Boje pit vino prokjeto nego vodu svetu... Ako se učimo na svojim pogreškama, ja se fantastično educiram... Žena ti kaže "Idi k vragu". Ti odeš, a ona te tamo sačeka...
Zadnja izmjena: zox0007; 03. 03. 2015. (11:27); ukupno mijenjano 1 put/a.
Boje pit vino prokjeto nego vodu svetu... Ako se učimo na svojim pogreškama, ja se fantastično educiram... Žena ti kaže "Idi k vragu". Ti odeš, a ona te tamo sačeka...
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.
A ti si 007 mogal maknut onu cimu s tambuća, aš da je pala va more i zamotala se oko propele bi Lidija finila preko prove.
Osigurana je Bacicka...
Jeste li se ikad zapitali koja je pjesma bila svjetski hit onog dana kad ste se rodili? Sada i to možete saznati! Možda znate koja je vaša najdraža pjesma, no znate li koja pjesma je bila apsolutni hit na dan kad ste rođeni?
U aplikaciju Playback upišite točan dan, mjesec i godinu vašeg rođenja, i saznat ćete koja je pjesma bila najslušanija tog dana na svjetskim top listama.