skandalozo je napisao/la:raptor je napisao/la:Zamislite sad da ja počnem objavljivat pp poruke pojedinaca ča su pisali meni i srali po drugima ili isto tako objavi netko moje pp poruke a di san ja nasra svaštaNe branim Lupisa ali ova objava pp-a nimalo nije korektna te je za svaku osudu
![]()
Ja to ne radim! Niti mi šaljite poruke u kojima ćete nekoga omalovažavati i vređati niti ćete ih od mene dobiti. Ovo ima smisla dok je riječ o smislemoj komuniaciji. U suprotnom, ne osjećam se dobro. Dakle ako je izbor između toga da se pod svaku cijenu pridržavam pravila koja netko koristi da bi se iživljavao na drugima i toga da me se banira, stvar je vrlo jasna - Ribarer, molim te, odradi svoje. Pa-pa
Ti to ne radiš ???

[quote="skandalozo"]čestitke
Poslano: 16. 05. 2010. (11:31)
Od: lupis
"Za: skandalozo
Čestitke za filmove,takve stvari trebaju...,ako ti to od mene nešto znači...
Sori ča nemogu odolit a da povremeno ne zabrumam na likove poput Surfera,koji zagucaju do one stvari i pritom pokažu svu svoju "raskoš"!
Damir"
Hvala Damire,drago mi je da ti se Rogi sviđaju.
Inače Surfera iliti Ivana znam od ranije, čovjek je OK pa nema razloga brumati ga. Jednostavno reagira na nešto što ga iritira. A ti se očito iz ne znam kojeg razloga trudiš ponekad biti iritantan. Od toga samo svih glava boli. Ajmo o moru i ribolovu