lošinj je napisao/la:2t je uvijek jači od 4t.Mogli su staviti protiv Tohatsu Tldi i Yamahe Vmax pa da onda vidimo.
Hoćeš reći da je E TEC od 150 KS jači od Yamahe od 150 KS? Ono, da je kila olova teža od kile perja?
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
lošinj je napisao/la:2t je uvijek jači od 4t.Mogli su staviti protiv Tohatsu Tldi i Yamahe Vmax pa da onda vidimo.
weiss je napisao/la:lošinj je napisao/la:2t je uvijek jači od 4t.Mogli su staviti protiv Tohatsu Tldi i Yamahe Vmax pa da onda vidimo.
Hoćeš reći da je E TEC od 150 KS jači od Yamahe od 150 KS? Ono, da je kila olova teža od kile perja?
lošinj je napisao/la:weiss je napisao/la:lošinj je napisao/la:2t je uvijek jači od 4t.Mogli su staviti protiv Tohatsu Tldi i Yamahe Vmax pa da onda vidimo.
Očito ti nedostaje još znanja u vezi motora.Ovo nije usporedba kilaže nego snage.
gavijal je napisao/la:Traktor od 25 ks ce biti jaci od auta od puno vise konja, jer je stvar u prijenosu.
lošinj je napisao/la:Iako imaju istu deklariranu snagu E-tec od 40 ks je imao višu vršnu brzinu i lakše je izgisiravao u usporedbi sa Yamahom 40 ks.Tu mislim na 4t.Treba usporedit E-teca sa 2t pa ćemo onda točno vidjeti tko je jači.Mogli su na drugi škaf staviti Optimaxa ili Verada,ali nisu.Pitam se zašto???
lošinj je napisao/la:....ali imam adekvatniji servis za .....
weiss je napisao/la:lošinj je napisao/la:....ali imam adekvatniji servis za .....
Znači kod nas se izbor motora svodi na izbor servisa koji ti je pri ruci i ok je.
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.