Podvodni halogen

Radari, solarni paneli, baterije, komandni pultovi, rasvjeta...

Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori

Re: Podvodni halogen

PostPostao/la raptor » 23. 10. 2008. (01:20)

GeN0 je napisao/la:raptore kako ti se da vozit svaki dan 10 milja do pošte? :shock:
zamisli, ja izletin isprid kuce 500 metara a ulovi su nam trenutno, brat bratu jako slični kilažon 8-)

Ma da mi se vozit moš mislit ali nema druge.U saldunu se niš ne lovi a na tim vanjskim pozicijama je odlično samo ča još ni krenulo :( a ovo si istinu napisa da su nam ulovi trenutno slični :mrgreen: Prije san i ja vata 300m od porta i uvatija uvik kil-dva a onda san krenia na te vanjske pošte di se vatalo 10-20 kili :mrgreen: naravno ja uvik stanem lovit kad dosegnem 4,99 kg :mrgreen: Na istima san vata i u liti po tri -četiri kila prijašnjih let ali ove zadnje kara,slabo :( Zadnji put san bia u nedilju i uvatija tri malecke lignjice i reka san da više ne grem dok ne počnu radit.Neki moji ovdi love svaku veće ali ništa-jedna dvi male i to je sve :o pa tako da ispada da ove godine nevaljaju ni ove doma ni one vanjske pozicije :lol: Isti cirkus i sa ribom-ništa ili vrlo malo.Tako da mi se pari da će mi bit najbolje da kupim za delat kakvi goblen i lipo doma u toplo sidit a ne zamarat se pitanjima oće li konačno ča proradit :lol: Imam filing da bi prije uštekla onu veliku bijelu nego kil liganja :mrgreen: pozdrav
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la ALBATROSSES » 23. 10. 2008. (19:02)

raptor je napisao/la:Opalac,pa vi ste onda stari iskusni albatros :mrgreen: Kako velite 1969 godine je i moja mater stegla sličnu lignju u Mavarštici iliti Movarčici :mrgreen: Ča se recimo moje plovidbe tiće ,pa ćetiri godine san gliserom razvaža turiste po Kvarneru(cca.50-60milja dnevno)Ovdi di san sad u zadnja tri leta imam baren 200 izlaza na podinu (cca.20 milja tamo-nazad)pa se onda da izračunat :mrgreen: I sve to oplovia drvenim brodićem od 7m a ne tankerom od 300m :mrgreen: Dakle još par let i napraviću više milja nego vi ča ste napravili u životu :lol:

Postovani

umorija si me . odustajem

pozdrav necu vise :mrgreen:
Zadnja izmjena: ALBATROSSES; 24. 10. 2008. (22:20); ukupno mijenjano 1 put/a.
ALBATROSSES
New Entry

PostPostao/la raptor » 23. 10. 2008. (20:02)

ALBATROSSES je napisao/la:
raptor je napisao/la:Opalac,pa vi ste onda stari iskusni albatros :mrgreen: Kako velite 1969 godine je i moja mater stegla sličnu lignju u Mavarštici iliti Movarčici :mrgreen: Ča se recimo moje plovidbe tiće ,pa ćetiri godine san gliserom razvaža turiste po Kvarneru(cca.50-60milja dnevno)Ovdi di san sad u zadnja tri leta imam baren 200 izlaza na podinu (cca.20 milja tamo-nazad)pa se onda da izračunat :mrgreen: I sve to oplovia drvenim brodićem od 7m a ne tankerom od 300m :mrgreen: Dakle još par let i napraviću više milja nego vi ča ste napravili u životu :lol:

Postovani

umorija si me . odustajem

prije toga vidim da si furest ( oli ti ga priko magistrale)

ma interesira me DA LI ZNAS UOPCE PLIVATI ? ? ?

Ma krasno,na zajebanciju moju tako :mrgreen: Furešt jesam iako je moja familija 400 let u okrugu.Pa ipak svi smo mi od nekud došli :lol: Oooo da plivam,ovaj plivao ,jer sad imam u ramenu neke metalne elemente pa sam malo sporiji :lol: Biće prije da su tvoji došli ili sišli sa brdina okolnih i prekidam daljni konfrzejšn jer niste u mom lignjolovnom rangu :mrgreen: pozdrav
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Grinteša » 24. 10. 2008. (15:11)

Sva srića šta niste skrenuli s teme ;) .
Grinteša
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gajeta 8.30 m (plastificirana) IMR 34

PostPostao/la raptor » 24. 10. 2008. (15:33)

Grinteša je napisao/la:Sva srića šta niste skrenuli s teme ;) .

Ča,uzeli smo mali intermezzo :lol: a ti,disu lignje,dije riba a slike :?: Evo upravo složija oni regulator na lampu pa grem malo probat na lignje a i da vidim kako to funkcionira ;) pozdrav
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Grinteša » 24. 10. 2008. (15:37)

Čekam tebe da počmeš stavljat slike, pa gren i ja.Ne da se ni meni vozit uru i po do doli mukte.
Zaletit ću se sutra, možda se popravilo šta.
Grinteša
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gajeta 8.30 m (plastificirana) IMR 34

Prethodna

Natrag na Ostala elektronička i električna oprema

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.