Meni pise svakih 1000 uri kontrola zazora ventila
svakih 1500 uri kontrola ulozaka dizni
svakih 3000 uri kontrola tlakova turbine, injektora pumpe i kontrola vremena "paljenja".
Nude i opciju tri generalke i uzimanje mjere kod krojaca.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:Moj lokalni serviser ima ugovor sa policijom i carinom. Generalku im radi na max 150 - 200 sati. Jbg ljudi traže pouzdano a spremni su platiti.
porer je napisao/la:Moj lokalni serviser ima ugovor sa policijom i carinom. Generalku im radi na max 150 - 200 sati. Jbg ljudi traže pouzdano a spremni su platiti.
beba je napisao/la:1000 sati je otprilike 80-100000 km u autu. Po tome bi tribalo rastavit motor na toj kilometraži,skidat glavu,ravnat je minjat dihtung itd?Zna se šta je servis, filteri i tekućine i ako brod nije preopterećen (školjke na propelu) nema gareži i to je ok. Jedino šta bi tribalo redovito čistiti je izmjenjivač topline. Radim u luci Ploče na dizalicama i redovito gledam šta rade na servisima. A brat mi vozi pilotine u luci(cummins) i rade samo servise i imaju sati i sati rada.
som je napisao/la:Koje ti pizdarije pises. Aj doma napravit generalku preventive radi a mos i preuredit malo i interijer. Zapamti uredno odrzavan i redovito servisiran motor moze trajati tvojih 15 do 20 generalki, mjerenja i preuređenja ,stali vec sve ne.Da ne vjerujes.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.