Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Pape je napisao/la:...sinoć poša na more...i koji kuac je ono na prednjem prozoru, a ispod brisača...dvi grane oleandera neko zataka ispod brisača...![]()
...e sad ...da vidimo...ko je to bija.....
Pape je napisao/la:...sinoć poša na more...i koji kuac je ono na prednjem prozoru, a ispod brisača...dvi grane oleandera neko zataka ispod brisača...![]()
...e sad ...da vidimo...ko je to bija.....
ćuba69 je napisao/la:...dvi grane oleandera u "križ" zataknute pod brisače...
ćuba69 je napisao/la:...a šta je najinteresatnije...dvi grane oleandera u "križ"
...nisu to čista posla...
zore70 je napisao/la:I pobogu kome li je palo na pamet po gradu tražit oleander biljku pa je nosit na oleander plovilo
Pape je napisao/la:...ništa, ne javlja se...oleander je frišak bija, kamera snima u smjeru broda i u srid sride je slike na ekranu, rekorder je u funkciji...triba samo zatražit pregled snimki....![]()
....ako je šala...sve ok...samo ne volim da mi se skače po brodu bez mog znanja...jer danas je šala, sutra ko zna šta....
Robi-ST je napisao/la:ni meni ne bi bilo svejedno da mi se ljudi iz Trogira penju po brodu bez mog znanja
ivan3 je napisao/la:Robi-ST je napisao/la:ni meni ne bi bilo svejedno da mi se ljudi iz Trogira penju po brodu bez mog znanja
A da su iz Brnaza ili Dicma onda ši?
Kad su iz Trogira onda ne vridi, jel?
![]()
Trenutno korisnika/ca: filip_ri, genije, tomaticat i 7 gostiju.