josme je napisao/la:...ja nisam stradao iz samo jednog razloga a to je ..nisam komentirao oglas..ja sam svima u svom prvom postu poslao upozorenje na kršenje pravila na što su se svi oglušili a "pojedinac" me zbog toga i napao..nikoga nisam imenovao niti javno dirao i zato nisam ni prekršio forumska pravila...a da su dotični čitali pravila bilo bi im sve jasno...
postojalo je tamo još forumaša koji nisu komentirali oglas, nego iskljucivo Hammera isto kao i ti, pa su dobili ban ili barem upozorenje. ipak, i takva vrsta komentara je zabranjena prema pravilima:
"
ZABRANJENO JE
2. Prozivanje (javno) članova radi njihovog ponašanja. Ograničite se na skretanje pažnje moderatorima i nakon toga, administratoru, koristeći isključivo privatne poruke."
zatim malo ispod piše:
"
Radnje koje nisu u skladu sa ovim Pravilnikom prijavljuju se moderatoru Foruma ili globalnom moderatoru koristeći znak Prijavi post (gore desno) ili putem PP-a."
i kao i što sam znaš:
"
Zabrana komentiranja oglasa
Od danas, pa nadalje, strogo je zabranjeno komentiranje oglasa u forumu!
Odnosi se i na kupnju i na prodaju, a i na zamjenu.
Razlog tome je da je ovaj dio foruma, koji bi sam po sebi trebao biti lišen bilo kakvih polemika ili komentara, ipak na neki način, postao mjesto nepotrebnih razgovora koji samo skreću pažnju od predmeta navedenog u oglasu i time umanjuju mogućnost da bi se taj ili prodao ili kupio ili zamijenio.
"
razumio bi ja da si iz dobre namjere (iako suprotno pravilima foruma) javno upozorio drugog člana, ali Josme ti si imao 6 postova nevezanih za Kusterov Audi. koliko se sjecam u jednom si cak dao Hammeru definiciju trola sa wikipedije ("polemika, nepotreban razgovor koji samo skreće pažnju od predmeta navedenog u oglasu....)
bio je još jedan slucaj kada su svi dobili ban osim tebe (
viewtopic.php?f=53&t=14404 ), a zapamtio sam ga jer sam i ja tada dobio bananka zbog jednog komentara koji nije imao veze sa samim oglasom. tada sam se nesto naljutio, i malo zakacio sa Ribererom. i tada mi je Rib lijepo napisao da "i njegovo dijete zna da teta u vrticu neku djecu voli vise a neku manje, pa da se cudi kako ja to jos uvijek nisam shvatio iako vise nisam dijete".
stoga imam jedan prijedlog. lijepo te Rib postavi za Moderatora, ti u miru forumaše podsjecas na pravila, a i izbjeć ćemo situaciju dvostrukih kriterija...pogotovo prema najstarijim i najaktivnijim članovima ovog foruma koji po mom misljenju nikako nisu zaslužili onakav tretman. eto ti si živ primjer da uopće nisu "morali" biti banirani zbog pravila foruma.