Zašto onda spominješ ljude iz Trogira koji su nadasve fin i pošten svit i nikako nisu u Splitu domaći kao ni u lučici od predmetnog nazovimo ga plovilom Oleandera .
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS
Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Ja iman brod Zubatac 725 i molija bi shodno imenu da mi neko zatakne istoimenu ribu..ne mora dvi.. za rukohvat,ne brisač..neka bude friška i u rasponu težine od
4-6 kg..pa budemo otvorili još jednu temu ..."kad se male ruke skupe oko fete sa gradeelallaaa"
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran" PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
e kad nema kod tebe ljudi iz trogira a više čovik nemore prijatelja ni obradovat a da mu se ne uzme za zlo tebi zore da je stavit zubaca sigurno bi zva oni CSI da ga oni seciraju na fete pa na gradele - to bi ti garant pape predložija - e još bi se nacrtali i kod trogiranina jadnog - ka da mu nije dosta i njegova posla i skakanja po krovovima pa mora čovik u slobodno vrime po tuđin brodin eeee a na kraju krajeva ova je tema uređenje oleandera a ne zubaca
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
Zašto ova kosina na kašunu? Ne vidin neku svrhu (osin šta ovako izgleda manje), kad si već radija šta nisi napravija vertikalnu stranicu, a da gori bude veća ploha?
Meni se čini da je ovo originalni poklopac motora.Ovako ima više mjesta i lakše se prolazi između zadnjeg kantuna kutije motora i kantuna klupe kada je ona podignuta a i ljepše je ovako nego obična kocka.