piškera je napisao/la:Ajde,pa nije vrag da nikom ne treba ! Neka se neko javi,cijena može bit i puno niža,samo da se riješim,kupija sam novog tj. jačeg !
dobro je piškera napisa,i ja san sebi za svoj brod litos kupija novu monokavu doli u lučici Špinut i platia je ravnih 1000 kuna. Nautela mi je uzeja još 300 za namistit sve kako triba i eto. Ako dodaš i popijeno pivo,a bilo je lito,eto di ti ode 200 euri za čas.
ta šipka sa zglobom je za nove motore "višak" jer u orginalu to sami motori imaju od 6ks pa na gore !, problem je što je ta sajla neuobičajno kratka (meni bi možda pasala jer je samo za pomočni motor , ima par farbi na sajli što znači da sajla ima koju godinu pa postoji pretpostavka da je i aluminiski dio u pužu več oštečen a možda i sam sajla ,stoga mislim da je cijena malo velika s obzirom da je upitno stanje cijelog puža-sajle , a novi košta samo 400 kn više !? pokušaj možda stavit oglas u NBN pa ako se tamo ne proda češ malo smanjit cijenu pa čemo se dogovarat ! poz
Isakreno,ne znam,sajlu sam naša samo pruženu,nija bila spojena na timun,a otvarajući puž ne bi reka da je puno korišten. U svakom slučaju ja bi ga stavija,ali mislim da je preslab za drveni brod od 6 m,tako da sam kupija novi tj. jači.
...riči dide mog:upamti zauvik da u njima vire ni,nisu oni ka i mi ...
meni je jednom taj puž otišo, nisam podmazivao sajlu , malo sam forsirao volan , koji je par puta preskočio u pužu i puž je otišao kvragu , samo se izliže unutar onog aluminiskog navoja i možeš ga bacit, zato i mislim da je cijena malo velika pošto si novi vlasnik i neznaš kako se puž prije koristio pa za isti nemožeš garantirat riječju , ali kažem probaj stavit oglas u Novu Burzu Nautzike pa ako se niko ne javi malo smanji ovdi cjenu pa čemo se dogovorit !