Bakan 5 Cabin

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Bakan 5 Cabin?

PostPostao/la primorac » 02. 09. 2008. (13:00)

Možda ne znaš, Homere, Renault Laguna je niz godina nosio neslavnu perjanicu ubjedljivo najgoreg automobila europske proizvodnje. Isto tako prvo mjesto (kao marka) već dvije godine je Mazdino, ne više Toyotino. Ne mora značiti ništa, ali je statistika takva. Kolegica ovdje kupila Toyotu Yaris, nakon 200 km otišla lambda sonda i katalizator...
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la opus » 02. 09. 2008. (13:29)

lupis je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Umrit ću od smiha!

Ovo je totalno oftopic,ali:ako ti ne vidiš razliku između Marcedesa i Renoa....

Evo ga jos jedan. :roll:
Razlika je slijedeca:
"Marcedes"-Renault=Renault
ili
2 X Renault = "Marcedes"
Za jednog Merca dobijes dva Renoa sto je razlika u cashu 20.000 eura ili cijeli M700. :D
opus
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: A790

PostPostao/la lupis » 02. 09. 2008. (14:02)

Ja bi rađe Reno i M700,kad smo kod toga!

Ma kupili bi svi mi mečke i antarese kad bi imali para!

"Ne bi nikad mercedes......","ja bi reno",...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la lošinj » 02. 09. 2008. (14:04)

Tko ima para za mercedes nikada neće kupiti renault i obratno.Ja nisam imao para za nešto bolje novo pa sam uzeo Bakana,ali bi uvijek radije uzeo polovnog mercedesa nego novog renaulta iako samo preferiram i vozim hondu.
lošinj
Old Senior Member

Tip plovila: Marlin 16, Yamaha 40/70.

PostPostao/la miljacc » 02. 09. 2008. (14:34)

mislim da sam kompetetan za dati prijašnje odgovore jer vozim oba i još neke sa strane. na žalost nije samo da možeš kupiti dva renola za cijenu mercedesa već ti ostane i za nakoliko bakana. Inače nije samo a klasa povlačena. sa prijašnjom e klasom je pozvoa hitno u servis jer se radilo o potencialno smrtonosnom greškom pa je tako povučeno na sevis 1400 auta a prodano je 900. dobro piše više ih je došlo na intervenciju nego je prodano. o tome su posale i novine. Ali oprostite što sam svojim komentarom odveo na krivi put pa predlažem da se vratimo na Bakan 5 cabin. Kažu mi u Ris-u da gumenjak možena jače more od isto duge plastične brodice. Dali je to istina?
miljacc
Member

Tip plovila: Marstral 420,AD brodovi, mercury 40

PostPostao/la lupis » 02. 09. 2008. (14:45)

A klasa i nije pravi mercedes!
I nemoj se smest s ribolovnim temama,nastavi nabrajat koliko je i kojih modela ostalih proizvođača povučeno.

E jesmo objektivni,do j..a,rečeš što ti paše pa idemo na drugu temu! :roll:

Istina je samo jedna:Mečka je ime i iza nje neko stoji,to što je ona 3 puta skuplja od renoa znači da je kontrola 3 puta stroža(što košta vremena ili radnih sati),i što se netko smatra odgovornim za kupca.Greške se događaju svugdje,samo je pitanje ko će ju priznat.Jesi ti siguran da ti je auto bez greške ili je ona možda prešućena???

Koliko se Trabanata i Škoda MB povukloo iz proizvodnje?Ili Yuga?
I što su sad to,najsigurniji i najbolji auti?
Zadnja izmjena: lupis; 02. 09. 2008. (14:51); ukupno mijenjano 1 put/a.
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 02. 09. 2008. (14:45)

Mogu se ja ubacit sa motorom ovdi :?: Ča je sad ,mlatite ko ima više perja jel :lol: :mrgreen:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la miljacc » 02. 09. 2008. (14:58)

lupus mislim da ne lupam tj siguram sam ali predlažem da temu automobila ostavimo za neko drugo mjesto na forumu. Kaj veliš?

Nego kad registriraš čamac recimo bakan sa 40 ks i kupiš drugi motor sa 60 ks što onda treba li ponovna registracija ili kako to ide?
miljacc
Member

Tip plovila: Marstral 420,AD brodovi, mercury 40

PostPostao/la amiklic1 » 02. 09. 2008. (15:51)

lupis je napisao/la:..Istina je samo jedna:Mečka je ime i iza nje neko stoji,to što je ona 3 puta skuplja od renoa znači da je kontrola 3 puta stroža(što košta vremena ili radnih sati),i što se netko smatra odgovornim za kupca...

Uh šta ga pokaki ovde. Slažemo se u vezi broda, al' ovo ne gutam nikako. Mečka je umjetno stvoreno ime koje puše gastarbajteri i tajkuni. Prave face voze druge mrcine koje odišu s nešto većom osobnošću od ovih uniformiranih Nijemaca. Tamo od modela 190 svi su im auti isti. Ove nove su malo "nabrusili " izgledom, ali sve je to isto. "Klasika", netko že reći. Da, istina, ali po meni ne opravdavaju cijenu. To je auto za one koji MISLE da su face.
Usput, znate li da su Nijemci istraživali psihologiju vlasnika i vozača BMW-a, Mercedesa itd.? Ispalo je (na temelju liječničkih psiho testova) da gotovo 90% njih ima problema s osobnošću i emocijama i da se zapravo tako prikrivaju. A Mercedes je malo bolje prošao. Veliki dio voze stvarni poslovni ljudi jer je auto ime. Pitali su ih za neke realne razloge posjedovanja i 90% ih je palo na tome uspoređujući svoj auto s drugim markama i modelima. Dobar dio njih vozi ga iz istog razloga kao i oni BMW-a.

Zapravo, kao i kod auta, sve šta se može prodat' ima dovbru cijenu. Ne pušim onne priče političara da je nešto preskupo... Ako je narodu preskupo, onda bojkotira, ovi nemaju kome prodat', i snize cijenu.

A Bakan, da se vratimo na temu, je nekako lijepo plovilo koje bi trebalo malo doradit' za bolje performanse... Ali, oće se malo mista, malo brzine, a sve za malu lovu. S obzirom na to koliko je kompromisa u igri, super je i ispao.
amiklic1
Old Senior Member

Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la lupis » 02. 09. 2008. (17:01)

Ovo uvjeravanje o autima bi lako moglo nać primjenu i prema brodovima,ako ćemo o psihologiji!
Znači,svatko ko da 50-100 000 eu za pomodni fišermen ili poludeplasmanc i koristi ga 15 dana na godinu je psihopat,ili???
:lol:

Mercedes nije rađen za gastarbajtere nego za Nijemce,kojima je to standard i stil života(nemoj se ni trudit to shvatit ako nisi Nijemac).A to što gastarbajteri voze ,to su rage sa 300.000 km koje Nijemac napravi u 4-5 godina.
Koji gastarbajteri(?),nismo mi Hrvati neka bitna stvar da se za nas rade Mercedesi.Ko je od njih kupio novi auto?

Što se tiče cesta i auta oni su broj jedan u svijetu,ne u Evropi!
Volio bi vidit kako bi izgledao tvoj Reno ili Fiat nakon što ga je neko ganjao 50.000 km godišnje po autoputu na kome nema ograničenja!

Mercedes je za gastarbajtere.... :lol: :lol: :lol: ,moš mislit da smo im mi Hrvati najbolji kupci novih automobila i da samo radi nas postoje!
Jebe se njima za nas,dobri smo samo jer uvezemo sve islužene aute s kojima bi imali problema i koji su ekološki problem!
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la amiklic1 » 02. 09. 2008. (18:16)

Prosječan Nijemac ne vozi Mercedesa. Puno ih više kupe balkanci i Turci te ostala "istočna" svita, to je sigurno. Nijemci danas gledaju čak i radio ugasiti kako bi auto manje trošio, polako voze kako bi servis bio što rjeđi.

A ja ti, prijatelju, vozim samo francuze (Citroen, Peugeot) i napravim 50000 godišnje. I nikad ništa, a nije baš da ih pazim. Većinom autoput, ali i ostae naše ceste su još pogibeljnije.

Ajd nećemo više o autima. Ispada ako ne zagadimo temu s M700, onda ćemo nečim drugim..
amiklic1
Old Senior Member

Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la lošinj » 02. 09. 2008. (20:21)

Odgovor na pitanje usporedba gume i plastike za more.Po meni nema razlike osim u špricanju i polijevanju morem koja je puno manja kod gume.Ako možeš po jakom moru sa 6m gumom možeš i sa plastikom,njemu neće ništa biti,ali će više lupat i špricat.I prebacite renaulte i mercedese u drugu temu jer ste predaleko otišli.
lošinj
Old Senior Member

Tip plovila: Marlin 16, Yamaha 40/70.

PostPostao/la Žabar » 02. 09. 2008. (20:39)

Miljacc,uzmi bakana i gotovo. Kužim da nećeš bit cijelu godinu na vodi. Kad je loše more ostani u luci i ne zajebavaj se sa morem dok ga ne naučiš.
BTW,što kažete na Volva? radi i dobre aute i dobre brodske motore? :D
Žabar
Old Senior Member

PostPostao/la tomi » 02. 09. 2008. (20:59)

pa sad sam tek skužio,pa ti nisi žabar sa bivšeg foruma,ti si neki novi koji je uzeo ime žabarovo
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la NOŠTROMO » 02. 09. 2008. (21:16)

x
NOŠTROMO
Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.