![Zelenko :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Kapo je napisao/la:4ever je napisao/la:u pravu ste oboje ali valjda je jasno da se ovde ne radi o coviku koji ce pisat u temi tribali se minjat ulje a nije vozia nego 50 sati o logici malo ko od nas moze pricat jer masu nas je davno prislo sa radovima i preinakama cijenu (realnu) broda.
kad je kupljen brod u solidnom stanju samo na vracanje starog sjaja je prisa lovu za koju je placen
a sta je logika???
na kraju krajeva oba dva vozite brodove koje u danasnje vrime nema logike vozit
Ma samo cavrljamo...i neobavezno razmjenjujemo misljenja...![]()
A to da li npr. ja vozim brod koji nema logike voziti, mozda tebi nema,meni eto ima,gledam cak i nesto vece za uzeti,....a i tjesi me cinjenica da u Rvackoj ipak ima podosta "nelogicnih" vlasnika istog plovila (cak i sa jacim motorima,a i tu na forumu ima nas nekoliko) za razliku od npr Nimbus-a skinute Z noge i preradjenog na osovinu...ili Baylinera sa 35 KS....jedrilica bez kolumbe...itd.
Tolko o logici...a ko sto rekoh,u financijska ulaganja pojedinaca ne treba ulaziti niti se zelim dirati u to...svak sebi
![]()
Vremena su takva kakva su,svak se prilagodjava na svoj nacin (citaj : novcanikom)
4ever je napisao/la:u pravu ste oboje ali valjda je jasno da se ovde ne radi o coviku koji ce pisat u temi tribali se minjat ulje a nije vozia nego 50 sati o logici malo ko od nas moze pricat jer masu nas je davno prislo sa radovima i preinakama cijenu (realnu) broda.
4ever je napisao/la:kad je kupljen brod u solidnom stanju samo na vracanje starog sjaja je prisa lovu za koju je placen
a sta je logika???
4ever je napisao/la:na kraju krajeva oba dva vozite brodove koje u danasnje vrime nema logike vozit
zore70 je napisao/la:Domorodic....oli ti je Vidoviti Milan stagod u rodu pa priko slike prorices spektometrijsku analizu materijala![]()
Za tvoju informaciju covik koristi 4CR poliesterski kit sa staklenim vlaknima koji je odlican za strukturna ljepljenja..
Sta bi ti stavija tu,aj daj prijedlog,ocito imas profesionalnije rjesenje
domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
teo_ribar je napisao/la:ma lako kapu kad sa broda donese nafte u kantama pa ima za barku
zore70 je napisao/la:domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
Svaka casti i tebi ,nego opet si propustija pojasnit kako se po tebi novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike...aj kad si vec izletija
nauci nas stagod
domorodic je napisao/la:zore70 je napisao/la:domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
Svaka casti i tebi ,nego opet si propustija pojasnit kako se po tebi novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike...aj kad si vec izletija
nauci nas stagod
aaaznači tako se radi
bravo. hvala
domorodic je napisao/la:..ukratko : za taj brod čovik se najprije čudi otkud ideja mislio je da se šalim a onda mi je
lipo kulturno objasnija zašto to nije dobro za taj brod i taj kut osovine od 11°da je dobar za
deplasmansko plovilo ali ne i za tog nimbusa njemu bi po njegovu mišljenju kut trebao biti ne veći
od 8°.i da mu nije dovoljno široka krma pa je moguć neželjen kut glisiranja rekao je da će ga brzo
izbacit ali da neće dobro vozit..
domorodic je napisao/la:Sad pišite šta hoćete gadite mene i talijana jer to je i onako
nešto dobro što mi imamo a evropa nema..
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.