Split Shoping

Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Split Shoping

PostPostao/la skoka » 21. 04. 2010. (18:44)

Možete li me prosvijetliti informacijom koji su najbolji i najpovoljniji dučani za ribo opremu u ST.
Hvala
skoka
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Mighty Graso 20

Re: Split Shoping

PostPostao/la Pape » 21. 04. 2010. (19:11)

...a sve ti je to li-la u principu, nešto skuplje nešto jeftinije...ja uvik krstarin među tim butigama pa uspoređujem iste stvari...onda uzmen di nađen da je najjeftinije.... brodomerkur (dujam) je još ka najjefftiniji u dosta stvari ...ali je izbor očajan.....pa onda barakude (postrana i matejuška)...... a, ako oćeš najveći izbor...definitivno barka u strožancu....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la gonič zmajeva » 21. 04. 2010. (20:18)

skoka je napisao/la:Možete li me prosvijetliti informacijom koji su najbolji i najpovoljniji dučani za ribo opremu u ST.
Hvala

Zavisi šta ti od opreme triba.
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la wildstar » 22. 04. 2010. (18:02)

Kupuješ malo ovde malo onde dobre cijene i uvjete imaš i u igluna kod teniskih terena na firule.
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la zoka » 22. 04. 2010. (19:22)

Slažen se sa Papon, u Barke ti je najveći izbor, ima svega i svačega i za more i za rijeke, sve je lipo
složeno i pregledno a i trgovac je uslužan i rado če ti pomoć :Govorin iz vlastitog iskustva.
zoka
Old Senior Member

Tip plovila: MERRY FISHER 610,YAMAHA F80

PostPostao/la gonič zmajeva » 22. 04. 2010. (20:52)

U Barke Shimano big baitrunner 1560 kn. U Škorpiona ista makinja 1400 kn. Slažem se da je u Barke izbor odličan ali 160 kn je lipa lova. U Igluna san se zareka da više nikad neću kročit nogom. U male Barakude na rivi kupujen krenu i Ownerice jer je velika Barakuda skuplja. Valjda imaju veći najam jer su u većem prostoru :lol: . Ima i ona butiga na Brda isto nije loša. Triba čekat akciju u Škorpiona ili BBS sporta i onda uzet makinju. Lani je gore navedena makinja u Škorpiona na akciji koštala iljadu kuna.
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la Grancigula » 24. 04. 2010. (19:31)

Ovako kod kupnje opreme u ST situacija ti je sljedeća. Sve trgovine su ti ovdje druga ruka, a i ono malo stvari šta naručuju direktno (kao uvoznici) na to ti deru cijene. Jer su ti naši ljudi liničine i svi bi da se obogate brzo i lako.
Što se tiče opreme najveći izbor ti definitivno ima Barka u Strožancu. Ova butiga je jedina približno koja može parirati Zagrebačkim butigama. Sve ostale po ST su ti više-manje preprodavači (nabavljaju opremu u ZG i prodaju ovdje za 20-30% većoj cijeni. U nekima posebno mi se ne sviđaju prodavači, a za kupiti nikad nemaš opreme koju oni drže nego svaki put drugi asortiman.
Ako planiraš kupovat isključivo u ST poslušaj savjet Pape. Obiđi sve pa odaberi, malo ovde malo onde di je najeftinije.
Kako se bavim ribolovom i ronjenjem športski, kupujem opremu isključivo u ZG. Nemože se virovati, ali gore ima opreme za ribolov na moru barem 50 % više izbora i sigurno 50% stvari koje u ST nikada neće ni imati.
Možeš mi na privatno poslati sve što te zanima, pa ću te uputiti gdje da pogledaš šta i koju marku te, dali je to vrijedno tih novaca.
Grancigula
New Entry

PostPostao/la sampjero » 01. 05. 2010. (22:03)

jeli tko zna sta se dogodilo s Misterfishom? jeli se skroz zatvoria ili je samo priselija?
sampjero
New Entry

PostPostao/la split » 02. 05. 2010. (01:20)

sampjero je napisao/la:jeli tko zna sta se dogodilo s Misterfishom? jeli se skroz zatvoria ili je samo priselija?

Koliko znan definitivno je zatvorija.
Što se tiče ostalih dućana ,Barka je najopremljenija ali i među najskupljima.
Zg -Barka 30-40 % je u korist Barke.
Prije nego odlučite kupit skuplji komad opreme ,malo proguglajte i vidit ćete čaroliju u cijenama :crazy:
KRENA d.o.o. - Ttts Stobreč ( nasuprot Robota )
Veleprodaja - Mares,Cressi, Salvas, Intex, Best way i ostali ljetni artikli i igračke
Tel: 021 325 633
Mail: krenaprodaja@gmail.com
split
Djelatnik u sektoru ribolova

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la ica » 02. 05. 2010. (07:37)

...u Barke možeš naručit crva i bibija ako ti triba, eto čisto onak da znaš
...mrzim kad ulovim kapitalca, pa se probudim...
ica
Member

PostPostao/la gof » 02. 05. 2010. (15:57)

Grancigula je napisao/la:Ovako kod kupnje opreme u ST situacija ti je sljedeća. Sve trgovine su ti ovdje druga ruka, a i ono malo stvari šta naručuju direktno (kao uvoznici) na to ti deru cijene. Jer su ti naši ljudi liničine i svi bi da se obogate brzo i lako.
Što se tiče opreme najveći izbor ti definitivno ima Barka u Strožancu. Ova butiga je jedina približno koja može parirati Zagrebačkim butigama. Sve ostale po ST su ti više-manje preprodavači (nabavljaju opremu u ZG i prodaju ovdje za 20-30% većoj cijeni. U nekima posebno mi se ne sviđaju prodavači, a za kupiti nikad nemaš opreme koju oni drže nego svaki put drugi asortiman.
Ako planiraš kupovat isključivo u ST poslušaj savjet Pape. Obiđi sve pa odaberi, malo ovde malo onde di je najeftinije.
Kako se bavim ribolovom i ronjenjem športski, kupujem opremu isključivo u ZG. Nemože se virovati, ali gore ima opreme za ribolov na moru barem 50 % više izbora i sigurno 50% stvari koje u ST nikada neće ni imati.
Možeš mi na privatno poslati sve što te zanima, pa ću te uputiti gdje da pogledaš šta i koju marku te, dali je to vrijedno tih novaca.

Da ne bi otvarao novu temu,za ST znam nego par adresa u ZG di bi se moglo pogledat.Tenks. :thumbup:
Evo ga
gof
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: dalmatinka Ven 590

PostPostao/la Grancigula » 03. 05. 2010. (10:34)

O ovome se već pisalo pogledaj malo ove linkove
viewtopic.php?f=61&t=103
viewtopic.php?f=61&t=1701
Grancigula
New Entry

PostPostao/la martalju » 13. 02. 2011. (18:27)

ica je napisao/la:...u Barke možeš naručit crva i bibija ako ti triba, eto čisto onak da znaš

Pozdrav,reci mi cijenu crva ili bibija u Barke ako znas
martalju
New Entry

PostPostao/la Grancigula » 14. 02. 2011. (08:31)

Crv ti je živi 80 kn, usoljeni 60 kn.
Bibi mislim da je 0,5 kg 80 kn, a usoljeni 60kn (nisam 100% siguran). Bibija moraš naručiti ranije 3 dana mislim od pon do sride narudžba, a dolazi čet ili pet.
Grancigula
New Entry

PostPostao/la martalju » 14. 02. 2011. (19:01)

skoka je napisao/la:Možete li me prosvijetliti informacijom koji su najbolji i najpovoljniji dučani za ribo opremu u ST.
Hvala

Ja dosta stvari kupujem u Igluna i oni su mi po cijenama ok, ili dujam u dujmovači.
Zadnja izmjena: martalju; 14. 02. 2011. (19:04); ukupno mijenjano 1 put/a.
martalju
New Entry

Sljedeća

Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.