Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Degrassi je napisao/la:A zašto idu na groblje? Pa već sam spomenuo da ne ulaze u standarde ekološki prihvatljivih, i EU se želi riješiti tih motora. Isti kurc kako se EU riješila i žarulja u kućama, usisavaća. Sad mi ti kaži dali ta nova žarulja svijetli više, dali taj manji usisavać je bolji od prijašnjeg. Novo je novo, staro je staro to je jasno svima, i kad se želiš ga riješit bacaš ga. Napisao sam da je potrošnja veća, ali na tom plovilu neznatna. Usput samo jesi li ikada na you tube pogledao vezane iste glisere od cc 80KS. Jedan je 4T drugi 2T. Nađi pa pogledaj o ćemu ti govorim. Onaj od 4T je otišao pod vodu kad je drugi dao gas, nije stigao niti potegnut. Zašto talijani, gotovo svi imaju 2T na krmi, jer imaju možda manji standard od nas ? Zar si ne mogu prijuštiti 4T ako je toliko bolji. Sve zavisi koje plovilo imaš i koliko je što isplativo.
Miljac je napisao/la:Degrassi je napisao/la:A zašto idu na groblje? Pa već sam spomenuo da ne ulaze u standarde ekološki prihvatljivih, i EU se želi riješiti tih motora. Isti kurc kako se EU riješila i žarulja u kućama, usisavaća. Sad mi ti kaži dali ta nova žarulja svijetli više, dali taj manji usisavać je bolji od prijašnjeg. Novo je novo, staro je staro to je jasno svima, i kad se želiš ga riješit bacaš ga. Napisao sam da je potrošnja veća, ali na tom plovilu neznatna. Usput samo jesi li ikada na you tube pogledao vezane iste glisere od cc 80KS. Jedan je 4T drugi 2T. Nađi pa pogledaj o ćemu ti govorim. Onaj od 4T je otišao pod vodu kad je drugi dao gas, nije stigao niti potegnut. Zašto talijani, gotovo svi imaju 2T na krmi, jer imaju možda manji standard od nas ? Zar si ne mogu prijuštiti 4T ako je toliko bolji. Sve zavisi koje plovilo imaš i koliko je što isplativo.
Gle, 2-t motora ovdje (IRL) nema više niti na grobljima... Nitko normalan više niti ne pita za njih... Nije istina da se ne smiju voziti, voze se !!!
Žarulje i usisavači... to je druga priča i tu se slažem s tobom... ali to nije tema ovog topica... BTW ovdje su i dalje u prodaji obične žarulje po dućanima !!!
Youtube i hrpe plaćenih propagandnih filmića... OMG... daj, molim te, pa zar ti vjeruješ u te gluposti? Ako da, onda marketing stvarno radi dobar posao i stvarno si naivan.
Ja sam na svojoj koži osjetio razlike o kojima pričami ne pričam ih bezveze.
Ako želiš platiti ja ću ti snimit filmić gdje Tomos 4 (s bijelom kapom, naravno) na Elanovoj pasari potopi Quicksilvera s 2x150KS Hondama na krmi pa se ti onda hvali na Youtube-u i sl. do mile volje...
Talijani? Pa nemaju svi, štoviše većina plovila mlađih od 10 godina ima 4-t na krmi !!! Problem je u tome što mi kad gledamo oglase odmah stavimo limit 5000Eura pa onda ti tražilica na Subito i sl. izbaci uglavnom one s 2-t motorima jer su sa 4-t skuplji. Talijani čak poklanjaju 2-t smeća od motora uz groblja od čamaca samo da se riješe oba smeća.
Uostalom, koliko vidim i kod nas je 4-t već na više od 80% plovila mlađih od 10 godina i na više od 90% plovila mlađih od 5 godina...pogotovo na onima koja pitaju 40+ KS.
Pa nismo baš ekološki previše osvještena nacija ali zato znamo računati... I još uvijek se može kupiti novih 2-t motora u butigama !!!
Ljudi su na vrijeme shvatili prednosti i prilagodili se, oni koji nisu neka se i dalje tješe s praznim pričama i neka gledaju filmiće na Youtube-u a novčanik će ih vraćati u stvarnost svaki pun kad svrate na benzinsku.
Pozzzzz
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.