stari je uvik ima neki brod bilo pasara, bilo gliser pa je ima neki aluminijski od 9 m, a jedan čak i od 12. jedno vrime je ima i dućane sa opremom za brodove i ribolov tako da prvo čega se sićan su redine, tunje, mriže, kaići...98-99 je proda zadnji brod i to je bia gliser od 5 m i nakon toga čorak...
ja sam ka dite uvik gleda ljude kako popravljaju brodove i gušta sam u mirisu laka, piture pa čak i plastike.
brodove i more sam uvik obožava i kad bi bija najnervozniji iša bi na zentu, sia na klupu ka kakvi penzioner i samo gleda brodice i gušta. uvik san želia brod, al uvik eto čeka sam neke idealne uvjete. uvik bi nešto bilo preče i iskreno nisam ni razmišlja konkretno i sve je ostalo samo u fazi želje.
prošlo lito sam čekajući nekog na zenti zagleda se u neku drvenu ofucanu gajetu i opet se javila ta želja za brodom. uzea sam oglasnik, okrenia par brojeva, odlučia uzet gajetu od 6 m sa kabinom i natkabinom i već isplanira kad ću je ić vidit i uzet u šibenik kad mi za oko zapea gliser od 7 m sa tohatsuom od 140 ks,odjeba gajetu
i sad iman glisera kojeg čeka totalno renoviranje i od kojeg bi tia napravit poludeplasmana.
opremu već kupujem, a uskoro počinju i radovi...to be continued