DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

Reklamiranje trgovina i servisa u vlasništvu forumaša...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: DVD Rogi ribaru 1 ... i dva

PostPostao/la skandalozo » 14. 05. 2010. (08:11)

Lab, mislim da smo ovo već prodiskutirali, svar je Tiska i njihovih zaposlenika. Opet sam urgirao, ali vrijeme ide.

zore70 je napisao/la:E da sad i ja nešto kažem...prvi dvd san kupija bez problema,odgleda i sve savršeno...ocjena 5!
E pa neću ga ni ja kupit pa se jebite... :thumbdown:
Mogli ste stavit i uvjet da se kupi još i Glas koncila,Naša beba,Vaša čuna,Erotika i slično..
Nije mi do 25 kn više ali ucjene i navlakuše mi idu na jetru!
Sad ću kupit ditetu autić i ženi neku sitnicu a dvd ću moožda kupit kad sa njim poklonite bar 2 broja BN...to je moj uvjet..
Do tada iz principa ću pogledat prikin primjerak i možda ga kopirat pa nek me BN tuži...
Eto,želija san,čeka pa me raspizdilo,razočaralo,mora san napisat :wave:

Zore, ono "jebite se" je namjenjeno meni jer drugog nikog tvoj stav ne zanima. Ni Tisak ni Burzu ove i ovakve izjave i stavovi ne pogađaju. Istina Bog ni moju malenkost jer, kako već rekoh, filmovi su nastali iz moje potrebe da ih napravim, pa "postrprodaja" nije nešto zbog čega ću zažaliti što se upustih u tako nešto.
Jedina osoba (a mislim da mogu reć kako personificiraš cijelu jednu grupaciju ljudi) koju ovakve situacije mogu pogoditi si ti, obzirom da je ovakvo stanje odgovorno za činjenicu da na televiziji možemo gledati samo "farme", "big brotrere", razne Ciganoviće, Gotovce... Kad stvar sam financiraš (tj. financiraš i ti sa svojih 39 kuna na kiosku) onda nastane Rogi ribaru (koji se isto nekome sviđe nekome ne, naravno). Kad to financira netko drugi onda se ne smiješ žaliti što je "glavni glumac" onoga na ekranu Simonica... Da, sad će krenut priča, kako i to mi financiramo, ali je li netko od nas odjavio pretplatu za TV i rekao kako će ići kod prike gledati... A što to? Nema alternative, jer nema nekoga tko će isfinancirati ono što bi ti (mi) gledao (gledali). Jer da bi prika iskopirao netko to treba i napraviti.

Moram prekinut, bojim se da mi nešto na farmi ne promakne! :wave:
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la porer » 14. 05. 2010. (08:25)

Mali off topic - 1.5.2010. navršilo se godinu dana od kada sam zadnji put gledao bilo što na TV-u. Jednostavno nije paljen od tada. Lijepo mi je :roll:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la Pape » 14. 05. 2010. (09:06)

... mislim da ono jebite se nije bilo namjenjeno ni tebi skandalozo, nego ovima šta to preprodaju tako.... i njih triba opandrčit nekom kaznom, pa nek se onda malo češkaju iza uva.... a to šta ti urgiraš da se to ne dešava, je za pohvalu, samo jebiga, nemoš ni ti u svaku trafiku zać i vidit šta tamo neki papak izvodi.... to ti je isto kad ideš kupit colu pa ono duo pakiranje lipo rastave na monopakiranje i prodaju po istoj cijeni....

inaće da ne buden skroz OT, gleda san prvi DVD i :thumbup:...jedina "zamjerka" je šta svakoj ribi daš skoro jedan french kiss, samo san čeka ka'š joj još uvalit jezik do škrga.... :lol: :lol: :lol: .... za drugi DVD vidit čekam da mi ga priprže.... a za tih 30 kun čemo popit kavicu i lipo se išćakulat i družit uru vrimena.....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la skandalozo » 14. 05. 2010. (10:31)

Pape je napisao/la:... mislim da ono jebite se nije bilo namjenjeno ni tebi skandalozo, nego ovima šta to preprodaju tako.... i njih triba opandrčit nekom kaznom, pa nek se onda malo češkaju iza uva.... a to šta ti urgiraš da se to ne dešava, je za pohvalu, samo jebiga, nemoš ni ti u svaku trafiku zać i vidit šta tamo neki papak izvodi.... to ti je isto kad ideš kupit colu pa ono duo pakiranje lipo rastave na monopakiranje i prodaju po istoj cijeni....

inaće da ne buden skroz OT, gleda san prvi DVD i :thumbup:...jedina "zamjerka" je šta svakoj ribi daš skoro jedan french kiss, samo san čeka ka'š joj još uvalit jezik do škrga.... :lol: :lol: :lol: .... za drugi DVD vidit čekam da mi ga priprže.... a za tih 30 kun čemo popit kavicu i lipo se išćakulat i družit uru vrimena.....

Super idea ovo s kavicom, samo na žalost nemam vreman. Idem na more. Čekam samo da se ekipa iz lučice pokupi doma. Naime, rezervar goriva mi je pri kraju pa ću "posudit" gorivo iz susjedove barke. A kad se vratim, dragog ću susjeda počastit marendom pa ćemo se "lipo isćakulat i družit uru vremena". Ma što uru, dvije, zaslužio je za tih 50 litara nafte za koje ni neće znati da mu fale. :?
Svašta!
slika
skandalozo

PostPostao/la Pape » 14. 05. 2010. (10:41)

skandalozo je napisao/la:
Pape je napisao/la:... mislim da ono jebite se nije bilo namjenjeno ni tebi skandalozo, nego ovima šta to preprodaju tako.... i njih triba opandrčit nekom kaznom, pa nek se onda malo češkaju iza uva.... a to šta ti urgiraš da se to ne dešava, je za pohvalu, samo jebiga, nemoš ni ti u svaku trafiku zać i vidit šta tamo neki papak izvodi.... to ti je isto kad ideš kupit colu pa ono duo pakiranje lipo rastave na monopakiranje i prodaju po istoj cijeni....

Super idea ovo s kavicom, samo na žalost nemam vreman. Idem na more. Čekam samo da se ekipa iz lučice pokupi doma. Naime, rezervar goriva mi je pri kraju pa ću "posudit" gorivo iz susjedove barke. A kad se vratim, dragog ću susjeda počastit marendom pa ćemo se "lipo isćakulat i družit uru vremena". Ma što uru, dvije, zaslužio je za tih 50 litara nafte za koje ni neće znati da mu fale. :?
Svašta!

... :lol: :lol: :lol: ...nisan tebe zva na kavu...pripoznat će se taj kad vidi post...ali ako već inzistiraš....no frks!... :thumbup:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 14. 05. 2010. (10:49)

Majstore,ono j... se nije bilo namjenjeno tebi...

Smeta me da da nas uvik neko navlači lagano na nešto usitno...ama baš na svakom koraku..

Zoka i ekipa,hvala na savjetu za nać dvd,ali neda mi se ić više po gradu tražit..iman previše posla a desetak posjeta raznim trafikama mi je dosta...ako di naleti ok a ako ne...

Sad san upravo iša nešto uzest u radionu,znat će neki da je blizu Barke pa povirija opet..
Kaže čovik da nema šanse da se dobije(iako su i oni sponzori) dok se ne proda sa Burzom a kad oni povuku višak Burze i višak dvd ova da če tek tada oni dobit....prvi dio još imaju..tako da mi se čini da ova priča o samovolji teta na trafici ne drži vodu....a i šta one imaju od toga da prodaju koju BN više kad ne rade na proviziju...
Uglavnom,odustah od traženja a i komentirat nema više svrhe...
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la aladin » 14. 05. 2010. (11:09)

zore70 je napisao/la:Kaže čovik da nema šanse da se dobije(iako su i oni sponzori) dok se ne proda sa Burzom a kad oni povuku višak Burze i višak dvd ova da če tek tada oni dobit....prvi dio još imaju..tako da mi se čini da ova priča o samovolji teta na trafici ne drži vodu....a i šta one imaju od toga da prodaju koju BN više kad ne rade na proviziju...

vjerovatno nije samovolja teta na trafici nego samovolja nekih lanaca trafika. Ja sam sinoc u ZG u Tisku kupio oba DVD-a bez ikakvih problema
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la udica » 14. 05. 2010. (15:55)

zore70 je napisao/la:E da sad i ja nešto kažem...prvi dvd san kupija bez problema,odgleda i sve savršeno...ocjena 5!
Drugoga već par dana tražim po Splitu bez uspjeha i konačno danas na trafici od Tiska kaže teta... imamo ga!!
Ja kažem dajte i vadim kune iz žepa a ona kaže da ne može sam dvd nego samo uz Burzu Nautike??!!
Neću BN,nije mi favorit...nemože,kaže!
Ja dalje na drugu trafiku,ista priča...samo uz Burzu Nautike... :thumbdown:

Odem do prike u butigu Barka a on kaže da još nema ništa od dvd-a jer da se prodaje isključivo uz BN pa ako šta ostane onda će doć... :thumbdown:
Zoven dvojicu prika a oni kažu da su doživili sličnu priču,jedan kupija a drugi iz inata nije tija..
E pa neću ga ni ja kupit pa se jebite... :thumbdown:
Mogli ste stavit i uvjet da se kupi još i Glas koncila,Naša beba,Vaša čuna,Erotika i slično..
Nije mi do 25 kn više ali ucjene i navlakuše mi idu na jetru!
Sad ću kupit ditetu autić i ženi neku sitnicu a dvd ću moožda kupit kad sa njim poklonite bar 2 broja BN...to je moj uvjet..
Do tada iz principa ću pogledat prikin primjerak i možda ga kopirat pa nek me BN tuži...
Eto,želija san,čeka pa me raspizdilo,razočaralo,mora san napisat :wave:

...skokni do sela Marinskoga :idea: od 2 pridošla primjerka obe vrste, čeka još po jedan primjerak, ako ti je ovo 70 u nicku berba i ja sam godina ista, pa bi usput mogli popit koju (godino) na mom novom Atlanticu 560 PH, jel tako Mr.brodić :!: :?: :wave:

...btw...Igore uradci su super (onako na prvo osmatranje) a i Karamba je znatno mršaviji (čini mi se :lol: ) a da mi je onakav teren za crve u blizini nebi iz mora izlazija !........crvi su mu super i gušt je lovit na onakvom terenu, ali ješka priljepak puno privlači kneza a kad se onakav velik knez nauči onada on i nakon par dana ne zaboravlja ukusnog crva već ga odma napada bez razmišljnja (provjereno) :twisted:
udica
Old Senior Member

Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la karamba » 14. 05. 2010. (19:33)

felkač, evo sad stigo doma (btw ,nije bilo ništa posebno ali smo se dobro zabavili a i nešto se ulovilo) i prvo šta sam išao pogledat je dvd , smontirao si ga savršrno ocjena čista 5-ica , ludiloooo . Kupio sam ga 12tog u 7 ujutro i gurnem ga u komp a ervin me čeka vani jer več kasnimo na more, na kompu piše cant wrid ili tako nekako , tutnem ga u dvd ni tamo nešto nije spojeno, ervin več ludi , i onda sam ga dao ženi da ona pogleda pa da mi javi , normalno ni ona nije znala uključit taj dvd na staru televiziju tako da sam ga tek sad pogledao .... ma svaka čast , ja te znam iz prve ruke i znam koliko je teško to sve ulovit isnimat i onda se odlučit na skupu produkciju , treba se to usudit i znat napravit , ludilo i čestitam još jednom.
A meni če za niš ostati uspomena na dvd-u za vavik ! hvala :clap:
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la skandalozo » 14. 05. 2010. (20:43)

Prijatelju, bez tebe i ekipe neke bi stari bile neizvedive. Hvala tebi.
Sad sam u potrazi za financijama i bude li uspjeha imat ćeš ti još dela. Frcaju žestoke ideje, ali...
Znaš kako je ovo nastalo, teško je naći energije raditi i dalje ovako. Vidjet ćemo. U ostalom, ako sve skupa ne dobije neku novu željenu dimenziju, uvjek nam ostaju Unije, Žirje... I nekoliko fenomenalnih ljudi uzduž plave crte.
U utorak knjigu predajem u tisak a onda... Ja na more a vi navraćajte kad možete! ;)
slika
skandalozo

PostPostao/la Jablan » 15. 05. 2010. (08:57)

Kupio i pogledao i super je!
Puno bolje nego Talijani!!!
Nadam se da ovo neće biti "prvi i zadnji"
:wave:
....i tad su došli popovi.... pa topovi.... pa lopovi...
Jablan
Senior Member

PostPostao/la Korisnik Nepoznat » 15. 05. 2010. (12:42)

Evo kupila mi cura na trafici :D iza kazalista, Split.
teta joj nije spominjala Burzu Nautike, ko zna...
sad uru vrimena gustanja
Korisnik Nepoznat
New Entry

PostPostao/la karamba » 15. 05. 2010. (13:20)

ja sam ga bez problema kupio u trafici bez NBN , samo danas je još jedan prijatelj išao kupit i nije više bilo , otišao je u drugi dučan i tamo je kupio zadnjeg tako da bi trebao poslati još kojeg dučanima jer su slabo opskrbljeni !
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la T&T DENTEX » 15. 05. 2010. (15:27)

Evo , taman sam doša doma , ruča , skuva tursku kavicu i sa ženom u miru pogleda Rogi ribaru 2- dio. :P
Kako je filmić krenua , ja sam se odma uživia.Žena je onako bacila par komentara , ne na ribu već na gosp . Felkera u spido kupaćim gacicama dok u pozadini spiker umiljatim glasom opisuje što se događa. :lol: Gledala je do sad samo moje filmiće o ribama pa nije navikla da po kaiću skačem u mudantama.Sada kada vidim kako to utječe na žensku populaciju znam što mi je činiti.Vrhunac je ipak bia kada je Karamba počeo onako raspojasan čupati igluna .E za to če mi trebati barem dvi kašete ugljikohidrata misečno i godina dana teretane. :lol: :lol:Sve o svemu , sada vidim da je film ipak sniman za ženski dio populacije i da se po tom pitanju itekako dalo truda. :lol: :lol: :lol:
Ma zezam se , naravno.Film je prva liga i nitko ga trenutno u Hrvatskoj nije mogao bolje ni snimiti.Ima svoju priču , ima fala bogu lipih riba na pretak a ima i što je najvažnije dušu .Vijerovali ili ne , ja sam se naježio tek kada su se prikazivali kadrovi u konobi kako ekipa čakula o kao zna čemu a najvjerojatnije o ribama...To je i bit svega ovoga , doživjeti i podjeliti svoju stras o ribolovu sa drugima. :thumbup:
Skidam kapu...
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la golum » 15. 05. 2010. (15:32)

Moraću i ja skoknut po dvd,mlađa kćer pita jel striček i u drugom djelu ljubi ribe :lol:
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.