Dakle,došao je i taj 31.10.,dan nakon kojeg se više ne plovi jer je hladno,nije za kupanje a i riba ne grize,liganja ima nešto u tragovima ali neću zbog tog držat brod u moru,a i trebalo bi ga obilazit i tako,puno je tu obaveza,pa me zanima kako najbolje poduprijeti brod,konkretno na kojim mjestima je najmanje štetno da su brod i potpore u vezi,da li ih je nabolje staviti pod kobilicu,koliko razmaka,na bokove i na koje točke da se brod ne uvije(dosta je tanka plastika zbog uštede na težini,naime rađen za velike brzine),i od kojeg materjala potpore,pod kojim kutem bi trebale stajati i tako,općenito mnogo toga me muči jer ne bi htio da mi se brod savije kao banana do 01.07 kad naime ponovo imam ideju zaploviti.
Koja struktura tla je nabolja da bude brod na njoj,jeli to asfalt,beton,zemlja crljenica,ilovača,šljunak i ako je šljunak jel dobra rizla ili neka druga granulacija bi bolje odgovarala?
Siguran sam da ću dobiti stručne odogovore jer vidim da ima znalaca s puno prakse po tom pitanju,čudi me da se o tom nije dosad raspravljalo,hvala unaprijed.