evo nisan jučer ništa stiga obisit, pa ću sad u vrime marende malo. vratit ću se dijelom na priču o tabli. i te su slije bile obrisane a i postovi, pa evo sad malo opet o tome sa nekim starim slijama i novim. priča je bila da san tija obnovit tablu. u početku sam mislija samo prominit panel, ali mi je išlo na nerve šta je iza table a ispred prozora bija jedan uski prostor koji je služija samo za skupljanje smeča pa sa nto odlučija riješit po svome. otpilat sve i napravit novu komplet tablu u laminatu. evo kako san to ja riješija po svom....

Kako je to nekad bilo, a i vidi se ta buža iza table koju spominjem...

onda sam prvo sve rastavija i povadija van

počupane stvari, mislija san nešto od ovoga svega iskoristit, međutim, nisan ništa. jedino je mehanizam timuna na sajlu iskorišten za meni jedan drag brod, i jednog dobrog i meni dragog čovika kojemu je sistem poklonjen. taj će se sam pripoznat.

onda smo malo šegali po plastici i pripremali kao bu to ja napravil...

brzinski složen kalup od šperploče od iverice

kad smo je nalili sa 5-6 slojeva 300g mata, tribalo je to malo i poštukat...

odma san probija sve sta je tribalo probit prije pituravanja, ako se šta falije da se može i odma i popravit...

moji dragi ljudovi iz MRS-servisa su mi nabavali i poklonili ovo VDO instrumenata, pa ću im ovde i zahvalit na tome još jedanput.

i evo kako to na kraju je ispalo nakon svih štukavanja, pituravanja, slaganja instalacije...i svih nenabrojanih radova....