farbanje kopera pistoljem

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: farbanje kopera pistoljem

PostPostao/la pero » 26. 03. 2015. (21:56)

tako je, jer onda nisu bolji od tebe :thumbdown:
pero
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Pasara Tomos 4

PostPostao/la bananko28 » 26. 03. 2015. (22:06)

slušaj, ono što sam napisa nije se odnosilo na tebe niti na ikoga. neznam zašto si onako reagiro i po čemu sam ja "takav"kakav misliš da jesam? pa ti si onim svojim postom napisa više o sebi nego o meni, kužiš? ispa si budala. neznam drugo što da kažem. ovo ti je zadnje što ću ti odgovorit i baš be zanima što će ribi i ekipa reć.... pozz :wave:
bananko28
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin

PostPostao/la teo_ribar » 26. 03. 2015. (22:09)

a sad adioooo a sad adioo

slika
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la pero » 26. 03. 2015. (22:25)

bananko28 je napisao/la:slušaj, ono što sam napisa nije se odnosilo na tebe niti na ikoga.
bananko28 je napisao/la:
pero je napisao/la:jesam li nesto propustio ?
a za majstore slazem se ,ko more platit i uzivat tome je najboje :thumbup:

Nebi se složija, dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu ;)

Meni si odgovoria :!:

bananko28 je napisao/la: i baš be zanima što će ribi i ekipa reć.... pozz :wave:

za to me bas zaboli neka stvar sto ce odgovoriti jer dosta njih znam i u zadnje vrime samo svoju guz**u gledaju , a za ribija ,moze me slobodno iskljucit ako sam ja falia.
I za mene je ovo zavrseno :wave:
pero
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 26. 03. 2015. (22:28)

MV KRK je napisao/la:
Pape je napisao/la:
lupis je napisao/la:
BTW,Pape nedaj se....,ti si jedan od ritkih kojima je koper ispao bolje nego trup broda... :thumbup:

...aj kad obisiš sliku čistokrvno svog uradka...a ne nekog meštra pitura/lakirera...onda ću ti se ja poklonit...dotad moš u skokovima s preponama skupa sa svojim slikama, a i komentarima o mojoj pituri na brodu.... :thumbup: :wave:

Imaš pravo pape, neki dan je lupis izvadio barku, on je ispijao žuju u kafiću a 2 majstora su sređivali legendarnog, jedan je mazo koper a drugi prao i polirao bokove. A jebivga, ko može može.

...nije u tome poanta MV...napravili drugi...pa šta...čovik ne zna u ruke a i di će po stare dane ućit...i to je sve pet...ja s tim nemam nikakvih problema...dapaće...

...al zajebavat druge i pravit se pametan vidi kako san ...ja...a znaš da nije on...brajo to bi ja ko Pletikosa kad ispucava na drugi dil terena....buuuummm....fiiiijuuuuuuuu!!!!!!
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la MV KRK » 26. 03. 2015. (22:38)

Ljudi bježmo sa ove teme, bit će belaja!!! :Other12:
MV KRK
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Gull 745 yanmar 125 ks

PostPostao/la lvky » 26. 03. 2015. (23:09)

.....a tema je..... :?
"Najveća draž braka je što bračne partnere prisiljava na -preljub" by Oscar Wilde
lvky
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: beneteau antares 760, volvo penta 200ks

PostPostao/la marin » 26. 03. 2015. (23:36)

kažu ljudi da se najlakše moš iz čista mira iznervirat u autu, ono voziš se i radi najmanje gluposti iskolačiš oči i je..š majku nekome i on tebi
ali ko nije bija na ovom forumu ne zna šta znači kad ljudi popizde iz čista mira
duga je bila zima
marin
Old Senior Member

Tip plovila: Ocqueteau 735, Kuster 15

PostPostao/la lupis » 27. 03. 2015. (07:26)

Pape je napisao/la:
...nije u tome poanta MV...napravili drugi...pa šta...čovik ne zna u ruke a i di će po stare dane ućit...i to je sve pet...ja s tim nemam nikakvih problema...dapaće...

...al zajebavat druge i pravit se pametan vidi kako san ...ja...a znaš da nije on...brajo to bi ja ko Pletikosa kad ispucava na drugi dil terena....buuuummm....fiiiijuuuuuuuu!!!!!!

Čuješ, onako kako si ti opitura brod ja bi ga livom nogom namaljao ..., i nebi se time hvalio.., ko ni genijalnim izumom daske za rezanje :Muhahaha44:
Btw, jel ti riješio neko one nosače motora i stavio makinu u centar?
Ili se čeka kućni majstor?

Over and aut :wave:
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la josme » 27. 03. 2015. (07:48)

mila majko...samo da ne počnu o četnicima,partizanima i ustašama... :sick:
kud ste zabrazdili...umjesto zdrave polemike vi na pljuckanje...lipo se nađite vani,potucite se pa na pivo i janjetinu...za koper ne brinite ..sam će od straha skočiti na brodicu... :silent:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la riberer » 27. 03. 2015. (09:25)

... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la riberer » 27. 03. 2015. (09:52)

A ja mislio da su neke stvari dio prošlosti ... da ovo naše "druženje" može utjecati na nekoga i promijeniti ga. Nabolje.
Da netko može shvatiti gdje smo (nakon toliko godina) i kako bi trebalo razgovarati, na kulturan način, i kako ne bi nikako trebalo. O pristojnosti u izražavanju ne treba ni trošiti riječi, to se izgleda ipak treba naučiti doma ...

Da:
bananko28 je napisao/la:dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu ;)

Skrenuo sam ti više puta, bananko28, pažnju na način izražavanja i neka smo ribolovni forum i neka naš "rječnik" mora biti malo "teži" i neka se u portima govori tako, no ovo je zaista vrhunac. Vrhunac nekulture. Bez obzira kome bilo upućeno.

pero je napisao/la:
bananko28 je napisao/la:
Nebi se složija, dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu ;)

Slusaj kretenu jedan,ako ti mislis da je ovo sta si napisa zajebancija ,onda si totalni idiot,kreten :!:

Pero, reakcije je neprimjerena, to vidiš i sam. Rekao sam puno puta da se te stvari rješavaju putem pp-a ili međusobbno ili naslovljenog na moderatore. Pretjerao si.

O Papetu i Lupisu ne treba trošiti riječi, oni su forumske legende i to legende koje se ne trpe, to je svima jasno, iako me je iznenadio posljednji post koji je napisao Lupis, nekako mi je jako, jako ispod njegovog "uobičajenog nivoa".

I što da radim? Da vas uputim na međusobno mirenje putem ppa-a? Da baniram? Da se nadam da ste se u stanju, ovdje i javno, ispričati jedan drugome (eh, neš ti ponosa)?

Možda je najbolje da se sami banirate na nekoliko dana ... to bi možda i bilo moguće, kada bi netko od vas bio u stanju priznati svoju grešku, a neće. Jer vi ste bezgrešni.

Sramite se svi skupa! :thumbdown:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la el passo » 27. 03. 2015. (10:35)

Je, slažem se. Bananko iako nisi kriv ako je neko nečijoj ženi proletio kroz guzove nije u redu tako se izražavati :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la marcon » 27. 03. 2015. (12:10)

mislim da je ovo otislo predaleko , od sada samo cu gledat postove , na forumu bi se trebalo savjete davat o barkam,ribolovu i moru ,jer 10misljenja je uvjek bolje nego 1 misljenje . :(
marcon
New Entry

Tip plovila: adria 1001 cummins 80ks

PostPostao/la pero » 27. 03. 2015. (13:12)

Evo ja se ispricavam cilom forumskom pucanstvu na mome jeziku,koji je ponekad brzi od mozga ,ali jbg osjeco sam se isprovociran i napisao sam sto sam napisao :!:
Ispricavam se i bananku posebno :!:

Macron je otvorio ovu temu i postavio pitanje i odgovorio sam mu ko i par ostalih,ali onda pocmu drugi se mjesati i ubacivati se i eto sran**
pero je napisao/la:marcon,
taj pistolj ti je za po vrtlu drvenariju spricat ;)
Posto ti je brod plasticni i puno manji od naftnoga tankera ,znaci valjak u ruke i valjaj :thumbup:
Za spricanje antifulinga ,to se radi u velikim brodogradilistima jer na ruke nebi nikada i potrosnja antifulinga bi bila velika pa se sprica ,
i za jedrilice volvo ocean rece posebnim antifulingom

Za ostale sudionike u raspravi me nije briga ,iako ih ima vise nego sto si spomenuo Rade,i koji su njihovi problema to me najmanje zanima,
samo sam sudjelovo zbog teme ,nisam se ni ja nadao da ce do svega ovega doci,ali ja sam svoje napisa i moja savjest i obraz su cisti,ni me sram prid nikim :!:
pero
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.