Tomy je napisao/la:lupis je napisao/la:Pošteno nema šta...

Provjeri da nije još koji pod tim brojem u Francuskoj....
Ajd Lupis ne zovi vraga.... Prva stvar nakon pregleda barke je bila da provjerim papire i sve štima. Brojevi s pločica od barke i motora s brojevima u francuskoj plovidbenoj dozvoli kao i vlasništvo.
Ovaj tjedan baš nisam bio aktivan pošto mi vrijeme nije na ruku. Prošli ponedjeljak smo ošpricali prva dva premaza bijele. Pustio sam da se bijela dobro posuši i u petak sam brusio istu s papirom gr 350. Jučer sam montirao sve usise i sondu te složio kormilo i počeo slagati struju u kabini. Čekam da mi se poklope uvijeti pa da ošpricamo zadnja dva premaza završne ruke kako bih mogao početi slagati opremu po brodici.
ma ne zovem ja vraga ali bi sve to gledao drugim očima,da sam ti...,mislim...,,tko stavlja sliku drugog broda u oglas..,razmisli malo..,pa zar bi ti stavio sliku druge barke u oglas..??....,drugo je da staviš sliku s neta ili iz butige iz nekog opravdanog razloga,nisi ga imao prilike slikat ili šta ja znam...,ovo nemora ništa značit ali i može...,ako ništa drugo, govori nešto o prodavatelju...,iako nije to on ni izmislio..
Ti si raskopao brod cijeli tako da ste strane nemaš problema ionako....,ali motor...,ne znam....,meni bi dao misliti..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.