Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
tg-boy je napisao/la:opet ga besplatno reklamiram - zvučnik ovakav - doduše jedan kupila mi je bolja polovica za neku godišnjicu prije tri godine i to za lipe šolde - otprilike malo više od akcije samo za jedan --- ja nevirni toma rečen joj da joj je marinac ka i svaki marinac uvalija brokvu- ali nije - membrane su od neke plastike i zvuk je stvarno dobar ... pa eto --- marinac kad češ bacit jednu akciju na svitla za lignje i ono šta meni triba , a ne fensi šmensi očale bogati, ko oče očale kupit će ih u beljana ili diko drugdi , ajde ti malo pojačaj te akcije za nas manje fine -- da ne rečen grezije
Trogiranin je napisao/la:Zna li se kad će lignje počet radit ?
Trogiranin je napisao/la:Zna li se kad će lignje počet radit ?
Marinac_1 je napisao/la:Dragi moj tg-boy (morat ću ti se debelo odužit za ovu reklamu jer češ me opet satrat...![]()
) i ostali moji forumaši, nažalost posebna akcija na lignjolovke bar ovu sezonu mislim neće biti, za sada postoji jedino knjiga za narudžbe jer se proizvođač sjeti "koji mjesec kasnije" da je sezona liganja počela pa ih isporučujemo na kapaljku....ali i to će mo srediti u vlastitom aranžmanu...prvi primjerci su već na testiranju po TG kanalu...još samo da lignje počmu radit...a budu li se ravnali po šparogama nema od njih ništa... patike na noge i u Cocinu dragu...
Lando je napisao/la:što je s alu bimini tendama ? koliko dođe 150/130/200
Marinac_1 je napisao/la:Lando je napisao/la:što je s alu bimini tendama ? koliko dođe 150/130/200
Lando,
u toj dimenziji ALU bimini imamo 150-160/140/180 - cijena 999,00Kn.
http://www.pixma-itshop.com/artikl.asp? ... cka-oprema
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.