DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1

PostPostao/la legi » 07. 05. 2010. (09:44)

nisan gledao,a znan da je to teško napravit i snimit,jer ajmo reć da jedan"amater" napiše knjigu i snimi film,Skandalozo :thumbup:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la karamba » 07. 05. 2010. (10:04)

legi, jer se vidi šta tunjeva tamo kod tebe , priča selo,pričaju ljudi da se beštij nakotilo čuda?
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la golum » 07. 05. 2010. (15:57)

skandalozo je napisao/la:
borro je napisao/la:Možda bi trebalo snimiti nešto u nastavcima, nešto kao ribolovna Dinastija, taman da ide oko ručka i da se prikazuje nekih 15 godina, možda bi se sve uspjelo reći i snimiti.
Mogla bi se zvati Ljubav je na moru ili nešto slično...

Kod ribolova je zanimljivo baš to što ne postoji "sve". Taman kad nešto apsolviraš, probaš nešto promijeniti i zaključiš da može drugačije. Neću reć bolje, jer je u sportskom ribolovu upitno što je bolje. Meni ulov nije imperativ, već zadovoljstvo koje će mi priuštiti sam lov. Sjećam se koliko mi je ulov prvog zubaca panulom (beba od kilo i nešto) pružio zadovoljstva, bez obzira što ih je prethodno platilo danak pušci puno. Troznamenkasto puno. Ali pamti se onaj gušt, ona sreća koju si u tom trenutku osjetio. To zadovoljstvo nema onaj tko lovi iz komercijalnih razloga gje je riječ o matematici.
Kod Onofarovih filmova mi je najviše ostalo u sjećanju njegovo oduševljenje ulovom, sreća što je uspio nadigrati ribu koja ne splašnjava niti nakon brojnih ulova. To treba naučiti iz tog i takvih filmova. Vezati predvez? To će naučiti ama baš svako sa dvije ruke i relativno zdravim očima. Eto očitog primjera; grafička dizajnerica iz tima koji je radio skice za knjigu bila je zadužena za čvorove. A na početku je priznala da ne zna ni kako udica izgleda. Molila me da joj pokažem kako vezati da joj bude lakše raditi. U mjesec dana koliko joj je trebalo da napravi sve skice naučila je odlično vezati sve, ama baš sve čvorove, shvativši i zašto i kada koji čvor. Tehnikalije su nužne, ali nužno ne vode ka ribolovnom uspjehu. I da, što je to ribolovni uspjeh? Donijeti doma puno ribe ili doći kući punih baterija?

Baš tako doći kući punih baterija puno je važnije.
Često kad dođem sa ribolova pitaju me "jesi ulovio što" kad kažem NIŠTA ispada da su žalosniji od mene (a mene prazni jupol uopće ne smeta)
Kad im pokušam objasnit da je bit ribolova neizvjesnost,dani priprema i slaganja ribolovnog pribora,mir,tišina,komad pancete na barci.....i da ne nabrajam jer znam da znate što hoću reći tek tada postajem neshvaćen,više se i ne trudim objašnjavat bilo kome :D
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la zore70 » 07. 05. 2010. (16:02)

Ovo mi se sviđa...mir,tišina,komad pancete....mmmmmmmmmmm :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la labrax » 07. 05. 2010. (16:12)

E to to, komad pancete, nema ništa lipse neg se natuc speka...
I nedam iglicama ni komadic! Eno im nek zderu onu sugavu vunicu...
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la Casper » 07. 05. 2010. (21:14)

golum je napisao/la:
skandalozo je napisao/la:
borro je napisao/la:Možda bi trebalo snimiti nešto u nastavcima, nešto kao ribolovna Dinastija, taman da ide oko ručka i da se prikazuje nekih 15 godina, možda bi se sve uspjelo reći i snimiti.
Mogla bi se zvati Ljubav je na moru ili nešto slično...

Kod ribolova je zanimljivo baš to što ne postoji "sve". Donijeti doma puno ribe ili doći kući punih baterija?

Baš tako doći kući punih baterija puno je važnije.
Često kad dođem sa ribolova pitaju me "jesi ulovio što" kad kažem NIŠTA ispada da su žalosniji od mene (a mene prazni jupol uopće ne smeta)
Kad im pokušam objasnit da je bit ribolova neizvjesnost,dani priprema i slaganja ribolovnog pribora,mir,tišina,komad pancete na barci.....i da ne nabrajam jer znam da znate što hoću reći tek tada postajem neshvaćen,više se i ne trudim objašnjavat bilo kome :D

Skandalozo, kapa dole na filozofiji !! A tko ribolov shvaća kao natjecanje "tko ima veći", bolje da se okani ćorava posla. Uz sve stresove koje nam pruža "moderno" društvo stvarno je idiot onaj koji si uspije priuštiti još jedan dodatni kao bonus - "danas nisam ulovio ništa". Ma boli me ona stvar, na moru sam, dišem frišku ariu, ne mislim na posao i ne zvoni mi mob (obavezno utišan !!) - što više od toga tražiti - riba mi dođe kao "pride"!
Jedan naš lokalni ribar je svakog ljetnog dana poslije posla isplovljavao u svom bajbotu 30 metara ispred lučice, legao i bacio tunju. Ekipa je ulazila i izlazila i klimala glavom u stilu "šta on tu misli ulovit". Kad sam ga jednom pitao "Loviš?" on mi je odgovorio "Ne, samo močim tunju - ni ješku nisam stavio da se ne bi ča čapalo. Bolje i to nego slušat ženu i pizdarije u klubu ki je čapal veću". Nije mi puno trebalo da shvatim i prihvatim tu poantu. I glavoč je riba, a bogami i knez (to mi dođe svake godine kao "borbeni zadatak" od none - nahvataj mi malo velikih knezova baš sam ih se zaželila), a ne samo "tri kralja"! Nije da mi nije gušt naganjat se s beštijama tipa velikih palamida, lampuga i sl., ali vjeruj mi andrenalina mi je u poslu i viška pa mi veči gušt dignut kilo-dva arbuna i piceva porcijaša pa lagana roštiljada. A svaki moj odgovor na "ima li išta" glasi "do sutra mi je dosta, a ostat će i za macana". Čekam DVD o glavočima i očadama! :clap: :clap: :thumbup: :thumbup:
Casper
New Entry

Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PostPostao/la skandalozo » 07. 05. 2010. (22:05)

Imam jednog jako dragog prijatelja, profi ribara. Cijelu godinu je na moru, lovi i parangalima i mrežama na terenima gdje se ulovi puno, jako puno ribe. Pred kraj svakog ljeta uzme si pet-šest dana slobodnoga, očisti brod, ukrca ženu i zaplovi. Uzme povraz i lovi iz gušta, za pojest. Ostatak godine je posao, a tih par dana gušt. Neko bi rekao da će mu se more zgadit. I ko može za takvog čovjeka reć da ne voli more? Zato mi smetaju generaliziranja i podjela ljudi s mora na sportaše koji vole more i profesionalce koji ga iskorištavaju. Ima nas, to jest ima ih i ovakvih i onakvih.
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la surfer » 08. 05. 2010. (09:30)

lupis je napisao/la:Nikad nisi jeo glavoča? :wtf: ,dobro i to je moguće,iako to potvrđuje moju teoriju da ste malo previše zabrijali na dvi-tri vrste ribe a ostalo ne postoji ili je omalovažavano i zanemareno do boli!

I što sad,opet čekat neku informaciju u vezi knjige ili ....

Umijesto da si bezveze s... 3 i po tisuće puta, mogao si nam lijepo upoznati svaku od tih omalovažavanih i zanemarinih vrsta riba...
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la lupis » 08. 05. 2010. (09:58)

surfer je napisao/la:
Umijesto da si bezveze s... 3 i po tisuće puta, mogao si nam lijepo upoznati svaku od tih omalovažavanih i zanemarinih vrsta riba...

Mili moj,uzmi knjigu iz gramatike i počni učit Hrvatski pravopis,počni s nižim razredima osnovne...,pa se vrati i pokušaj nešto napisat da nemoram dumat što želiš reć!
Imaš tamo gradivo "ije i je",pa padeži tek...nominativ,genitiv,akuzativ....,znaš ono "tko,što","komu ,čemu"...
Ajd savladaj to pa se javi ponovo....

žalosno da znaš napisat seašepard a ne znaš materinji jezik,i još se praviš pametan...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la riberer » 08. 05. 2010. (13:06)

Deklinacija ... zove se deklinacija to sa:

lupis je napisao/la:...nominativ,genitiv,akuzativ....,znaš ono "tko,što","komu ,čemu"...

Meni je najdraži peti. Padež ... naravno.

Kako se ono pita ...? slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la lupis » 08. 05. 2010. (13:08)

Oooooooooooooj Ribereru......
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la riberer » 08. 05. 2010. (13:19)

slika slika slika
Je ... oj.

Sve se da reći sa tri padeža ... vokativ, lokativ, instrumental ... oj, o čemu, s kim?

Ipak možda fali na kraju i akuzativ ... koga, što? slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la surfer » 08. 05. 2010. (17:38)

Svaki put kad neko kaže nekakvu istinu u vezi tebe, počneš se ljutiti...ili lijutiti...možda lutiti...bom nije bitno, napilaš se...a kako se ono kaže; istina boli...koji tipac, evo dat ču ti jednu pusu kad ti nije mama slika
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la skandalozo » 10. 05. 2010. (16:29)

Gotovo!
Drugi DVD od sutra u jutro na kioscima po cijeloj Hr. Danas su ga dobili samo u Zg Škorpion, Luna maris i Sil-em.
Tema kako je najavljeno, parangal, udičarenje, lov crva, big game.
slika
skandalozo

PostPostao/la skandalozo » 11. 05. 2010. (08:41)

Moja isprika. Sad javili iz Tiska da DVD ide na kioske tek sutra (srijeda). Nije do moje ekipe i tiskare, stvar distribucije.
slika
skandalozo

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.