zore70 je napisao/la:E da sad i ja nešto kažem...prvi dvd san kupija bez problema,odgleda i sve savršeno...ocjena 5!
E pa neću ga ni ja kupit pa se jebite...![]()
Mogli ste stavit i uvjet da se kupi još i Glas koncila,Naša beba,Vaša čuna,Erotika i slično..
Nije mi do 25 kn više ali ucjene i navlakuše mi idu na jetru!
Sad ću kupit ditetu autić i ženi neku sitnicu a dvd ću moožda kupit kad sa njim poklonite bar 2 broja BN...to je moj uvjet..
Do tada iz principa ću pogledat prikin primjerak i možda ga kopirat pa nek me BN tuži...
Eto,želija san,čeka pa me raspizdilo,razočaralo,mora san napisat
Zore, ono "jebite se" je namjenjeno meni jer drugog nikog tvoj stav ne zanima. Ni Tisak ni Burzu ove i ovakve izjave i stavovi ne pogađaju. Istina Bog ni moju malenkost jer, kako već rekoh, filmovi su nastali iz moje potrebe da ih napravim, pa "postrprodaja" nije nešto zbog čega ću zažaliti što se upustih u tako nešto.
Jedina osoba (a mislim da mogu reć kako personificiraš cijelu jednu grupaciju ljudi) koju ovakve situacije mogu pogoditi si ti, obzirom da je ovakvo stanje odgovorno za činjenicu da na televiziji možemo gledati samo "farme", "big brotrere", razne Ciganoviće, Gotovce... Kad stvar sam financiraš (tj. financiraš i ti sa svojih 39 kuna na kiosku) onda nastane Rogi ribaru (koji se isto nekome sviđe nekome ne, naravno). Kad to financira netko drugi onda se ne smiješ žaliti što je "glavni glumac" onoga na ekranu Simonica... Da, sad će krenut priča, kako i to mi financiramo, ali je li netko od nas odjavio pretplatu za TV i rekao kako će ići kod prike gledati... A što to? Nema alternative, jer nema nekoga tko će isfinancirati ono što bi ti (mi) gledao (gledali). Jer da bi prika iskopirao netko to treba i napraviti.
Moram prekinut, bojim se da mi nešto na farmi ne promakne!