Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
dome je napisao/la:Eto da i ti jedanput kušaš kako je vratiti se bez ribice
Sad znaš da i ta mogućnost postoji
Samo kako li si uspi ženu uvjeriti da si bi na ribe kad si se vrati bez nje ..... e to je bilo lipo za viti
morskivrabec je napisao/la:ha, ha, ha. porer je pogodio u sridu
legi je napisao/la:Panulaška psiha,divota,al ko ti to more platit,kad se zavališ u prvi kafić pa po hladnoj žuji.......
lupis je napisao/la:Tetejac,
mislim da bi puno ljudi bilo jaaaako zadovoljno kad bi mogli bit po moru koliko i ti(s obzirom da nisi profi) pa da i ne ulove ništa...,a da pljucaju onda još po kantrima nevjerujem da ikome pada na pamet...
porer je napisao/la:Ne vidim ja da vam je išta falilo. Kakva pušiona?
U takvim situacijama moj kum Mario započne priču o hipotetskom liku kojega je nazvao HH. Pokušat ću to opisati ali ipak bolje bi to bilo čuti u originalu.
Dakle HH znači Hans iz Hanovera. Priča ide u danima kao vaš. Mi na moru, ja psujem kako ništa ne grize ili tomos opet ne pali a mi par milja od obale, kako smo bacili tih 50 kuan za crva, da jedino Pero crv ima koristi od nas a Mario počne o HH. Krene tako Mario kako je HH sada došao s posla a njegova debela Gertruda mu sere di su novci. Nema izlaza, pokuša na balkon a tamo vidi sivo crni predio industrijske zone a jedina svijetla točka su farovi metroa koji izlazi iz podzemlja i tutnji ispod balkona tako da mora opet unutra. Guši ga nešto, nalazi razglednicu koju mu je Berta (susjeda koju povremeno opali a s njenim mužem karta srijedom) poslala s Jadrana prošlo ljeto. Razmišlja kako tamo ljudi žive, žali ih i s uzdahom pogleda kroz prozor prema sivom nebu.
Razmisli još jednom je li to što si opisao bila pušiona?
T&T DENTEX je napisao/la:Kad ideš na more uvatiti zubaca onda te kantar kao alternativna lovina baš i ne veseli.Ma pusti sad mene i zubace.
Kako ti prolaziš sa zubacima na parangale u zadnje vrime i dali je bilo kakvih pušiona od rib. u prvom misecu.
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.