DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

PostPostao/la Groff » 14. 07. 2010. (22:29)

Skandalozo, čestitke na ovin videima, knjigu još išćen ( tek san se vratil z broda ). Guštal san saku minutu.
Čestitke i čekan nastavke........... :thumbup: :clap:
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la Groff » 17. 07. 2010. (15:15)

Groff je napisao/la:Skandalozo, čestitke na ovin videima, knjigu još išćen ( tek san se vratil z broda ). Guštal san saku minutu.

I knjiga je kupljena a extra dvd-ji poklonjeni prijatelju !
Pozdrav
Groff
Old Senior Member

Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la lupis » 17. 07. 2010. (20:35)

evo upravo je sličan film o ribama u tijeku,na erteelu....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la skandalozo » 18. 07. 2010. (10:43)

Groff je napisao/la:
Groff je napisao/la:Skandalozo, čestitke na ovin videima, knjigu još išćen ( tek san se vratil z broda ). Guštal san saku minutu.

I knjiga je kupljena a extra dvd-ji poklonjeni prijatelju !
Pozdrav

Grofe, nadam se da ćeš biti zadovoljan knjigom koliko i DVD-ovima. Malo sam na iglama obzirom da nemam povratne informacije kako je knjiga prihvaćena. Prokomentirali su mi je samo prijatelji, a to je prilično subjektivno.

Lupis, ča je to bilo na RTL-u? Danas aam se vratil u HR pa sam malo neinformiran. Ima li nastavak...?
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la zore70 » 18. 07. 2010. (19:41)

Evo jučer me moja ženica ugodno iznenadila knjigom..kako često švrlja po forumu jer voli more i brodove naručila sve u tajnosti,presrela dostavu...hvala ženice :OK 17:
danas se zavalija pod trišnju u vrtu i dvi ure nisan maka guz**u...štivo je samo takvo..i sliva i sdesna ;)

Od puste želje da sve prigledan malo san priskaka pa triba utvrdit gradivo više puta šta neće bit teško jer je svaki odlomak zanimljiv sa kvalitetnim pojašnjenjima,ilustracijama i savjetima koji su,da se primjetit, rezultat iskustva pisca.. :thumbup:

Sa druge strane,reka bi moj maleni tamo di su slova naopako,dakle di su štorije o moru,također zanimljivo i korisno štivo,za svaku pohvalu...

Da zaključim,mislim da je jako korisna i poučna svakome ko voli more,želi nešto naučit ili jednostavno se želi približit plavetnilu...

E da..hvala na posveti.. :wave:

ROGI.......
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la skandalozo » 18. 07. 2010. (22:40)

Supruga ti je vrhunski konspirativac! ;)
Baš me zanimalo kada ćeš dobiti poklon. Pretposatvio sam da će "tehnička" strana knjige kod većine pasti na plodno tlo, zanima me kako će ljudi prihvatiti onu "naopako" napisanu stranu.
Pozdrav cijeloj familiji obzirom da ste očito grupno na forumu. :wave: Oduševila me činjenica da neke supruge zanimaju ove teme.
slika
skandalozo

PostPostao/la zore70 » 18. 07. 2010. (23:09)

Da vrhunski!
Nikad me skoro doma nema ujutro,a taj dan san radija na autu isprid kuće..kad je lik iz dostave zva da dolazi ,usporila ga je i zvala je kumu na "kavu" a ova je meni isprid nosa prošvercala paket da nisan ni sjenu vidija :lol:

Inače,moja je luda za morem i brodima,a tako je i maleni od 2.5 god..iman maksimalnu podršku šta se mora i broda tiče a to je velika stvar,kad je ministar financija uz tebe :lol:

I "tehnički" i oni drugi dio knjige mi je jako dobro lega a mislim da će i drugima,novac dan za knjigu je definitivno odlična investicija :thumbup:

Sa druge strane,uvik imaš dežurne grintavce pa da neznan šta napraviš nekima neće valjat..mislim da će to bit mikromanjina :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la skandalozo » 22. 07. 2010. (12:27)

Eto Spićani! Od utorka 27.07. knjiga je raspoloživa u Barakudi ("mala barakuda"). Zadnji čas, od sutra se plovi!
Dobro more onima na moru, a onima na suhom - bižte na more. Rogi
slika
skandalozo

PostPostao/la amiklic1 » 05. 08. 2010. (11:37)

Imam knjigu i dvd-e. Pogledali smo ih obiteljski. jako lijepo.

Nije profi produkcija, al' dosta poučnije od takvih uradaka jer se veže isključivo na "naš" način ribolova i sve je snimano u RH.

Na brodu sam vidio par dobrih ideja, također.

Uglavnom, nemam zamjerke.
amiklic1
Old Senior Member

Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la šešula » 21. 08. 2010. (08:22)

Evo da i ja iskomentiram, prije par dana sam kupio komplet...knjigu sam pročitao odmah a dvd pogledao jučer (1 dio) drugi me još čeka...meni je odlično, šta se knjige tiće, iskreno draži mi je onaj dio sa ribarskim pričama...te detalje oko tehnika pa vezivanja čvorova...tu svako ima svoju priču neko vako neko nako, naučio sam da ništa ne uzimam zdravo za gotovo, jer ono šta radi kod nekog nemora nužno i kod mene, puno je faktora u igri, kao informacija sasvim OK, tako da s tim dijelom sam zadovoljan, ali sa pričama sam prezadovoljan :D :D , neznam koju bio izdvojio sve su mi odlične. Što se DVD a tiće čekao sam idealne uvijete za gledanje, žena i djeca u krpice a ja bira i daljinski na kauč :D Stvarno ga je gušt pogledati, opet kežem neznam dali če neko iz njega naučiti loviti zubaca...ali da je odmor za dušu i tjelo i da daje neopisivu volju za na more stoji 100% :D

eto... dobro potrošeni novci, i nadam se da če u budoćnosti biti još toga :thumbup:
batana sa starog foruma :-)
šešula
New Entry

PostPostao/la skandalozo » 28. 08. 2010. (16:09)

šešula je napisao/la:Evo da i ja iskomentiram, prije par dana sam kupio komplet...knjigu sam pročitao odmah a dvd pogledao jučer (1 dio) drugi me još čeka...meni je odlično, šta se knjige tiće, iskreno draži mi je onaj dio sa ribarskim pričama...te detalje oko tehnika pa vezivanja čvorova...tu svako ima svoju priču neko vako neko nako, naučio sam da ništa ne uzimam zdravo za gotovo, jer ono šta radi kod nekog nemora nužno i kod mene, puno je faktora u igri, kao informacija sasvim OK, tako da s tim dijelom sam zadovoljan, ali sa pričama sam prezadovoljan :D :D , neznam koju bio izdvojio sve su mi odlične. Što se DVD a tiće čekao sam idealne uvijete za gledanje, žena i djeca u krpice a ja bira i daljinski na kauč :D Stvarno ga je gušt pogledati, opet kežem neznam dali če neko iz njega naučiti loviti zubaca...ali da je odmor za dušu i tjelo i da daje neopisivu volju za na more stoji 100% :D

eto... dobro potrošeni novci, i nadam se da če u budoćnosti biti još toga :thumbup:

Eto me na suhom (iako baš i nije suho - krenula kiša).
Hvala na komentaru. Drago mi je da su ti priče legle, to me je najviše kopkalo, hoće li taj dio ljudima smetati.
Kad si spomenuo pitanje da li će netko iz dvd-ova uspjeti učiti... Sretnem neki dan na moru poznanika koji je počeo panulati na proljeće kad je pogledao filmove. I pohvali se (naravno i fotografijama na mobu) sa 36 što zubataca, što velikih lubena tijekom šestog mjeseca. Valjda se nije ni vraćao doma svo vrijeme, totalno ga je uzelo. Sjećam se te ovisničke faze, kao da ti je svaki dan zadnji, a svaka riba ti te nafila adrenalinom.

Hoće li uskoro biti nešto novo? Neće, na žalost (moju). Ovo je nastajalo četiri godine. Za takve stvari treba vremena, i ne samo vremena.
slika
skandalozo

PostPostao/la skandalozo » 29. 09. 2010. (08:28)

Istrijani, knjigu osim u Euničeu (Pula-Medulin) od sada možete naći i u Adriafishingu u Rovinju. :wave:
slika
skandalozo

PostPostao/la macro » 29. 09. 2010. (14:17)

ide knjiga ka mutava? :thumbup:

čovik u splitu je bia u šoku koliko ih je proda :thumbup:
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Tip plovila: Samonakaradnja 550

PostPostao/la skandalozo » 30. 09. 2010. (09:28)

macro je napisao/la:ide knjiga ka mutava? :thumbup:

čovik u splitu je bia u šoku koliko ih je proda :thumbup:

Teško mije procijenit koliko dobro knjiga ide jer nemam s čime usporedit. Navodno je ova godina vrlo mršava u odnosu na prethodne. Ali čini mi se da sam u svojim očekivanjima bio realan, što više, mislio sam da će ići gore.
Što se tiče Splita... Ovisi od grada do grada. Split ide super, i meni je gosp. Mustapić iz Barakude spomenuo da nikad tako nije prodavao knjige. Zadar je tek sad nešto krenuo (Udica), šibenik ništa (Ante), Dubrovnik nula, Istra odlično, čak su me neki dućani sami kontaktirali zbog potražnje. Rijaka, s obzirom da sam tu doma, ide jače nego igdje, što je vrlo bitno - Zagreb je OK (Sil em,Škorpion, Luna maris).
Burza nautike ide solidno, iako sam tek sad shvatio da u tiskanom obliku imaju reklamu samo za DVD, dok je reklama za knjigu na netu.
Sad pripremam ulazak u knjižare, pa će se sve skupa omasovit. Sve u svemu, postoji već dosta veliki broj čitatelja. :)
slika
skandalozo

PostPostao/la porer » 30. 09. 2010. (09:35)

Jebote pa ti i Nives Celzijus pisci godine :D
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.