Molio bih više informacija iz prve ruke o ovoj brodici(maritimna svojstva,brzina,optimalni motor i
praktična upraba u ribolovu).hvala
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
matrix357 je napisao/la:Molim sve prisutno cijenjeno pucanstvo ako ima kakvo saznanje o ovoj pasari da ga podjeli sa nama.Hvala!
willyw je napisao/la:mene isto zanima ponešto, izgleda zgodno - ima li kakve veće mane?? Tražim barku s kabinom za kupanje/mali ribolov, malo bržu od dosadašnje pasare s motorom 4-5ks? Razmišljam o motoru 20-25 konja, jeli to u redu?
Hvala!
seth je napisao/la:Slusajuci i citajuci razne gluposti na netu i uzivo vise nemogu bez mjesanja pa eto da razjasnimo
glisiranje ove brodice sa 25ks.
Ova brodica ne glisira ni sa 40ks ,a kamoli sa 25ks (bio ,probao ,vidio) uopce nema gliserski trup i
rezim njene plovidbe se nemoze nazvati glisiranje (jos jedna od nasih balkanskih prjevara)
Spužva je napisao/la:A kako bi ti to nazvao![]()
jel barka ide sa 25ks 12,13cvorova...ide.I kako se to zove onda?ok ne mora bit glisiranjeal definitivno je brze od deplasmana...a taj balkanizam ne trpaj svima u dzep i malo razmisli prije nego odmah popljujes po necemu
ja ne tvrdim da je ta arba neznam sta,niti je imam,al je cinjenica da se ipak vozi brzo u odnosu na pasare tipa istranka.
Trenutno korisnika/ca: mstim i 8 gostiju.