Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
karamba je napisao/la:fisherman partner daje vrlo interesantne popuste + za svaku kupnju preko 500 čuna gratis majica i mašinica s 3 ležaja i 2 špule ! vrijedi do 31,12,2008 pa ču sutra nešto kupit za tih 500 čuna a mislio sam one gumene čizme obložene s neoprenom dali netko zna ako to šta vrjedi?
karamba je napisao/la:samoborček,mislim da nije ta firma koju spominješ več neki SUXXES s neoprenom 5mm , sad sam ih zvao ali nemaju slike a pošto kupujem preko interneta ipak neču riskirat več sam uzeo ovnerice za 500 čuna i to je to , na poklon daju samo mašinicu (bez majice) daiwa baitrunner ,prodavač kaže da je dobra ali najvjerojatnije če biti neko sr@**e za iglice i špariče al nema veze!
,,
jablan,di je taj mercator u zg ili u rijeci? to su divlječki popusti od 700 na 200 ,to bi išo malo pogledati !
karamba je napisao/la:niko se nije urotio nego se tako ne posluje !, ako imaš jakog kupca moraš mu dat popust a s tim stavom "nema popusta" je tip izgubio para da nije ni svjestan, i nema pol robe , kad sam bio u zg po role nije imao masu stvari koje su mi trebale ,i dok sam pregovarao za role tip nije htio dat nikakav popust iako je račun iznosio 30 000,00 kn i onda smo jednostavno otišli u drugi dučan i kupili iste s popustom .
Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.