Ekola.konačno je vrijeme da se i o ovakvim stavarima progovori.
Toliko se izreklamirao sportski ribolov da će neko pomisliti da su panulaši , parangalisti i ostali rekreativci strojevi za ubijanje
morskih organizama.
Ja predlažem da se malo piše i o ribolovnim " pušionama " . Fala bogu kandidata na forumu sigurno ima.
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Primjer slijedi:
Veliki pozdrav ekipi forumaša ljubitelja mora i ribolova.
Evo upravo se ja i kompanjon vratili sa riba.Krenuli smo jučer popodne u kornate.Doletili smo tamo ka furije u totalnoj euforiji
željni liganja , zubaca , adrenalina.Nakon dvi ure lignjolova i sa zadnjom zrakom sunca euforija je brzo nestala a ulovljene lignje su se mogle prebrojati na prstima jedne ruke.Požurili smo se u toplinu kuče jednog mog prijatelja na otoku Katina u np telašćica.Popila se 0,8 lita malvazije a onih dva deca je završilo u crnom rižotu od sipe netom uvačena.Oko deset uri navečer smo još uru vrimena povukli panulu za lignje i oko ponoći išli leći skoskani od leda.
![Smije se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ujutro se dižemo oko 6 uri i krečemo na lignje.Zapuha je bura a kornati su se zabijelili od sniga na .Prizor za pamčenje.Sunce se pojavilo ozgor velebita i panula je lagano zaplivala u more.Nakon par sati panule skužimo da nam je bazen za živu ješku prazan a razlog tome je što su nas rasčetvorili kantari koje mrzim iz dna duše.To je možda jedina riba koju bi preselija na drugi kraj jadrana.Kod naših susjeda taljana .Pa neka njima taru kalamare do mile volje.U cilom danu ribarenja na moru smo vidili jednu ribarsku družinu koja nam iz pristojnosti nije njanke pozdrav uzvratila , kapetaniju , topovnjaču hrm , jednog izgubljenog tunolovca i policiju koja se vrtila oko nas misleči se "očemo ih globiti ili nečemo " a mi molimo boga da dođu do nas jer bi ih zamolili "ako im nije problem da nam skuhaju kafu jer je nismo stigli popiti ".Sve u svemu ., totalna ribolovna pušiona ., i još nas za žuntu malo izubijala tramontana do doma.Vezli smo se u porati otišli na kavu.Pala je sprdačina na naš račun i dobro smo se nasmijali.Več smo i razradili taktiku za sljedeče ribe.
veliki pozdrav do sljedeče pušione.
ps . a čemu bi se čovjek radovao kada bi mu sve išlo od ruke
![Belji se :P](./images/smilies/icon_razz.gif)