na ovoj drugoj slici se vidi dobro špic prove, i ako malo bolje zagledate vidit čete rupe od 6mm. tu je bila zaštitna obloga gumena od prove protiv udaraca....i ništa to nebi bilo novo da kod skidanja iste nismo ostali

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
primorac je napisao/la:
2 sloja hiprotecta
Jadranko je napisao/la:primorac je napisao/la:
2 sloja hiprotecta
što je to?
aladin je napisao/la:Trogiranin je napisao/la: strše djelovi neaktiviranih projektila iz stare podrtine
pa sta ne vidis da od Koreja pocinje III svjetski rat. Pape sprema torpedne cijevi
primorac je napisao/la:Eto, ja sam na barku stavio kad je bila nova 2 sloja hiprotecta, jednu light primera i 2 ruke hard racing. To je bilo prije dvi godine. Nakon toga 2 ruke hard racinga godišnje, prije dobro operem mini washem, malo manem vodobrusnim papirom.
Mali Dabar je napisao/la:primorac je napisao/la:Eto, ja sam na barku stavio kad je bila nova 2 sloja hiprotecta, jednu light primera i 2 ruke hard racing. To je bilo prije dvi godine. Nakon toga 2 ruke hard racinga godišnje, prije dobro operem mini washem, malo manem vodobrusnim papirom.
Mozeš pojasniti zašto preko hight protect-a,stavljati light primer ?
josme je napisao/la:Jadranko pošto kupuješ novo plovilo,ugovori i zaštitu podvodnog djela.Koliko se sjećam ti kupuješ Leidi a oni imaju 4 ruke prajmera i 3 ruke antivegetativnog sloja.
Jadranko je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:primorac je napisao/la:Eto, ja sam na barku stavio kad je bila nova 2 sloja hiprotecta, jednu light primera i 2 ruke hard racing. To je bilo prije dvi godine. Nakon toga 2 ruke hard racinga godišnje, prije dobro operem mini washem, malo manem vodobrusnim papirom.
Mozeš pojasniti zašto preko hight protect-a,stavljati light primer ?
se to stavlja samo na "starije" brodove ili na sve?
što se događa kad je brod potpuno nov nikad mazan... 2-3 ruke prajmera pa 2-3 hardracing ili bi bilo dobro još nešto ispod svega ili između?!
josme je napisao/la:Jadranko pošto kupuješ novo plovilo,ugovori i zaštitu podvodnog djela.Koliko se sjećam ti kupuješ Leidi a oni imaju 4 ruke prajmera i 3 ruke antivegetativnog sloja.
borro je napisao/la:Mislim da je zato što na light prajmer ne ide direktno antifouling, već mora ići light prajmer. Mislim da je tako i u priručniku.
josme je napisao/la:borro je napisao/la:Mislim da je zato što na light prajmer ne ide direktno antifouling, već mora ići light prajmer. Mislim da je tako i u priručniku.
????????????????
Borro šta ti ovo znaći???
Pobrkao si lončiće..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.