio, mada sam ovim drugim isto lovio šarune i plavice. Jedino mu se posle par zabačaja sa jedne strane skinula svetljuckava koža al to očito nije smetalo ribama. Onda sam kupio još onaj antifog spray za masku i išo tražit izgubljeni jig ispod Lovranskog mula ali neuspješno. Al ajde, bio sam sretan ko beba kada sam vidio, da sam s maskom dobro vidio i da nije bilo rošenja stakla. Gospođa u prodavaonici veoma ljubazna pa se eto lijepo zapričala sa ženom i mojom malom, da sam sam u miru mogao nagledavat robu na policama. Poslije nam je još ljubazno dala vrečicu u koju smo stavili kakec od male jer je nju stislu baš na izlazu iz trgovine. Još jednom hvala gospođi. ) Tamo je bio i jedan gospodin, koji mi je bio jaaako poznat i nisam odmah znao gdje da ga stavim, dok se nisam sjetio na film rogi ribaru in u liku prepoznao šefa Felkera. Baš sam sada shvatio, da ako mu pročitaš ime unazad dobiješ riječ rogi. :):):) No, da ne zalutam: Gospodin ima znanja i zna savjetovat i tada, kada ni bogami sam neznaš što to u stvari tražiš. Hvala šefe. :):) Na izlazu iz trgovine nemaš brige oko avtomobila koji bi te mogli zgaziti, jedino pogled na tamo parkirane jahte bi znala probuditi malo zavisti duboko u tebi. No, moral podiže pomisao na to, kako češ jednog dana i sam dobiti sedmicu na lotu pa češ ženi kupiti jedno ovakvu, a sebi jedan zajeban fisherman... :)
No, da nastavim. Kupon na dnu računa iz trgovine važi za free parking unutar marine Ičići. Ja sam tamo ostavio avto i išo sa ženom i malom lijepo na kupanje rekoh sebi, da ču ako treba doplatiti ili platiti parking za ova tri, četiri sata. Na kraju gospodin na šalteru nije ni pogledao niti datum, niti sat na računu pa mi je samo bez pitanja isprintao kartu za besplatan izlazak iz parkinga i to je to. :thumbup: Još uvijek imam dva računa u novčaniku. heheheh Ako si furbo, možeš u trgovini kupiti udice pa onda na izlazu reč jebote smotanog još sam nešto zaboravio kupiti pa pri drugome izlazu opet nešto pa odmah skupiš tri kupona za free parking u marini. :) Al to vi nečete raditi jer ste pošteni, zar ne? :mrgreen:
Sve u svemu, zadovoljan ja, zadovoljne žena i zadovoljna mala. I to bez jahti. :) Dobra trgovina, neka živi još sto godina najmanje!!!
Pozdrav iz Murske Sobote. :wave:

Matjaž
prividslepih
New Entry

Tip plovila: Gliser Elan

PostPostao/la skandalozo » 11. 07. 2014. (20:20)

Info svima koji su pokazali interes - stigli Maxelovi multiplikatori.
Ida, od danas imamo i bibije.
slika
skandalozo

PostPostao/la alluro » 14. 07. 2014. (15:48)

Da li ima Xzoga Belvedere u butigi i koja je cijena?
alluro
Member

Tip plovila: Gib Sea 50

PostPostao/la skandalozo » 15. 07. 2014. (12:37)

alluro je napisao/la:Da li ima Xzoga Belvedere u butigi i koja je cijena?

Aluro - PP
slika
skandalozo

PostPostao/la Dugi77 » 15. 07. 2014. (20:19)

Pozdrav :)
Ke veličine su bibiji i ke vrste( talijanski, azijski?) i kad je dan dolaska?

Rogi!!
Dugi77
Member

Tip plovila: Elan 495 yamaha 40

PostPostao/la skandalozo » 16. 07. 2014. (09:34)

Dugi77 je napisao/la:Pozdrav :)
Ke veličine su bibiji i ke vrste( talijanski, azijski?) i kad je dan dolaska?

Rogi!!

Bok Dugi!
Bibiji su dugi 63 mm :D
Talijanski bibiji. Imamo ih na stanju kao i velike s time da smo još u fazi testiranja izdržljivosti. Kako je ovo tek druga tura još nemamo predodžbu koliko naručivati i koliko mogu zdurat. Za sada smo ih imali stalno (prežive u komori tjedan dana bez problema), ako se potražnja poveća može se dogoditi da nam ih pofali jedan dan. ali ćemo se lako prilagoditi tome.
Naleti...
slika
skandalozo

PostPostao/la plavnik » 16. 07. 2014. (09:44)

Imaš i ti PP ;)
Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! by Lupis
plavnik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Grašo 20 - Lombardini 2204MT

PostPostao/la maestral » 29. 07. 2014. (11:39)

ima li netko možda broj telefona za ducan, na baneru ga nisam vidio ;)
maestral
Member

Tip plovila: maestral 600+torpedo18 , marshall m60+yam40

PostPostao/la legi » 05. 09. 2014. (22:00)

Evo bio kod skandaloza u butigi,simpatičan dućan,gazda raspoložen za ćakulu i pijaču tako da smo spojili ugodno s korisnim....Igore :thumbup:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la hagy » 05. 09. 2014. (22:06)

legi je napisao/la:Evo bio kod skandaloza u butigi,simpatičan dućan,gazda raspoložen za ćakulu i pijaču tako da smo spojili ugodno s korisnim....Igore :thumbup:

Ja sam također danas bio i potpisujem ovo tvoje :thumbup:
hagy
Senior Member

Tip plovila: Boston Whaler Super Sport 15 - Mercury 40

PostPostao/la skandalozo » 07. 09. 2014. (09:23)

POzdrav ekipa, kao i svim članovima koji su do sada navratili i onima koji imaju u planu. Kako sam spomenuo na početku balade, dućan je zamišljen kao mjesto na kojem ćemo se naći i razmjeniti iskustva, naročito u doba kada nas vrijeme prikuje dalje od mora. Lijepo je upoznati ljude čije nikove znate godinama. Lakša je daljnje komunkacija kada ime dobije i lice i ponešto isčitanog karaktera. POzdrav još jednom!
slika
skandalozo

PostPostao/la skandalozo » 10. 09. 2014. (10:13)

Od prošlog tjedna stigao novi kontigent XZOGA. Nekolicina vas je ostala u prošloj turi bez traženih modela, uglavnom štapova koji se uz jigging mogu koristiti i za panulu. To je sada popunjeno.
Usput, oni koji imaju naviku čitati Burzu nautike, u novom broju smo napravili test Taka JI 5814 kao multi funkcionalnog štapa. Iz testa bi trebalo biti dobro vidljivo što štap može a što ne. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem pri prelazu sa klasičnog panulaškog štapa na panulanje jigerskim, bilo je pri tome i frustracija koje čekaju svakoga tko se odluči na ovakav prijelaz,pa je bolje učiti na tuđim greškama. Ali već od drugog dana štap je legao i odradio (dobar!) posao.
Eto, ako je kome koristilo, bit će mi drago.
slika
skandalozo

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.