dimulius je napisao/la:nego, je li ono marin napokon stavija spirun na svoga?

...ne more tebi ništa uteć, a?...
...je još prošlo lito. je ovo smo se našli na kavi, pa je bilo vidi lipa dana, palo mi je nešto napamet...izvukli brode vani, zaminili se, ovo je on vozija Oleandera, tako da može i on vidit svog u vožnji...i svi dogovori oko scenografije su bili priko stanice...
...uglavnom ovo je bilo zanimljivo vidit i meni jer nikad nisan vidija svoj brod u vožnji, niti san uopče ima predođbu kako to izgleda, nit san naša ti brod igdi na netu snimljen u vožnji...slike su sasvim nešto drugo...oni esteou 730 je bija najbliže viđenom, međutim, opet različiti su trupovi i opet nije to isto....uglavnom...čak san i ja iznenađen kako to dobro izgleda...a potvrdija san sebi neke stvari oko
ponašanja broda....a i lipo je imat ovako jedan filmić svoje gargaše...
sans-ego je napisao/la:Sjajan taj Islander i lijepo reze more, ma bi ja svejedno pogledao one tzv. "brkove"
http://www.thesmartrail.com/. samo bi mu dobro cinilo..ali sve skupa prva liga brod.

...istina Sans ego, riže ko maslo, a sad san i uvjeren da bi mu ti brci značili masu. taman san napisa gore, pa san iša postat (boldano)... em bi riješija ono sa polivanjem, em mislim da bi dobija nešto sitno na brzini i potrošnji...jer bi ono more koje razbacuje gura ispod sebe i više uzgona radija. više uzgona manja uronjiva površina...manja površina, manje otpora...manje otpora...brži brod, manja potrošnja...još da je Peru stavit na dijetu da skine 250-300 kila...tada bi ovi brod s ovom konjažom, bi bija idealan s ovom pričom omjera brzine, konjice i potrošnje...al nisan nezadovoljan i ovako...