DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

PostPostao/la raptor » 16. 05. 2010. (17:58)

skandalozo je napisao/la:
raptor je napisao/la:Zamislite sad da ja počnem objavljivat pp poruke pojedinaca ča su pisali meni i srali po drugima ili isto tako objavi netko moje pp poruke a di san ja nasra svašta :wtf: Ne branim Lupisa ali ova objava pp-a nimalo nije korektna te je za svaku osudu :!:

Ja to ne radim! Niti mi šaljite poruke u kojima ćete nekoga omalovažavati i vređati niti ćete ih od mene dobiti. Ovo ima smisla dok je riječ o smislemoj komuniaciji. U suprotnom, ne osjećam se dobro. Dakle ako je izbor između toga da se pod svaku cijenu pridržavam pravila koja netko koristi da bi se iživljavao na drugima i toga da me se banira, stvar je vrlo jasna - Ribarer, molim te, odradi svoje. Pa-pa :thumbdown:

Ti to ne radiš ??? :wtf: a ko je ovo napisa ...da ni moja pokojna baba :lol:

[quote="skandalozo"]čestitke
Poslano: 16. 05. 2010. (11:31)
Od: lupis
"Za: skandalozo

Čestitke za filmove,takve stvari trebaju...,ako ti to od mene nešto znači...

Sori ča nemogu odolit a da povremeno ne zabrumam na likove poput Surfera,koji zagucaju do one stvari i pritom pokažu svu svoju "raskoš"!

Damir"

Hvala Damire,drago mi je da ti se Rogi sviđaju.
Inače Surfera iliti Ivana znam od ranije, čovjek je OK pa nema razloga brumati ga. Jednostavno reagira na nešto što ga iritira. A ti se očito iz ne znam kojeg razloga trudiš ponekad biti iritantan. Od toga samo svih glava boli. Ajmo o moru i ribolovu ;) A vjerujem da i o tome imaš puno reći i savjetovati.[quote="skandalozo"]
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la tg-boy » 16. 05. 2010. (19:56)

ajde vratimo se DVD-u ....
ocijena ok-
meni osobno nekako je nedovršeno - moje mišljenje
opet meni fale komentari, priče, možda poezija, pjesma gibonija ili tedija u pozadini, malo detalja, opisa alata, krajolika, ponašanja uhvačene ribe, načine vezanja udica na npr kančanicu, trenutne dubine lova i ulova, komentari tipa onog branke šeparović ili mislim mladena stubljara , ........ možda za nekoga glupo ali meni bi potpunilo ovo kao dokumentarnu seriju ili programe koje gledam na discovery ili history ili sl programu kada imam vremena ---- a ovo je naš kraj naši ljudi , naša riba i more -- pa zašto ono nebi izgledalo tako dobro kako produkcijski tako i osječajno i nadahnuto----- sandro onofaro radi slično ovome - vjerovatno puno više para a možda malo bolje------ u svakom slučaju sa knjigom će zaokružiti cijelinu,
ali ako kuharice idu uz cd - složiti će se da ovo što pišem ima smisla te da ugođaju nešto fali-------
PS.
kućno kino mi je ok.- od žene se ne sakrivam da pogledam dvd nego cila obitelj sidnemo u dnevni i raspalimo dok dica mlate kokice- ton namješten na surround, svaki zvuk i sliku vidim i čujem , tako da su mi zaista neki kadrovi zvukovno prazni.
LP
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la BeK » 16. 05. 2010. (20:18)

Ja bi se malo vratio na objavu pp-a . Da , protivno je pravilima foruma , u to nema sumnje . Isto tako nema sumnje da je mnogo toga napisano i učinjeno a opet je protivno pravilima foruma . Oni članovi koji to čine često i unatoč upozorenjima zaslužuju sankcije , je tako ? Skandalozo nije među njima .
Postavlja se pitanje zašto je Skandalozo javno objavio pp od Lupisa i svoj odgovor istome . Da li je to učinio da se i javno vidi data pozitivna ocjena od jednog meritornog člana ovog foruma ili da time pokaže da u stvari Lupis i nije onakav kakav se čini većini i kakav se i sam voli deklarirati . Ja osobno mislim da je razlog ovaj drugi .
bolje ništa ne jebati a da svak misli da si jeba ,nego jebati a da nitko nezna (by Ćuba)
BeK
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 16. 05. 2010. (20:20)

Vidim raptore da bi se opet igrao moderatora :D
Kad već spominješ pravila, trebao bi dobro znati da je isto tako zabranjeno započinjati polemike, pogotovo o radu moderatora i da se u slučaju bilo kakvih primjedbi treba obratiti moderatorima na pp ... to stoji i u mojem potpisu za one koji su lijeni čitati Pravilnik.
Govoreći o svemu ovome, ne znam zašto mi pada na pamet tvoj post od prije "platforme" napisan 15. 06. 2009.:
raptor je napisao/la: ...
Pošto san več napisa da me se ostavi na miru,bilo bi u redu da se to i ispoštuje a ne me se napada sada kad sam reka da više neču ovdi pisat :!:

Nitko ti ne brani da sudjeluješ u radu foruma, no poštedi nas tvojih ... no dobro, pusti i ti nas na miru i usvoji konačno mjerila (u životu) koja će vrijediti podjednako svugdje ... i za ovo i za ono ... i tu i tamo :mrgreen:
Dakle upozoren si da se ti prvi pridržavaš Pravilnika. Shvati to kao opomenu pred baniranje.

Skandalozo je prekršio pravilo o neobjavljivanju pp-a, no otkrio nam je ... mah, svi su vidjeli. Ne bih ulazio u analizu, no pp upućen skandalozu nema sadržaj koji bi ikome mogao nauditi, pa je time i reakcija raptora neprimjerena. Nažalost pokazala nam je nešto drugo. Lupis, ili piši normalno, kao što piše i većina ljudi na ovom forumu, tako da ne moramo svaki puta misliti jesi li raspoložen sarkastično, ironično, sadistično, onomatopejično i ne znam ni sam kako. Citiranje tvojega pp-a od strane bilo koga bi bilo za osudu, no u ovom slučaju, meni se barem tako čini, je cijelom forumu pokazalo čemu tebi ovaj forum služi, mrcvarenju sugovornika po raznoraznim temama, bez razloga i povoda (barem ne nama znanim), pa se onda ne čudi što ljudi koji pojmove koje sam gore naveo ne poznaju, a time i njihovo značenje, reagiraju kako su reagirali. Ponavljam ti nakon svih naših razgovora i objašnjavanja u protekle dvije godine ili se konačno počni ponašati normalno, na način da se ne mora svaki put razmišljati o kojem se tvojem raspoloženju ili gramatičkom pravilu radi ili ... ma shvatio si i sam, ima foruma u koje si uvijek dobrodošao:
raptor je napisao/la: ... Ne branim Lupisa ...

Dajem ban skandalozu od tri dana radi objavljivanja pp- lupisa i tri dana surferu radi predhodnog posta u kojemu je pretjerao sa "analizom", te opomenu raptoru.

Ah ... i zatvaram time sve daljne i nepotrebne polemike!
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la karamba » 16. 05. 2010. (20:23)

možda da nisam nikad upoznao felkera bi i ja imao kakavu manu ili loš komentar na uradak , ali pošto poznajem osobno felkera viđenje cjelog projekta mi se promjenilo . Kada smo ga mi zvali da imamo ribu na udici nisam znao da planira radit film več smo ga zvali jer smo znali da ima podvodno kučište i kameru i računao sam nek mi pošalje mailom neki skeč od ulova da imam onako za sebe! , kasnije se ispostavilo da se radi i filmič te mi je i to bilo drago . Šta sam htio reči , felker mi je kompanjon kao i ervin ,neven,sebo, jura itd,itd , nezna ništa više niti manje od mene i doživljavam ga kao ribolovnog kompanjona eto , i sad kad je napravio uradak vidim da smo to mogli i mi i pero i jura i stipe itd,itd ali nitko nema muda ili nije imao muda stoga felkeru skidam kapu , radi se o tome da to nije neka skupa produkcija,tim ljudi niti nešto treče to je jednostavno jedan ribički kompanjon koji se odlučio na velik pothvat samostalno !!! Zamislite prijatelja koji ide s vama u ribe i ništa ne slutite a on napravi vrhunski uradak dok ste vi pili pivu ništa ne sluteči . Eto tako ja gledam na cijelu stvar i zato sam oduševljen jer to sam mogo i ja ali nisam imao viziju,muda ni znanja a svatko tko misli da može bolje ima moju punu podršku te se veselim svakom tom uratku !!!! ;)
,,
a ove pizdarije o pp-u lupisu i laprdanja bi trebalo maknut jer če tema otič u k...c.
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la karlovacko » 17. 05. 2010. (14:42)

Karamba, sve 5 za komentar. Lako li je p... sastrane a pinkicu kompliciranije nesto pokusati i napraviti samostalno.
Osobno, kada dodjem u Hrvatsku odmah cu potraziti DVD i pogledati ga. Tih stotinjak kuna mi nikako nece biti bacene,sve i da mi se film ne svidi, jer sam participirao u necemu sto je zajebano napraviti i isfinancirati.
Usput po svemu napisanom od autora na ovom forumu sumljam da ce biti bacen novac!
"good things come to those who wait"
karlovacko
Senior Member

Tip plovila: Fortis 590 Fisher / Suzuki 90 hp

PostPostao/la Som Jura » 17. 05. 2010. (15:02)

dvd 2 SUPER, BRAVO ODLIČNO

HA SAMO HVALIM JOŠ NISAM POGLEDAO ALI NE SUMLJAM.. :D

Nego je li autor razmišljao da krene i dalje, dobar projekt bi mu bio PECAJMO SA ZVIJEZDAMA.. :crazy:

'U lovu na glavoče sa Simonicom', Pecamo bugve sa Cigijem, Lovimo morske mačke sa modnim mačkom...
:mrgreen:
Uloviš Pauka pa ga daš Avi Karabatić da ga cmokne prije nego ga pustiš, daš Nives Celzijus da pomuze Ugora, Sa Žakom Houdekom testiraš stabilitet brodice - ma ima tema koliko hoćeš - nepresušan izvor
- a i gledanost bi bila dobra :lol: :lol:
Som Jura
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 17. 05. 2010. (16:07)

Ako treba,ja ću glumit pauka...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la T&T DENTEX » 17. 05. 2010. (16:19)

A ja ugora.... :lol: :lol: :crazy: :crazy:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la gonič zmajeva » 17. 05. 2010. (17:02)

Ko će glumit brodicu :lol: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la raptor » 17. 05. 2010. (17:07)

Som Jura je napisao/la:dvd 2 SUPER, BRAVO ODLIČNO

HA SAMO HVALIM JOŠ NISAM POGLEDAO ALI NE SUMLJAM.. :D

Nego je li autor razmišljao da krene i dalje, dobar projekt bi mu bio PECAJMO SA ZVIJEZDAMA.. :crazy:

'U lovu na glavoče sa Simonicom', Pecamo bugve sa Cigijem, Lovimo morske mačke sa modnim mačkom...
:mrgreen:
Uloviš Pauka pa ga daš Avi Karabatić da ga cmokne prije nego ga pustiš, daš Nives Celzijus da pomuze Ugora, Sa Žakom Houdekom testiraš stabilitet brodice - ma ima tema koliko hoćeš - nepresušan izvor
- a i gledanost bi bila dobra :lol: :lol:

slikaslika
slika
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Pape » 17. 05. 2010. (18:21)

: Laughing4: : Laughing4: : Laughing4:

.. a jebate som jesi me nasmija do suza....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Groff » 17. 05. 2010. (19:16)

I ja san ih kupil, obadva, ali ću si gušt gledanja priuštit kad projden na brod, testirat ću si odlučnost da ih ne pogljedan doma :D
Groff
Old Senior Member

Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la 305grama » 17. 05. 2010. (20:45)

Slična polemika je bila i nazad par godina, izašla je prva bolja knjiga o panuli koja je malo više otškrinula tajna vrata panule i autor je bacia brumu o njoj na forum. (slušaj ruku na srce i ja bi tako napravija, ciljana ekipa je za tu vrst knjige se ovde i nalazi). Nemam protiv toga ništa dapače ovo i jeste forum vezan za more i ribolov, ali zasmeta to što forum
služi i za razmjenu: iskustva, znanja pa možda i svojih caka. E sad toga u zadnje vrime više nima, ugasilo se sa onom polemikom koju sam spomenuo na početku.

Skandalozo tebi svaka čast, cijenim svaki individualni rad, a tvoj je sa video uratkom čak i korak naprijed. Svi mi zagriženi u more vjerojatno budemo kupili knjigu, pročitali, možda nešto novo dosad nepoznato i pronašli.
Ali ono ali ..... zašto skandalozo nije nešto tako detaljno bar ponešto napisao i ovdje na forumu.....

Mada mi je ono ljubljenje ribe i iskazivanje "poštovanja" sladunjavo. Ne možeš nešto "otkriti" širokim masama
na koji način da ulove tu ribu, da ne steknu to znanje na teži način i nauče je oni "pošitivati" i nju i more u kojem živi.
Ovako nisi joj iskazao poštovanje već si je izdao nju i sve one tajne koje ti je ispričala.

Treba panulu - ribolov naučiti sporo , to jest dati moru priliku da ono nauči tebe da poštuješ njega.

Zašto su u staro doba vrsni panulaši čuvali tajnu panule kao zmija noge, zato što sutra bi na svojoj pošti pronašao njih deset koji bi vukli panulu svaki iz svojih poriva, pokupili sve !! Danas čitava vojska pasarica (jer ne mogu sebi priuštiti
da odu na udaljene pučinske pošte i brakove ) vuču panulu uz kraj i rtove. Neki ulove a večina izbara ono malo ribe što je ostalo. ..... ....

Ali duh iz boce je pušten a sve ostalo je komercijalizacija.
305grama
Member

Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la raptor » 17. 05. 2010. (20:52)

305 .... :clap: :clap: krasan post nema ča slika
raptor
Korisnik baniran

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.