Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:Je sve je to tako, ali kažem vam da se račun, ugovor i sl. NE priznaje. Prijatelj mi prije 20 dana doša sa broda i tako kupija brod . Ništa, 0, izlazi stručni procjenitelj na teren i pregledava brod. Pa to je mora i lani radit Tg - boy kad je kupija - zaminija svog vena 590 za galeba i nadoplatija sa našim čovikom iz Šibenika. Procjenitelj. Bar je u našoj poreznoj tako stoga da ćeš za brod plaćen 100-ak tisuća kuna platit poreza 2-3 ... Čisto sumnjam.
jaxy je napisao/la:meni se ceini da si ti pomijeso kruke i nespolovacuprica se o uvozu plovila iz zemlje clanice eu a ne uvozu ili zamjeni brodskog motora ,
znaci ako sam te dobro skonto ti si kupio motor u zamlji clanice eu sa pdv/om i onda u hr nisi trebo placat pdv nego samo trosarinu
e ja ovo prvi put cujen a nije da nisan uvezo nekoliko brodova zadnjih godina pa da neznan proceduru
Trogiranin je napisao/la:Je sve je to tako, ali kažem vam da se račun, ugovor i sl. NE priznaje. Prijatelj mi prije 20 dana doša sa broda i tako kupija brod . Ništa, 0, izlazi stručni procjenitelj na teren i pregledava brod. Pa to je mora i lani radit Tg - boy kad je kupija - zaminija svog vena 590 za galeba i nadoplatija sa našim čovikom iz Šibenika. Procjenitelj. Bar je u našoj poreznoj tako stoga da ćeš za brod plaćen 100-ak tisuća kuna platit poreza 2-3 ... Čisto sumnjam.
tomsic davor je napisao/la:Ajmo jedno pitanje za znalce...
Sta mislite da je na ovog esteoua stavit yamahu 70 ks recimo...i izbacit unutrasnji....
Znam da ima onaj 530 koji je vec predvidjen za vanbrodski ali on ne dolazi u obzir jer je mal...
Da li bi mu bio sad teret na krmi a nema motora u sredini koji ji predvidjen tu...200 300 kg....ne znam koliko su tacno kilaze starih perkinsa...
U svakom slucaju mi se cini izvodljivo...yamaha je 118 kg...a unutrasnji je tezi bar 100kg...plus i osovina,propela i td.
Tako da se ustedi dosta kila sobzirom da je brod 750kg...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.