Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.
Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
Postao/la Marin2004 » 19. 07. 2018. (19:50)
Evo ovako nabavio sam mali brod ima 3 metra i 1.6 metara je sirok i moje pitanje sad bi bilo dali nos uvijek vrijedi da se sa brodom smije veslati bez dozvole sa 12 ili vise godine te smije li na njemu biti motor koji se ne koristi dok veslam hvala unaprijed
-
Marin2004
- New Entry
-
- Tip plovila: Kaić 2ipo metra
Postao/la Brane80 » 20. 07. 2018. (03:50)
Marin2004 je napisao/la:Evo ovako nabavio sam mali brod ima 3 metra i 1.6 metara je sirok i moje pitanje sad bi bilo dali nos uvijek vrijedi da se sa brodom smije veslati bez dozvole sa 12 ili vise godine te smije li na njemu biti motor koji se ne koristi dok veslam hvala unaprijed
Prvo pitaj roditelje. Onda kapetaniju.
-
Brane80
- Member
-
- Vrsta ribolova: rekreativni
- Tip plovila: Betina 500 Cabin, Suzuki 30ks
Postao/la peroLA » 20. 07. 2018. (09:37)
Brane80 je napisao/la:Marin2004 je napisao/la:Evo ovako nabavio sam mali brod ima 3 metra i 1.6 metara je sirok i moje pitanje sad bi bilo dali nos uvijek vrijedi da se sa brodom smije veslati bez dozvole sa 12 ili vise godine te smije li na njemu biti motor koji se ne koristi dok veslam hvala unaprijed
Prvo pitaj roditelje. Onda kapetaniju.
Pozdrav Marine, svi smo tako "veslali" kad smo bili mali pogotovo kad smo malo ojačali i uspjeli potegnut konop od Tomosa 4, samo pamet u glavu i slušaj šta ti kažu, i kad budeš mogao napravi dozvolu...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
-
peroLA
- Old Senior Member
-
- Vrsta ribolova: sportski
- Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender
Natrag na Predstavite se
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.