bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la josme » 22. 10. 2010. (09:55)

LEDIANN je napisao/la:..Zato ljudi treba radit ono sta ti pase!!kupis sa ili bez opreme svakako da niti jedan brodic nije po mjeri ali bas nitkog!!!!..Imao sam maestrala 600 vrhunski opremljenog jako dobar majstor mi ga je radio od au.pilota do najboljeg sondera itd u ono vrijeme u 25 godina ja i moj otac smo ga tri puta preradzivali ali kompletnog malo je bio plavi ,pa bijeli ,pa crveni itd..da ne duzim kako oces napravis si brod ali ispod 20000 eura nemas sta trazit!!!ali ljudi nemoj te me krivo shvatit mene je maestral onda kostao 35000 dolara!!! A da je brod los i nije samo ga treba napraviti do kraja i potrositi na njega bar 250 sati rada!!!NAJNANJE!!

To ti je tako kada se nezna što se hoće,kad se hoće jahta, ribarica i vikendica sve u jednom.
Bdw.Ne vikati!! Na forumu su određena pravila.Bolje da ti ja to kažem nego Riberer. :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la LEDIANN » 22. 10. 2010. (11:14)

...nemoj te bit takvi ljudi niti se ja derem na vas, niti bih htio koga uvrijedit i to najmanje!!!..a pogotovo ne stare forumaše!!!ja sam gušter zato pazim najbolje šta znam!!! samo sam izrazio svoje mišljenje toga brodića i da podijelim sa vama jer će te mi vi dat najbolji savjet i ako treba svi da se prođirano u Opatiji i popijemo jednu čeašicu dobrog gemišta ili bevande na dovršenom MURTERINU!!!VELIKI POZDRAV SVIMA OD SRCA!!!
LEDIANN
New Entry

PostPostao/la Pape » 22. 10. 2010. (11:55)

LEDIANN je napisao/la:...VELIKI POZDRAV SVIMA OD SRCA!!!

...I I I I J A T E B I S V E N A J B O LJ E ! ! ! ! ! ! !...

p.s. nadan se da niste oglušili na koji minut. kh,kh, ...sad me malo grlo uvatilo...kh,kh...
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la josme » 22. 10. 2010. (12:12)

LEDIANN je napisao/la:...nemoj te bit takvi ljudi niti se ja derem na vas, niti bih htio koga uvrijedit i to najmanje!!!..a pogotovo ne stare forumaše!!!ja sam gušter zato pazim najbolje šta znam!!! samo sam izrazio svoje mišljenje toga brodića i da podijelim sa vama jer će te mi vi dat najbolji savjet i ako treba svi da se prođirano u Opatiji i popijemo jednu čeašicu dobrog gemišta ili bevande na dovršenom MURTERINU!!!VELIKI POZDRAV SVIMA OD SRCA!!!

Ovo ti je izvadak iz pravila(već kad nećeš čitati)
3. Pisanje VELIKIM slovima na Forumu se smatra deranjem, te pripazite na to kakvim slovima pišete.
josme
Old Senior Member

PostPostao/la LEDIANN » 22. 10. 2010. (12:31)

E vidis skuzio sam kad ste mi napisali neznam i nisam imao pojma ali sad znam..tako da mi nemojte zamjerit jer mi je ovo prvi put da sam uopce na forumu!!!Ali sta se tice pocetne rečenice valda mogu stavljat veliko slovo ili ne!!!!Ali ekipa ste za 10!!!..onda ipak sam razmisljao i prespavao malo nebi bilo lose uzeti golog murterina i sam sa dobrim majstorima napravit ga po zelji!!!Šibnuo bi fiata od jedno 120ks unutra i napravio bi ga za jedno 20000 eura ali skroz do kraja!!!..mene zanima 18milja!!!..jer ovo drugo sam već imao a danasnje obaveze su takve da moram imati to!!!..a sta se tiče nečeg drugog i to u svoje vrijeme jer novaca treba imat bar 35000!!!!..a mogu se pohvalit da imam stručne frendove šta se tiče motora,drva a elektroniku bi mi radio otac!!!inače on ima 65 a ja 35!!!!!
LEDIANN
New Entry

PostPostao/la chomli » 22. 10. 2010. (13:19)

To ti je OK, od Mađara uzmi samo golu plastiku, ostalo sam sa svojim majstorima :thumbup:
chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la Mali Dabar » 22. 10. 2010. (13:31)

chomli je napisao/la:To ti je OK, od Mađara uzmi samo golu plastiku, ostalo sam sa svojim majstorima :thumbup:

Ni to nevalja !

Pogledajte ispod vodene linije ,kalup katastrofalan,gelcoat ispucan,znaci treba dobra priprema svega i zaštita od osmoze. Dio od vodene linije do bokoštitnice je ispoliran i moze proci.Iznad bokostitnice gelcoat katastrofa,na kabini mijuri,prva kisa i led,ili kada se stisne,proseta par puta garant ispuca !
Fuge,spojevi kontrastampe tri prsta lufta zaliveno silikonom,da se nevidi sto je ispod.
Kokpit ukrute nisu komplet u plastici (jelova daska) istrunit ce,a nemoguce je vise odozdola to ukaširati.

Jedina opcija da se kupi u dijelovima kao postelja, pa sam pojacas i ukrutis trup i kontrastampu i onda se to sastavi.
I kada zbrojis materijal i rad, gdje si onda ?
Samo sumljam da ce tako prodavati u dijelovima,i ovo s "Kitom" je sumljivo,puno se prica,a nikome jos nije isporucen.
Kada vam se dopada u "kitu" probajte naruciti u "kitu",da vidimo hoce li ikada stici ?
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 22. 10. 2010. (14:16)

To sam i ja u jednom postu spominjao uzeti cijeli komplet ali rastavljenog,pa ga sastaviti a ne ovako, jer na ovaj način dorade samo znatno poskupljuju brodicu.
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 22. 10. 2010. (15:04)

Mali Dabar je napisao/la:
chomli je napisao/la:To ti je OK, od Mađara uzmi samo golu plastiku, ostalo sam sa svojim majstorima :thumbup:

Ni to nevalja !

Pogledajte ispod vodene linije ,kalup katastrofalan,gelcoat ispucan,znaci treba dobra priprema svega i zaštita od osmoze. Dio od vodene linije do bokoštitnice je ispoliran i moze proci.Iznad bokostitnice gelcoat katastrofa,na kabini mijuri,prva kisa i led,ili kada se stisne,proseta par puta garant ispuca !
Fuge,spojevi kontrastampe tri prsta lufta zaliveno silikonom,da se nevidi sto je ispod.
Kokpit ukrute nisu komplet u plastici (jelova daska) istrunit ce,a nemoguce je vise odozdola to ukaširati.

Jedina opcija da se kupi u dijelovima kao postelja, pa sam pojacas i ukrutis trup i kontrastampu i onda se to sastavi.
I kada zbrojis materijal i rad, gdje si onda ?
Samo sumljam da ce tako prodavati u dijelovima,i ovo s "Kitom" je sumljivo,puno se prica,a nikome jos nije isporucen.
Kada vam se dopada u "kitu" probajte naruciti u "kitu",da vidimo hoce li ikada stici ?

Dabre...mava ti...ne mava...isto ti je... :wave:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la LEDIANN » 22. 10. 2010. (15:12)

..ma super ste puno vam hvala!!ali gledao sam za 40000kn uzmem plastiku 3000 potrosim na nju da je dopeljam u najbolji red 35000 ja i frend stavimo fiata od 120ks!!..i onda stakla,tenda,ograde,bitve,garmin,rezervari itd napravim si brodicu za manje od 20000eu koja joj je putna 19,20milja a na fulu 25,26 i potrosnja manja od 10l-sat!!..i to je sta ja zelim!!!Bit ću naj na svijetu i di će mi biti kraj !!..jedino ako priustim tankera od jedno 250-300 metara!!!he!he!he!
LEDIANN
New Entry

PostPostao/la Pape » 22. 10. 2010. (15:38)

LEDIANN je napisao/la:..ma super ste puno vam hvala!!ali gledao sam za 40000kn uzmem plastiku 3000 potrosim na nju da je dopeljam u najbolji red 35000 ja i frend stavimo fiata od 120ks!!..i onda stakla,tenda,ograde,bitve,garmin,rezervari itd napravim si brodicu za manje od 20000eu koja joj je putna 19,20milja a na fulu 25,26 i potrosnja manja od 10l-sat!!..i to je sta ja zelim!!!Bit ću naj na svijetu i di će mi biti kraj !!..jedino ako priustim tankera od jedno 250-300 metara!!!he!he!he!

!!!...!!!!...!...!!!.!!.!!!.!!!!!....!!!....!!!!... aaan? šta's reknija? dvajs ijada? nemere...120 kljusadi ispod 10 litara?!...nemere, pajdo nemere,...aj ti malo sračunaj tute to jopet...a za tankera pomalo pajdo, ja san već na putu ka tankeru, sad nabavija remorkera...pa onda tanker...nemereš odma na kobilu, mora bi prije ovcu zajašit, pa onda koju magar'cu, a onda na kob'lu... on bi odma na kob'lu...ma vidi ti njega...cccc...
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la Jadranko » 22. 10. 2010. (15:48)

LEDIANN je napisao/la:..ma super ste puno vam hvala!!ali gledao sam za 40000kn uzmem plastiku 3000 potrosim na nju da je dopeljam u najbolji red 35000 ja i frend stavimo fiata od 120ks!!..i onda stakla,tenda,ograde,bitve,garmin,rezervari itd napravim si brodicu za manje od 20000eu koja joj je putna 19,20milja a na fulu 25,26 i potrosnja manja od 10l-sat!!..i to je sta ja zelim!!!Bit ću naj na svijetu i di će mi biti kraj !!..jedino ako priustim tankera od jedno 250-300 metara!!!he!he!he!

danas sam ga gledao na sajmu... ovako kako si gore napisao i kupi!!!

samo plastiku trup spojeno i to je to ostalo radi sam jer završna mu je katastrofa!!!

stavit ću ti par slika kasnije da vidiš kako mađari udaraju finiš...
...baš ona politika... 'yebe mi se'... 'nije moje'!
Jadranko
Senior Member

PostPostao/la chomli » 22. 10. 2010. (15:53)

Mali Dabar je napisao/la:

Ni to nevalja !

Onaj što san ga ja gleda, ima je solidnu plastiku. Valjda kako naletiš na kojeg kad ih štancaju ka konzerve sardine
chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la Jadranko » 22. 10. 2010. (16:07)

ako su ovoga izložili...

kakvi su tek ostali?!

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Jadranko
Senior Member

PostPostao/la Groff » 22. 10. 2010. (18:04)

Jadranko, to se niš ne vidi z avijona :lol:
Groff
Old Senior Member

Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.