Čestitke i čekan nastavke...........

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
Groff je napisao/la:Skandalozo, čestitke na ovin videima, knjigu još išćen ( tek san se vratil z broda ). Guštal san saku minutu.
Čestitke i čekan nastavke...........![]()
Groff je napisao/la:Groff je napisao/la:Skandalozo, čestitke na ovin videima, knjigu još išćen ( tek san se vratil z broda ). Guštal san saku minutu.
Čestitke i čekan nastavke...........![]()
I knjiga je kupljena a extra dvd-ji poklonjeni prijatelju !
Pozdrav
šešula je napisao/la:Evo da i ja iskomentiram, prije par dana sam kupio komplet...knjigu sam pročitao odmah a dvd pogledao jučer (1 dio) drugi me još čeka...meni je odlično, šta se knjige tiće, iskreno draži mi je onaj dio sa ribarskim pričama...te detalje oko tehnika pa vezivanja čvorova...tu svako ima svoju priču neko vako neko nako, naučio sam da ništa ne uzimam zdravo za gotovo, jer ono šta radi kod nekog nemora nužno i kod mene, puno je faktora u igri, kao informacija sasvim OK, tako da s tim dijelom sam zadovoljan, ali sa pričama sam prezadovoljan![]()
, neznam koju bio izdvojio sve su mi odlične. Što se DVD a tiće čekao sam idealne uvijete za gledanje, žena i djeca u krpice a ja bira i daljinski na kauč
Stvarno ga je gušt pogledati, opet kežem neznam dali če neko iz njega naučiti loviti zubaca...ali da je odmor za dušu i tjelo i da daje neopisivu volju za na more stoji 100%
![]()
eto... dobro potrošeni novci, i nadam se da če u budoćnosti biti još toga
macro je napisao/la:ide knjiga ka mutava?![]()
čovik u splitu je bia u šoku koliko ih je proda
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.