Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:Navoza san se svih i svakakvih brodova u toj klasi ,radija po motorima i opremi i odgovorno tvrdim da je šta se tiče kvalitete i kvantitete plastike,opreme,drva,detalja,finiša,odnosa vlasnika prema kupcima brod i sve oko njega izuzetno dobro i vridi svaku kintu uloženu u njega.
A stari škver nije nešto,više ajme meni,ali ekipa i proizvod su samo takvi i zato svaka im čast![]()
![]()
A barba Mirku želim šta brže preseljenje u novu radionu
dome je napisao/la:Porer me zamoli da mu slikam ribarsku verziju ove krasne brodice.Evo Porer i ostali uživajte u ljepoti po meni jednog od naj kvalitetnijih uradaka Hrvatske male brodogradnje.......
madi je napisao/la:Znali se što o cijeni navedene ribarice![]()
teranavis je napisao/la:madi je napisao/la:Znali se što o cijeni navedene ribarice![]()
bilo je govora oko 75000e ovakav kakav je dole sa yanmaron 315 ks ....sad neznan je tu pdv ili nije ali brod je kvalitetno slozen nema sta
madi je napisao/la:teranavis je napisao/la:madi je napisao/la:Znali se što o cijeni navedene ribarice![]()
bilo je govora oko 75000e ovakav kakav je dole sa yanmaron 315 ks ....sad neznan je tu pdv ili nije ali brod je kvalitetno slozen nema sta
... još ako se na ovu cijenu dodaje PDV-ić i kakva trošarinica... hmhm..
Tu samo motor i inox ograda/konstrukcija čine 50% vrijednosti broda. Definitivno prekvalitetan brod za ribarenje, šteta ga je na to "derati". Možda je i ekonomski ne isplativ za ribare, ali "tko voli nek izvoli".
Trenutno korisnika/ca: nepar i 9 gostiju.