karamba je napisao/la:lupis , onog audija si kupio poštenim radom a ???
,,
mene najviše smeta što administratori nisu postavili prioritete i njih zaštitili , činjenica je da one teme koje mene interesiraju(a vjerujem i mnoge druge) su potpuno odbačene radi zna se koga , skoro svaki ribar koji je pridonosio gledanosti se povukao , barem ja , ljepo sam lovio ovih zadnjih par dana mjeseci ali mi ne pada na pamet da ikad više objesim sliku ili nešto napišem , teme kao što su orada luben s mora na forum i sl. preskačem jer sto klikova a ubudale , a tako nije prije bilo ali dobro kako je tako je , na ovoj temi sam radi betine jer mi se brod stvarno sviđa i interesira me to što i jablana prvenstveno a ovi forumski komentari tko je lopov a tko nije su u najmanju ruku smiješni , a vrjeđanje mojih prijatelja koji su izuzetno kvalitetni ljudi , s vaše strane a da ga upoznali niste su u najmanju ruku žalosni produkt !(vređanjem mojih prijatelja je isto kao i vređanje mene samog a to mi u životu netreba)
bilo je ljepih trenutaka ovdje a bilo je i onih drugih ,
čestitam , mene ste uspjeli potjerat !
...ali ipak osvrt:
Cilj kritika nije da se netko povuče sa foruma i nastavi po svom taracat i kljaštrit,nego da razmisli o svojim postupcima!
Ti koji su se povukli jer nemaju argumenata u svoju obranu neće ti pomoć nekim korisnim savjetom,jer bi tada radili protiv sebe!
A svi znamo više manje kako izgleda 10 kila liganja na hrpi!Za to ne trba ilustracija!
Ti cijelo vrime nešto grintaš i njurgaš,plačeš,pišeš peticije,žalbe i kritike...,a mi svi skupa ćakulamo općenito o najobičnijim pojavama za koje svi znamo da postoje!
Kad se spomene prelov osječaš se prozvan,kad se spomene prodaja isto si pogođen,sad ćakulamo o novopečenim tajkunima opet si se negdje našao!
Pazi,i ja kao i ti imam prijatelje,ovakve i onakve,ali prijatelje!
I jebe se meni živo što će netko na forumu mislit o tome,a ne znam ni kako taj izgleda!
Isto tako,boli me ona stvar za tvoja ili bilo čija podjebavanja na temu moje barke i motora i na moj stil na moru!
Ja zbog toga neću podvit rep i oprostit se s forumom(po sedmi put)!
Postoji bezbroj plovila,i sličnih i različitih,isto kao i bezbroj iskustava i mišljenja!
Sad bi svi trebali pohvalit neki brod jer to je to,košta 60.000 eu i ima motor od 150 ks,ide 20 milja,šta tu može bit loše?