Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Gaso je napisao/la: možeš dobit kartu za naše područje
porer je napisao/la:Ne pjeni se odmah, nije Gašo montirao top na provu Betine
Mislio je na Navionics Nort Adria - karta 294
Slažeš li se da je to 'naše' područje?
SEA s kartama nema problema, što mu staviš to radi ali problem su mjere. Za USA tržište mjere u samo u feetima i potrebno je napraviti upgrade softvera a to predstavnici Humminbirda baš i nisu voljni napraviti. Kontaktirao sam ih, od Hr predstavnika do USA centrale i odgovor je da time štite europske trgovce jer bi u suprotnom svi kupovali na tvoj način i izbjegavali visoke cijene. Osobno sam neko vrijeme koristio Humminbird za USA tržište i nije mi nimalo smetalo što mjere nisu u metrima, brzo sam se navikao.
wildstar je napisao/la:Malo glupo kažete ovi u nas lopovi prodaju duplo skuplje.Šta ne kupite sonder onda u Italiji ili njemačkoj ili bilo di u Europi.Te cijene su samo u Americi jer je tamo sve duplo jeftiniji i više čak ,ali da platiš transport ,carinu na to sve skupa i pdv na ukupan iznos ne bi baš to bili toliko jeftinije i još ako te zajebu kao jednog mog prijatelja za 12000,00 kn onda ne bi baš bija vesel.Ja sam neke stvari tija naručit ali sam vidija da se samo jeftinije stvari isplate.A kupit pa ako ti ima ko donit to je druga stvar.
Natrag na GPS, navigacija i pomorske karte
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.