Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
bananko28 je napisao/la:slušaj, ono što sam napisa nije se odnosilo na tebe niti na ikoga.bananko28 je napisao/la:pero je napisao/la:jesam li nesto propustio ?
a za majstore slazem se ,ko more platit i uzivat tome je najboje
Nebi se složija, dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu
bananko28 je napisao/la: i baš be zanima što će ribi i ekipa reć.... pozz
MV KRK je napisao/la:Pape je napisao/la:lupis je napisao/la:
BTW,Pape nedaj se....,ti si jedan od ritkih kojima je koper ispao bolje nego trup broda...
...aj kad obisiš sliku čistokrvno svog uradka...a ne nekog meštra pitura/lakirera...onda ću ti se ja poklonit...dotad moš u skokovima s preponama skupa sa svojim slikama, a i komentarima o mojoj pituri na brodu....
Imaš pravo pape, neki dan je lupis izvadio barku, on je ispijao žuju u kafiću a 2 majstora su sređivali legendarnog, jedan je mazo koper a drugi prao i polirao bokove. A jebivga, ko može može.
Pape je napisao/la:
...nije u tome poanta MV...napravili drugi...pa šta...čovik ne zna u ruke a i di će po stare dane ućit...i to je sve pet...ja s tim nemam nikakvih problema...dapaće...
...al zajebavat druge i pravit se pametan vidi kako san ...ja...a znaš da nije on...brajo to bi ja ko Pletikosa kad ispucava na drugi dil terena....buuuummm....fiiiijuuuuuuuu!!!!!!
bananko28 je napisao/la:dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu
pero je napisao/la:bananko28 je napisao/la:
Nebi se složija, dat nekome da ti sređuje barku je isto ko da ti drugi jebe ženu
Slusaj kretenu jedan,ako ti mislis da je ovo sta si napisa zajebancija ,onda si totalni idiot,kreten
pero je napisao/la:marcon,
taj pistolj ti je za po vrtlu drvenariju spricat
Posto ti je brod plasticni i puno manji od naftnoga tankera ,znaci valjak u ruke i valjaj
Za spricanje antifulinga ,to se radi u velikim brodogradilistima jer na ruke nebi nikada i potrosnja antifulinga bi bila velika pa se sprica ,
i za jedrilice volvo ocean rece posebnim antifulingom
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.