Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Pescador je napisao/la:za riblji fond, a na kraju će biti bolje i za kočare jer će se riba šetati od umjetnih grebena pa će je i oni moči uloviti
Daniel R je napisao/la:Ja sam prošle godine planirao izgraditi jedan manj "greben" iz betonskih blokova, koji bi bija postavljen na nekoj manji dubini (pošto nemogu roniti duboko). To bi bilo samo nekoliko blokova tako da nebi bija prevelik trošak i da sama izgradnja nebi uzela previše vremena. Ali pošto nismo stavljali broda u more cilu godino taj plan je pao u vodu. Ali ipak pu pokušati taj plan izvesti, jer me zanima što bi se desilo. Isto tako bi probao staviti neku plutajuču bovu par metara iznad grebena (ali da je još uvjek pod površinom mora, da se nebi zaplelo uz propele) pa da vidim ako bi se tamo naselile dagnje.
Ali još uvjek neznam što bi se moglo učiniti protiv mrižama...
gof1 je napisao/la:Daniel R je napisao/la:Ja sam prošle godine planirao izgraditi jedan manj "greben" iz betonskih blokova, koji bi bija postavljen na nekoj manji dubini (pošto nemogu roniti duboko). To bi bilo samo nekoliko blokova tako da nebi bija prevelik trošak i da sama izgradnja nebi uzela previše vremena. Ali pošto nismo stavljali broda u more cilu godino taj plan je pao u vodu. Ali ipak pu pokušati taj plan izvesti, jer me zanima što bi se desilo. Isto tako bi probao staviti neku plutajuču bovu par metara iznad grebena (ali da je još uvjek pod površinom mora, da se nebi zaplelo uz propele) pa da vidim ako bi se tamo naselile dagnje.
Ali još uvjek neznam što bi se moglo učiniti protiv mrižama...
Prvo šta bi se desilo jeste,najvjerovatnije, da bi dobio prijavu......
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 61 gostiju.