Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
bananko28 je napisao/la:Ma pisu svasta samo da prodaju
Lagano cu proc papirom po hardu i namazat mille i sto mu Bog da
2105 je napisao/la:bananko28 je napisao/la:Ma pisu svasta samo da prodaju
Ako ti je bočata voda, onda primisti gliser na dva tri dana u more pa zavozi...tribalo bi uginut pa otpast to sto je obraslo kad zavozis. Ma taj Hard Racing je uistinu goli ...urac.
Kupi kakav najjeftinij crveni i zamutiga sa Nordoxom, nece se nista hvatat na gliser niti na dno ispod glisera, sve če uteč ča, bi ti umoru ili u vodi.
sader je napisao/la:Pozdrav Some,imam jedno pitanje za tebe nasao sam na ebayu Epoxid Resin 1 kila 28 evra,i Copper oxide 1kila 24 evra jel samo se to pomijesa obadvoje i premazuje se
2105 je napisao/la:bananko28 je napisao/la:Ma pisu svasta samo da prodaju
Nebi ti ja tako jer na antivegetativni ti ne ide nista, treba ga skinut jer se nece nista primit na njega a naročito ne nekakv drugi tip antivegetativnog premaza.
Ako ti je bočata voda, onda primisti gliser na dva tri dana u more pa zavozi...tribalo bi uginut pa otpast to sto je obraslo kad zavozis. Ma taj Hard Racing je uistinu goli ...urac.
Kupi kakav najjeftinij crveni i zamutiga sa Nordoxom, nece se nista hvatat na gliser niti na dno ispod glisera, sve če uteč ča, bi ti umoru ili u vodi.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.