bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la ghost_rider » 18. 07. 2010. (20:32)

zore70 je napisao/la:Tamo je Pape...pliva..Joca ga je čoviku isporučija,samo se srami reć..
A ima ih šta se već prodaju..svirao je jedno ljeto.... :lol:
Naravno,svaka roba ima svoga kupca pa kome paše neka lipo gušta,ima i puno boljih a bome i gorih od njega...

Samo šta smo namlatili ovdi skoro biblioteku slova o njemu a nije vrijedno nervoze... :roll:

pozdrav
zore.....
kad si ga već vidija...... oće li zadovoljit potribu nekog amatera ka šta sam ja.....
da klizne s ženon i dicon u kakvu valu .....da malo napuni "baterije"
ona marenda još "stoji"......samo da ova ludnica malo kala.....
pozdrav!
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la zore70 » 18. 07. 2010. (22:48)

Iskreno..vidija san tri komada....jednog iza mosta u Omišu na ušću Cetine,u Splitu je u Zenti jedan i neki dan u Zadru san vidija jednog ali na niti jednog nisan uša a kamoli se vozija...

A viruj mi i ne vuče me..brodica izgleda iz daleka ok,ko ima znanja vidi dosta detalja..o pogonu,opremi i ugradnji svega smo već klapali..ali kao šta san već dosta puta reka..svaka roba ima svoga kupca pa tako i ova šešula...
Plastika se sigurno neće raspast po moru a ostalo....ko voli nek izvoli..ima valjda garanciju..kupci valjda imaju oči,pameti i godina pa...mogu se bunit..kudit..hvalit...samo naprid..
Uostalom,šta bi mi radili da je sve savršeno,e :lol:

A kakav je brod na moru i kakav će bit u eksploataciji..to tek triba vidit i čut...ja san ga vidija samo po bonaci iz daleka..nešto čuja..ali prova nisan

I jedno moje mišljenje....Grašo 19 u odnosu na spomenuti Murter600 je CAR!
I po izradi trupa i po opremi a ima bit i po ponašanju na moru... ;)
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la raptor » 19. 07. 2010. (01:12)

Dotični brod san pregleda uzduž i popriko i ocjena navedenog ni vrit ni mimo ;) ča dalje od njega jerbo nit su pare nit je brod.Na sajmu nautike san ga obaša i opšči dojam kara :thumbdown: Taj brod triba pustit da se dokaže ili ne u narednim letima a informacije koje dobivan su poražavajuče a ča uopče ne iznenađuje ...naravno radi cjene a i kvalitete ...nema jeftino i odlično ..samo jeftino i dobro (jedva prolazno)!!!
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la josme » 19. 07. 2010. (09:39)

zore70 je napisao/la:I jedno moje mišljenje....Grašo 19 u odnosu na spomenuti Murter600 je CAR!

Daaaaaaaaaaaaa! :thumbup:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la ghost_rider » 19. 07. 2010. (12:06)

zore70 je napisao/la:Iskreno..vidija san tri komada....jednog iza mosta u Omišu na ušću Cetine,u Splitu je u Zenti jedan i neki dan u Zadru san vidija jednog ali na niti jednog nisan uša a kamoli se vozija...

A viruj mi i ne vuče me..brodica izgleda iz daleka ok,ko ima znanja vidi dosta detalja..o pogonu,opremi i ugradnji svega smo već klapali..ali kao šta san već dosta puta reka..svaka roba ima svoga kupca pa tako i ova šešula...
Plastika se sigurno neće raspast po moru a ostalo....ko voli nek izvoli..ima valjda garanciju..kupci valjda imaju oči,pameti i godina pa...mogu se bunit..kudit..hvalit...samo naprid..
Uostalom,šta bi mi radili da je sve savršeno,e :lol:

A kakav je brod na moru i kakav će bit u eksploataciji..to tek triba vidit i čut...ja san ga vidija samo po bonaci iz daleka..nešto čuja..ali prova nisan

I jedno moje mišljenje....Grašo 19 u odnosu na spomenuti Murter600 je CAR!

očekiva san nesto tako!!!!!
iskreno......mene je privukla retro linija!
sta se detalja tiče mislim da je to rješivo .....
mislim kad se napravi čvrsti krov......sa dvi male ponistre prema provi......malo se poigrat letvicama
duga je zima......
to bi tribalo dobro izgledat.........
mislim da je stabilnost trupa dobra......i da 50kg plastike ....inoxa...drva ;ne bi tribalo punoto prominit....mislim????
nani od 60......triba bi dat nekih 11-12 mija......putne i ja prezadovoljan!

ima li neko na forumu od vlasnika.......da je voljan napisat koju rič......???????????
i da......morate priznat da je Murterino.......bar malo "protresa" ove naše da se upristoje s cjenom......!!!!!!!!
ghost_rider
Member

PostPostao/la zore70 » 19. 07. 2010. (14:36)

A kako ih je brate mili protresa kad uopće nije jeftin kad kupiš opremljenoga sa motorom...
Jeftin je po onoj lažovskoj cijeni sa zvizdicama....kad sve zbrojiš... :thumbdown:
A digla se galama,pomama,parilo je da će ih bit par iljada na Jadranu...a ono....daj Pape povećalo,traži...
A retro linija..ali ti Grašo 19 nije isto retro linija..a ima bolju plastiku,ponistre,vrata za 5....možeš dogovorit detalje..svašta nešto...pa i ono..kupujmo hrvatsko....
Ma znan ja da je naše domaće truba.. da na govnu napišeš Made in USA na rivi bi ga proda sa feton kruva umisto čizburgera samo jer je od tamo negdi.. :lol:

A kad bi na to stavija tvrdi krov još više bi se culja....pazi sa kilima da se ne iznenadiš..i kupi kapu da ne razbiješ glavu kad budeš ulazija u kabinu..ili to radi u psećoj pozi... :lol:

I veži žicon vrata da ne ostanu po krmi kod stanja mora 0,2:lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Jadranko » 19. 07. 2010. (15:43)

ne znam zašto tolika galama oko ovog broda...

...mislim da mu se daje previše prostora ovdje.

Svaki brod ima svog kupca... a tko ga kupi i vidi kasnije da se zayebao... a sam si je kriv!

Mislim da 90% ljudi ovdje može ocjeniti što valja a što ne...

... pa tko voli :wave:

osobno dopizdile mi ti mali 6-metarni... ne želim biti bahat - znam da je svakome ovdje želja imati što veći brod ali nekako ti u 6 metara niti smrde niti mirišu sve nekako napola barem kod 5 metarnog znaš da nemaš mjesta za ništa za duge đite ovdje ti u 6m uvale kuhinju u kojoj nemožeš kuhati, wc u kojem nemožeš kipati i mjesta za spavanje kao za 3 a ja sam imam problema, kabina u kojoj jedva stojiš...

jednostavno mi nije sjeo kao niti jedan drugi u 6m!

ako sam nekoga vlasnika 6m brodice uvrijedio s ovim- sorry - moje mišljenje!
Jadranko
Senior Member

PostPostao/la Pape » 20. 07. 2010. (00:04)

Jadranko je napisao/la:

osobno dopizdile mi ti mali 6-metarni... ne želim biti bahat - znam da je svakome ovdje želja imati što veći brod ali nekako ti u 6 metara niti smrde niti mirišu sve nekako napola barem kod 5 metarnog znaš da nemaš mjesta za ništa za duge đite ovdje ti u 6m uvale kuhinju u kojoj nemožeš kuhati, wc u kojem nemožeš kipati i mjesta za spavanje kao za 3 a ja sam imam problema, kabina u kojoj jedva stojiš...

..evala Jadranko! di si mi bija do sad?
pa ima nešto istine u svemu ovome šta si reka i zato san i ošega onu kabinu i napravija ono šta san napravija od svog... jebo kabinu u koju moran ulazit sa sapunom namazanim priko gujice i ušiju da bi moga lakše uć....tako je bar kod ovog mog bilo da je osta u oriđiđi verziji......s druge strane sad imamo brode sa kliznim vratima pa je situacija puno bolja sa ulaženjem, čak i moja stajača visina kabine, ali ono opet fali bar cenat tamo, cenat amo, bar za mojih 115 kili i 195 visine.... jebaji ga ko mi je kriv kad su me hranili iz kazana i na nj natakli čuću pa tuci po mliku i drobljenim keksima...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la porer » 26. 07. 2010. (07:31)

Joca - podsjetnik.

sibenico je napisao/la:--------------------------------------------------------------------------------

Nakon 3 mjeseca sto imam Bluestar Holiday 720 Disel Fiat Marine sa 140 KS mogu Vam prenijeti moja iskustva:
brod ispostavljen bez propele. Nakon reklamacije stigla propela nakon nekoliko sati cekanja.
Brod ispostavljen bez akumulatora jer gospodin Danijel koji je direktor u ACM Boats je rekao kod prodajnog razgovora da je akumulator koji je ugradjen dovoljan kako bi kasnije tvrdio da akumulator uopce nije u cijeni.
Brod je ispostavio vozac ACM-a koji nema pojma o brodu tako da nisam dobio nikakve upute.
Od prvog dana u brod ulazi voda sto su majstori iz madjarske do sada tri puta popravljali, zadnji puta prosli tjedan i cini mi se da je problem koliko toliko rijesen.
Problem je sto kod svake reparature gubis cijeli dan jer brod mora ici na dizalicu i moras ici na probnu voznju. Po ACM-u bi troskove dizalice ja trebao placati sto sam kategoricno odbio tako da su madjari na kraju platili sve troskove.
Ostalih sitnih popravaka je bilo masu ali to sada necu posebno opisivati.
Majstori iz Madjarske su svaki tjedan 2-3 dana u hrvatskoj, to vec dovoljno govori koliko problema imaju svi ti brodovi, bez obzira dali je to Bluestar Holiday ili Murterino

I sada najveci problem:
brod po ponudi ide 20 cvorova, a u stvarnosti samo 12-13 cvorova.
Na toj brzini brod ne glisira tako da je pod velikim opterecenjem sto naravno uzrokuje puno vecu potrosnju goriva.
Madjari su ugradili novu propelu, ali bez odnosno minimalnih poboljsanja.
U Zadru ima u medjuvremenu 5 Bluestar Holidaya i SVI imaju problema i NITI jedan ne postize brzinu koju bi trebao.

U medjuvremenu ne mogu gasiti motor sa kljucem. Motor radi dalje cak i kada izvucem kljuc.
ACM mi ne odgovara na Mailove niti se ne javlja na pozive

Zakljucak: maknite prste od tog broda i od ACM Boats-a koji se jos vodi i pod imenom ABC Plovila
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la malibrod » 26. 07. 2010. (08:42)

Jučer sam prvi put vidio ovaj mađarski paprikaš ,na suhom u brodogradilištu u Krku.Iskreno preporučujem ,kupite bolje Grašu,Nerezine 630,Betinu 600 ili koji drugi pa će te imati brod...
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la lupis » 26. 07. 2010. (08:47)

malibrod je napisao/la:Jučer sam prvi put vidio ovaj mađarski paprikaš ,na suhom u brodogradilištu u Krku.Iskreno preporučujem ,kupite bolje Grašu,Nerezine 630,Betinu 600 ili koji drugi pa će te imati brod...

....čovika je taj isti došao s nanijem 60 ks 25.000 eu...,izgleda da je propela fulana i na tome se radi,a sam je vlasnik, kao i oni koji su brod vidjeli ,zadovoljan dobivenim(kupljenim) s obzirom na cijenu!

e pa sad....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la ghost_rider » 26. 07. 2010. (21:18)

može li neko reći kako se ponasa sa 60ks
kakve su brzine......krstareća i maximalna
bio bi zahvalan na informaciji........
ghost_rider
Member

PostPostao/la lupis » 27. 07. 2010. (08:27)

kad se riješi problem imat ćeš te informacije...
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 04. 08. 2010. (18:59)

putna 12,maximalna 14...,danas...
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la chomli » 04. 08. 2010. (19:06)

koliko grašo 19 ide sa 60ks?
chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.